Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
коли не було КБ багато хто не користувався кредитними картками Альфи
Картами не користувалися, бо кредитний ліміт людям порізали, а не тому, що не було горіхів кешбеку.
Вірно. Але ж тепер банк повернув ліміти, щоб почали користуватись кредитними коштами. Тож погіршилась ситуація у банка чи поліпшилась, якщо він почав стимулювати користування кредитними коштами?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Priser, вернул лимиты не всем, а избирательно.

Но всё равно не все же принципиально любят пользоваться только кредитными картами. Некоторые клиенты предпочитают дебетовые карты.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Priser, вернул лимиты не всем, а избирательно.

Но всё равно не все же принципиально любят пользоваться только кредитными картами. Некоторые клиенты предпочитают дебетовые карты.
Все почалось з того, що хтось написав, що у Альфи з'явились великі проблеми і вона ледь не от-от має рухнути. А я відповів, що на мій погляд проблем стало менше, ніж місяць-два тому. Як аргумент я навів той факт, що банк підняв кредитні ліміти та почав стимулювати користування кредитними картками. Так, хтось користується дебетними картками. Але якби в банку було все зовсім погано, то наврядчи він піднімав би кредитні ліміти, а навпаки знизив би ще більше і стимулював би тільки використання дебетних карток. Тобто, ще раз: я всього лише стверджую, що зараз банк не виглядає як той, що має більше проблем, ніж мав місяць-два тому.

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Sense тимчасово не працює. Наші IT-спеціалісти вже все лагодять. Ми повідомимо, щойно цифровий банк відновить роботу🔧

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
Мабуть одна з прибиральниць посовітувала нову назва...Невже не можна було запитати самих клієнтів банку..
Хамелеон - дуже добра нова назва банки. І однойменно з карткою, та суть банку у сьогоденні пояснює.

LarSia

©°
Місто
Днепр
Телефон
iPh 11, Moto X4
Да, с "каникулами", даже пусть и такими в их интерпретации с переносом даты они совсем хреново поступили, даже этот месяц могли бы до конца подержать. Свиньи.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
LarSia, НБУ поднял учётную ставку и стоимость за рефинансирование от НБУ возросло. Клиенты порой тоже несвятые...

После 20 июня кредитные каникулы были только для тех, кто имеет кредитный лимит 20к грн и больше с суммой задолженности от 10к грн.
Если взять обычные кредитные карты, то каникулы не требовали вносить ОМП (5 %), но при этом карта выходила из льготного периода.
Что касается для карты Caméléon, то кредитные каникулы тоже не требовали вносить ОМП (10 %), но из-за бесконечного льготного периода клиент мог ничего не платить.

Я не считаю, что обладатели такой кредитной нагрузки не имеют средства вноса ОМП.
Или было бы хорошо, если депозиты вовремя не отдавали?

Місто
Киев
Телефон
Galaxy A52 8/256GB
Что касается для карты Caméléon, то кредитные каникулы тоже не требовали вносить ОМП (10 %), но из-за бесконечного льготного периода клиент мог ничего не платить.
У меня требовали уже 2 месяца как.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Marius, вроде как, с апреля Алла начала рисовать ОМП по всем картам, но по словам её сотрудникам — это рекомендация была. Кредитные каникулы и дальше действовали, но карту нельзя было пополнять.

Місто
Киев
Телефон
Galaxy A52 8/256GB
Ну я платил, а они успешно принимали платежи, и исправно писали, что омп внесён.

Зверху