Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:
Місто
Вишенки
Місто
Киев
Телефон
iPhone 4s, 5s, 12
Надмірне цитування: декілька цитат у цитаті
Народ а как-то с привата можно перекинуть на альфу деньги? Толкалка в привате уже с большой комиссией а вот тянучка из альфы ?
только через банк-посредник
их осталось два
только нео и рада?

Останнє редагування:
Місто
Киев
Заказал сегодня выдачу валюты со счёта - в смс-ке плановая дата 04.08. :eek:
Хоть бы не рухнул за 2 недели, ггг

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
🆕 Зміни у тарифах «Альфа-Банку Україна»
З 1 серпня відбуваються наступні зміни:

— повертається комісія за зняття коштів у касах «Альфа-Банку» (у тих пакетах, де вона була присутня до запровадження військового стану), але за всіма пакетами є можливість зняти кошти без комісії двічі на місяць. Детальніше про тарифікацію видачі готівки у касі читайте за посиланням ↗️;

— зміни у ставці за «Дохідним сейфом» та депозитною властивістю картки «Cameleon». В залежності від рівня пакету ставка за «Дохідним сейфом» складатиме від 6.5% (пакети «White» та інші) до 9% річних (за пакетами «Graphite»). Депозитна властивість за карткою «Cameleon» становитиме 8% річних, що на 1.5% вище, ніж зараз. Детальніше за посиланням ↗️.
#АльфаБанк
tabfinance x @tabcrypto

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Чим вищі % тим більше мене тривожить доля банку. Схоже мій депозит на 5 років був поганою ідеєю

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Чим вищі % тим більше мене тривожить доля банку.
8-9% в даний час не високі відстоки, враховуючи облікову ставку НБУ 21%. Он Спортбанк 15% дає на депозити 3 місячні і 10% на вклади за вимогою (рюкзак). Це так, до прикладу

• Like
Реакції: Lorn
Місто
Хмельницький
Чим вищі % тим більше мене тривожить доля банку. Схоже мій депозит на 5 років був поганою ідеєю
Все нормально, не ви один таке зробили, я запхав цілу квартиру на 5 років, а що було робити, залишити вдома і щоб хтось заліз, а так відсотки капають.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
фонд гарантування вкладів поверне
Поверне тільки ту частину, яка підпадає під ліміти. А все інше - ні.

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
  • Like
Реакції: cat

Zetonik

Заблокирован
Місто
Львів