Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:
Місто
Днепр
Уважаемые Клиенты,
на данный момент сервис временно не доступен.
Пожалуйста, воспользуйтесь мобильным приложением
Sense SuperApp

В моб приложении тоже неалё. Известно как скоро оживут?

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Доцент, Мені казали що веб і старим мобільним додатком ніхто не займається і займатись не буде, все робіть через Сенс.

Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
"Спостерігаємо збій в інфраструктурі банку: не працюють або працюють з перебоями цифровий банк Sense, додаток Alfa-Mobile, контакт-центр, а також p2p-перекази й c2p-перекази.

Уся IT-команда банку вже працює над вирішенням цих проблем. Ми розповімо, коли сервіси відновляться (приблизно 21.00 🛠)." - Telegram Альфа-Банк Україна

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Щойно зайшов у Сенс, все норм, ніяких чорних екранів чи помилок. Спробував новий диз для хамона - в гугл кошелі відразу відобразилася нова тема.

Місто
Ужгород
Я правильно розумію, що зараз для нових карт кредитний ліміт 0? І відповідно оплата частинами також неможлива?

Місто
Хмельницький
Я правильно розумію, що зараз для нових карт кредитний ліміт 0? І відповідно оплата частинами також неможлива?
так, все правильно розумієш, я мав 30 т. на хамі, закрилась по акції 20/80, потім вирішив відкрити наново, але відкрилася з 0 лімітом, зараз горішки цікаві з'явилися, то закинув свої кошти на неї з метою може в майбутньому наллють кредит, через гарячку звірявся, вважається кредиткою, нарахування горішків відбувається по вищим характеристикам.

Останнє редагування:
Місто
Киев
так, все правильно розумієш, я мав 30 т. на хамі, закрилась по акції 20/80, потім вирішив відкрити наново, але відкрилася з 0 лімітом, зараз горішки цікаві з'явилися, то закинув свої кошти на неї з метою може в майбутньому нал'ють кредит, через гарячку звірявся, вважається кредиткою, нарахування горішків відбувається по вищим характеристикам.
Сто раз обсуждалось.
Даже в приложении Сенс в каждой категории Cash'U указано, к примеру,
Транспорт
2.5% кредитка і (значёк Хамелеона), 2% дебетова.

Начисления идут по максимуму без разницы свои или кредитные, главное, что Хамелеон

Місто
Дніпр.область
Телефон
xiaomi redmi 10
Підкажіть на дебет картці ред,чи залишилися правила,якщо не робиш 10 покупок з картки знімає 25 гривень?дякую

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
sanyo, RED -- це кредитна картка, там такого немає.
За пакетними картками поки що плату за обслуговування дебетових пакетів не відновили, але треба все може змінитися. Слідкуйте за статтею.

Nickolay

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128
sanyo, RED -- це кредитна картка, там такого немає.
За пакетними картками поки що плату за обслуговування дебетових пакетів не відновили, але треба все може змінитися. Слідкуйте за статтею.
Более того - я готов отдать себя на глубокое бикини, если альфа прям всех клиентов оповестит должным образом о возврате к прежним тарифам...

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
В нас одразу два нових вигідних продукти:
⬆️ Військові облігації з дохідністю 14%. Це найбільш прибуткові військові облігації в Україні — і вони вже доступні в Sense. Інвестувати можна на 11 місяців, 1 рік і 1,3 року. В розділі "Інвестиції" доступні й інші випуски облігацій: будь-які купуються за 5 хвилин, кожна вкладена гривня працює на перемогу, а дохід не оподатковується та гарантований державою.

⬆️ Депозит "Максимальний" під 14% річних. Мінімальна сума вкладу — 100 тисяч грн. У будь-який момент кошти з депозиту можна зняти до мінімального залишку — прибуток на суму зняття буде перераховано за ставкою 10% річних за неповний місяць розміщення. Термін — до запитання. В будь-який час депозит можна закрити повністю та отримати кошти на рахунок. Як і в облігації, гроші в "Максимальний" легко вкласти через Sense: знайдіть розділ "Відкрити кредит чи депозит" в меню Продукти й оберіть потрібний варіант.
Все буде Україна💙💛

Останнє редагування:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Вже кілька разів ловлю чорний екран в додатку. Перезавантаження смарту, очитска кешів не допомагає тільки повне видалення даних користувача або переустановка і то на кілька годин, далі знову чорний екран. Схоже на проблеми зі службою авторизації.
Написав в сапорт, подивимось як швидко виправлять.
Сьогодні написали що проблеми не виявлено. Але переконав їх ще раз пошукати бо мене вже дістав цей чорний екран.
З форумчан ніхто не ловив таку проблему?
Post automatically merged:

Звіт про 2.3 млрд. грн збитків за перше півріччя зовсім не обнадіює

Останнє редагування:
  • Sad
Реакції: cat

bearing

Заблокирован
Місто
Киев
Сьогодні написали що проблеми не виявлено. Але переконав їх ще раз пошукати бо мене вже дістав цей чорний екран.
З форумчан ніхто не ловив таку проблему?
Post automatically merged:
Черный экран при попытке зайти в приложение через домашний вайфай, через мобильный интернет КС нормально заходит.

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
в CashU CLUB указано 0,5% за оплату Google Pay это + к % выбранной категории или на какие покупки ?

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Звіт про 2.3 млрд. грн збитків за перше півріччя зовсім не обнадіює
Та то таке. Збитки у всіх банків будуть. Уяви, скільки втрачено майна та готівкових коштів. А також яка кількість кредитів стала безнадійною. У Альфи ще й додай списання боргів за акцією 80/20.

Зверху