Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
А скажите пункт меню перевыпуска фаста есть, но пакетная вайт тоже есть. Не готов пока к общению в чате но хочу понять мне впакете вайт вместо фаста вторую карту в евро откроют или как? Но в пакете у меня уже открыто 3 карты в трех валютах. Больше как бы не должно быть. Если не откроют значит только закрывать счет? Но почему почему активно меню перевыпуска?
Цікаве питання, зараз спробую розібратися з логікою цього перевипуску і вам відпишусь 👌
upd: воно буде конфліктувати, а отже треба буде закривати рахунок. Тим паче, якщо у вас вже в пакеті 3 картки в усіх валютах.
Логіка працює як, якщо у вас є FastCard і ви її вирішуєте перевипустити, то має запропонувати перевипуск на актуальний картковий пакет.

Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Угу. Но сама карта фаст, если не подать на закрытие и при этом не возможно перевыпустить ее, получается банком автоматически лонгируется на 180 дней. Получается что если карта отдельная таки нужна (мало ли как оно в жизни бывает) - именно как пластик - то есть без платежей в инете и гугло- эппл- пеями - то минимум на полгода она может еще оставаться как пролонгированная. Но при этом на ней надо "делать активность" или иметь на ней достаточный остаток, чтобы банк не использовал свое право закрыть карту за неактивность. Я правильно изложил остаток "логики" банка "як воно працює" в реале?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
А скажите пункт меню перевыпуска фаста есть, но пакетная вайт тоже есть. Не готов пока к общению в чате но хочу понять мне впакете вайт вместо фаста вторую карту в евро откроют или как? Но в пакете у меня уже открыто 3 карты в трех валютах. Больше как бы не должно быть. Если не откроют значит только закрывать счет? Но почему почему активно меню перевыпуска?
Цікаве питання, зараз спробую розібратися з логікою цього перевипуску і вам відпишусь 👌
upd: воно буде конфліктувати, а отже треба буде закривати рахунок. Тим паче, якщо у вас вже в пакеті 3 картки в усіх валютах.
Логіка працює як, якщо у вас є FastCard і ви її вирішуєте перевипустити, то має запропонувати перевипуск на актуальний картковий пакет.

Угу. Но сама карта фаст, если не подать на закрытие и при этом не возможно перевыпустить ее, получается банком автоматически лонгируется на 180 дней. Получается что если карта отдельная таки нужна (мало ли как оно в жизни бывает) - именно как пластик - то есть без платежей в инете и гугло- эппл- пеями - то минимум на полгода она может еще оставаться как пролонгированная. Но при этом на ней надо "делать активность" или иметь на ней достаточный остаток, чтобы банк не использовал свое право закрыть карту за неактивность. Я правильно изложил остаток "логики" банка "як воно працює" в реале?
Якщо термін дії картки вийшов вже після 24.02.22, то картка буде пролонгована на 180 днів і нею можна буде користуватись. Правильно зазначено, що при оплаті з вказанням терміну дії картки (оплата в інтернеті) - оплати не проходитимуть. Якщо картка не буде активно використовуватись і залишок буде менше ніж 100 грн, то банк може її анулювати, тут також все коректно 👌🏻

Ваш друг та помічник, Володимир 💙

Місто
Днепр
не могу найти как создать платеж по реквизитам, где они его спрятали? там комис берется или нет?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
не могу найти как создать платеж по реквизитам, где они его спрятали? там комис берется или нет?
Переказ за реквізитами можна створити так само як і переказ з картки на картку, в розділі Платежі (крайній зліва на панелі керування). В полі вказуєте UA та повні реквізити, за якими хочете переказати кошти.
Детальна інструкція тут 👉🏻https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/360016839440

Перекази за реквізитами з дебетових карток не тарифікуються, якщо ж переказ буде з кредитної картки, то комісія стандартно 4% мін. 20 грн
Тобто якщо переказ виконуватимете з карток дебетових або кредитно-дебетових без кредитного ліміту, то без комісії.
Якщо з кредитних або кредитно-дебетових з кредитним лімітом — комісія 4% мін. 20 грн

Ваш друг та помічник, Володимир 💎

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Sense Bank Як дізнатись, до якого числа діє персональна пропозиція оформити картку RED?
І ще - якщо я її оформлю, чи можливо буде зробити іменний пластик до неї?
Чи буде додаткова кредитка передаватись в бюро кредитних історій як окремий кредит?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Sense Bank Як дізнатись, до якого числа діє персональна пропозиція оформити картку RED?
І ще - якщо я її оформлю, чи можливо буде зробити іменний пластик до неї?
Чи буде додаткова кредитка передаватись в бюро кредитних історій як окремий кредит?
Пропозиція на оформлення не має конкретної дати закінчення, банк переглядає ліміт та пропозиції щодня, тобто вона може в теорії завтра вже зникнути, а може не зникати пів року, тут все індивідуально 🤔
Іменний пластик до картки можна замовити стандартно через застосунок на відділення/поштомат Нової Пошти. Інструкція як це зробити тут 👉🏻https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/360021072739
Нова картка = новий рахунок = новий договір, а отже інформація буде передана до БКІ, адже це окремий продукт 😊

Ваш друг та помічник, Володимир 💎

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Щоб замовити пластикову картку для карток RED, RED 2.0 та RED-Cash з МПС Mastercard — спочатку виконайте її перевипуск (вона перевипуститься на МПС Visa), а потім замовте пластик за інструкцією нижче.
Якщо я буду випускати картку RED - вона одразу буде Visa? Чи спочатку Mastercard та потрібно буде перевипускати на "візу"?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Якщо я буду випускати картку RED - вона одразу буде Visa? Чи спочатку Mastercard та потрібно буде перевипускати на "візу"?
Вітаю! При оформленні вона буде на Mastercard, а при перевипуску можна буде мати на Visa.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Sense Bank,
ви руйнуєте театр Франка?
Чи вже зруйнували?
Питаю тут, бо в тгканалі мене заблокували😆
Вітаю!
Завдяки партнерству з Sense Bank та Visa театр вдихає нове життя та стає сучаснішим і комфортнішим для відвідувачів. Особливу увагу приділяють інклюзивності – створенню доступного простору для всіх.

Ось лише деякі з запланованих змін:
🔵 Вдосконалення вбиралень та пандусів
🔵 Створення системи навігації
🔵 Доступні вистави з аудіодискрипцією та програмками шрифтом Брайля
🔵 Оновлена система продажу квитків з можливістю вибору зручних інклюзивних місць
🔵 Нові гримерки для акторів та оновлена глядацька зала

Тобто ми його покращуємо, а не руйнуємо 🫡

А що трапилося, що вас заблокували у Телеграмі? 😥

Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐

Місто
Киев
Sense Bank,
та ж кажу, що я прочитав це у тг, для чого дублюєте ту водичку.
Так вже розвалили чи ще ні?
Нового сезону не буде?
Карманник, Цікаво, а що в театрі відбувається?
Взагалі? Чи конкретно з цим?
У цьому, по ходу, освоюють кошти від Visa.
Чую, на кожному кріселку приб'ють відповідну табличку, а перед виступом і пімля будуть співати оду меценатам

Останнє редагування:

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
та ж кажу, що я прочитав це у тг, для чого дублюєте ту водичку.
Так вже розвалили чи ще ні?
Нового сезону не буде?
Все пройшло успішно, сьогодні навіть театр відписався щодо цього👌
Національний театр Франка | У театрі Франка розпочався 105 сезон! На сцені театру на глядачів чекають неймовірні постановки від найвидатніших режисерів, але новий... | Instagram

Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Чому ні у кого з нас немає оцього
Ваш друг
або
Зоряний лорд?
Чи ми просто себе адекватно сприймаємо?
Вибачте за офтоп.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Знову ці дебіли зламали головний екран. Навіть не питали. Запхали всі карткові рахунки в папку "Продукти'". А всі шаблони по комуналці повидаляли.
Які ж вони кончені.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Запхали всі карткові рахунки в папку "Продукти'".
Вітаю! Ще в старих версіях застосунку картки були в цьому розділі, лише додали назву "Продукти". А так, картки та поточні рахунки завжди були у Продуктах - Рахунки та картки.

А всі шаблони по комуналці повидаляли.
По цьому питанню, уточніть, будь ласка, у вас всі шаблони видалилися з головного екрану або ж просто зникли?
Бо при оплаті, ви можете перейти в Перекази та додати шаблон на головний екран.
Хочу в цьому розібратися детально та вам допомогти 🙌

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
На головному екрані в мене було 2 папки з шаблонами комуналки. Вони обидві зникли. Захожу в платежі і їх також немає.

Щодо продуктів. В мене на головному екрані були лінки на певні продукти, не всі. І їх якогось чорта запхали в одну папку "Продукти". Навіщо вона мені на головному екрані? Я просив це робити?

Версія Суперпупса остання.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
На головному екрані в мене було 2 папки з шаблонами комуналки. Вони обидві зникли. Захожу в платежі і їх також немає.

Щодо продуктів. В мене на головному екрані були лінки на певні продукти, не всі. І їх якогось чорта запхали в одну папку "Продукти". Навіщо вона мені на головному екрані? Я просив це робити?

Версія Суперпупса остання.
Неприємна ситуація, дуже(
Я вже поспішаю до вас у приватні повідомлення, зафіксую запит на колег з ІТ і будемо долати цю проблему.

Дуже перепрошую за ці незручності 🙏

Місто
Київ
Телефон
Samsung A55 (KS & Vf)
Sense Bank, є якісь проблеми з відображенням залишку по картках? Чи це тільки у мене таке? Некоректно відображає залишок, не всі операції за вчора враховуються. А у виписці все коректно

Зверху