Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Sense Bank Є картка White Visa з терміном дії 01/25.
Sense Super App десь з 6-7 січня пропонує її замінити на нову.
1. Чи буде при цьому збережений номер картки?
2. Ваша база знань пише, що стара картка буде діяти ще 30 днів і потім анулюється. А як я про це дізнаюсь?
3. Як будуть одночасно працювати нова картка і стара? У них же різний термін дії!
1. При перевипуску картки змінюється її номер, термін дії та CVV
2. Анульована картка зникне з застосунку Sense Super App
3. Будуть нормально одночасно працювати обидві. Коли термін дії старої мине, надалі нею можна буде користуватись лише в каналах, де не перевірятиметься термін дії (банкомати, звичайні покупки карткою, покупки в інтернеті через Google Pay/Аррle Pay). Операції, де необхідно вказати термін дії — будуть неуспішні

Банківський лицар Кирило 🛡️

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
Sense Bank, коли я обираю в меню "переказати", потім "між своїми рахунками", то навіщо мені в списку доступних для отримання переказу зазначається картки "національний кешбек" і "єПідтримка"?
Справа у тому, що при переказі між своїми рахунками, підтягуються всі наявні активні рахунки. Картки єПідтримка та Національний кешбек також підтягуються у зв'язку з тим, що вони мають такий самий тип рахунку, як і у інших карток, просто діють інші умови користування, які система не розрізняє.

Банківський лицар Кирило 🛡️
і тепер в історіїї висять невдали перекази на Нацкешбек)

Зверху