Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
КЛ -> 0 и никаких проблем с переводами, комсой или потерей плюшек от тянучки, даже если [по ошибке] загнал счет Хамона в 0.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Альфа как настоящий раша-банк))) Оплатил собственными деньгами перевод, а в итогде они мне за него проценты насчитывают, как за кредитные)) Написал в чат, сбросил скрины, все, чат уже не отвечает несколько дней)) Хваленная карта Хамелион) Уверен, они мне будут парить о "периоде калькуляции", который у них больше 10 дней по видимости будет))
Напишіть нам в особисті повідомлення, перевіримо ваш рахунок та допоможемо розібратись

Місто
Луцк
Альфа как настоящий раша-банк))) Оплатил собственными деньгами перевод, а в итогде они мне за него проценты насчитывают, как за кредитные)) Написал в чат, сбросил скрины, все, чат уже не отвечает несколько дней)) Хваленная карта Хамелион) Уверен, они мне будут парить о "периоде калькуляции", который у них больше 10 дней по видимости будет))
Напишіть нам в особисті повідомлення, перевіримо ваш рахунок та допоможемо розібратись
Я в чат Ваш чудовий пишу і не відповідають. Відповідайте там, мені тут не зручно)

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Я в чат Ваш чудовий пишу і не відповідають. Відповідайте там, мені тут не зручно)
Через чергу на лінії ваше питання можуть взяти в роботу дещо пізніше, ніж ми цього хотіли б. Але в будь-якому разі ваше питання буде вирішено. Щоб ми могли перевірити ваш чат, то напишіть, будь ласка, ваші дані нам в особисті повідомлення. Ми перевіримо чат і спробуємо посприяти швидшому вирішенню питання

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Moto G84+E5577

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Moto G84+E5577
Можете детальніше описати проблему?
була оплата сьогодні в магазині через Г-пей і в категорії Кешью-клаб нема зарахувань "За оплату з Гугл пей". В меню картки, якою було оплачено, в історії платежів видно зарахування тільки 1 % кишмиша.

Місто
Луцк
КГБісти вкрай знахабніли))) Як писав, побачив, що просто так відсотки нарахували, а в відповідь мені "Це Ви, типу, готівкові операції робили, ось Вам їх перелік" А я їм "ці операції за власні кошти, коли кредитного ліміту і близько не було", а вони "а..ну так" і давай мені схему "Ми випадково нарахували Вам платіж, потім цей же платіж зписали, а вже списання його пройшло, як готівкова операція і ось Вам відсотки")))) Кажу їм "вас тра..ти за це потрібно, мені нарахували платіж про який я не словом не духом, потім його ж списали, а відсотки за нього залишили")) А вони мен "ок, передаєм в суперпупер группу для вирішення цієх прблеми")))

Вкладення

• 2022-2-6 17-59-53.png
    2022-2-6 17-59-53.png
    112.3 КБ · Перегляди: 56
  • 2022-2-6 17-57-22.png
    2022-2-6 17-57-22.png
    152.5 КБ · Перегляди: 55
Останнє редагування:
Місто
BerdYanSK
А вот это Зря.
Оф. Пред Альфы реально оказывает помощь.
Мне недавно помог в безнадииной ситуевине.
Респект и уважуха! ;)

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
У тебя должна быть квитанция на руках, что ты совершил такое пополнение в ТСО ПриватБанка. Если ПриватБанк сообщает об успешности операции, то ты должен эту квитанцию передать Альфа-Банку для поиска своих средств на транзитника. Ты это сделал?
Максим, квитанция есть. Завтра истекает 3-й рабочий день, как ПриветБанк говорил. Я то и не надеюсь, что деньги заедут на счет всё таки. Придется чухать в отделение.

Alfa-Bank , или можно по электронке подать заявление на розыск платежа?

Baleks

Aleks
Місто
Киев
Телефон
VIVO V21e
Я вообще с Хамелион не играюсь кроме того, чтобы сделать покупку. Не рискую.

Місто
DE
Телефон
Samsung Note 10
А рассрочка по карте на какой день появляется? Уже прошло 2 дня, а оформить не могу

Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Redmi 3
А рассрочка по карте на какой день появляется? Уже прошло 2 дня, а оформить не могу
Якщо покупка на закордонному сайті чи частково за свої, то після проведення по рахунку, десь 3-4 робочий день.

Зверху