Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:
Місто
Київ
Мені здається, це кращий варіант для тих, у кого це фінансовий номер. Але мабуть і перехід і викидання не для всіх підходить, бо мільйони людей виїхали з України і викидати номер на який багато зав"язано виглядає погано, а перехід здійснити може і можна, але складно.

Останнє редагування:

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
так номер я переніс, а сім картку викинув)
І отримав "цей номер перенесено до іншого оператора", яке звучить для багатьох як "ахтунг, кидаємо трубку!"😂 Але це таке, для кожного своє, але фактично оператор/ банк працює офіційно в правовому полі України, платить податки і т.д., не під санкціями, тому вважаю принципову відмову користуватись тим чи іншим, таким собі "диванним патріотизмом"..))

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
І отримав "цей номер перенесено до іншого оператора", яке звучить для багатьох як "ахтунг, кидаємо трубку!"😂
Жодного разу не мав проблем через це.

Але це таке, для кожного своє, але фактично оператор/ банк працює офіційно в правовому полі України, платить податки і т.д.,
А я вважаю, що державний апарат працює дуже повільно навіть у умовах війни, а до неї усе було ще гірше. І я не буду нести своє бабло ні просто мудацьким бізнесам типу Епіцентру, ні тим більше давати заробляти руснявим бізнесам, що цю війну і підготовку до неї фінансували і фінансують. Бо мені важливіші власні приниципи і що я несу і цей світ ніж кілька гривень економії чи пару зекономлених хвилин часу.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Министерство финансов Великобритании согласилось разблокировать один миллион фунтов стерлингов на счетах бизнесмена Петра Авена, сообщает газета The Telegraph. Авен будет каждый месяц получать по 60 тысяч фунтов стерлингов на «основные нужды», что позволит бизнесмену и его семье поддерживать привычный роскошный образ жизни. Кроме того, Авен сможет потратить 388 тысяч фунтов стерлингов на погашение «срочных долгов», например, на оплату обучения одного из его детей в частной школе в Великобритании.
Власти Великобритании ранее заморозили счета Авена в ходе расследования уголовного дела об уклонении от санкций, введенных в отношении бизнесмена после российского вторжения в Украину.
Bloomberg писал в июле, что, по данным источников, ежемесячные расходы Авена составляют 140 тысяч фунтов стерлингов: большая часть идет на оплату охраны и страхование коллекции произведений искусства стоимостью 300 миллионов фунтов.

m.ksy

Пассивный пользователь
Місто
RV
ото люди живуть

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Жодного разу не мав проблем через це.
Бо саме твоя робота / бізнес / виживання не залежить від вхідних дзвінків клієнтів, купка друзів та родичів вже проінформовані, а на решту півтора інет-магазина і спамера, що можуть набрати, можна покласти.. вгадав?😉
Post automatically merged:

Хай живуть, головне, що з цих сум воно не зможе фінансувати інтереси хуйла і війну, а може ще й домовився на роботу із розвідкою, в мінфіні GB не дурні.

Місто
Киев
Телефон
ZTE Nubia Z60S Pro
В мене була картка з лімітом, скористався грошима.
Далі проблеми з грошмима, але платв. Попросив реструктурізацію, скористався реструктурізацією боргу.
Завжди платив дострокове погашення.

В мене до 08.11 треба погасити.
А далі мені намалювали борг та дзвінки:

1.jpg

2.jpg

Виконані платежі.

3.jpg

17 жовтня - 61 грн. +
28 жовтня - 1280 грн. +
ще й штраф вліпили.

4.jpg

Як правильно поступити?
Завку подавав через оператора, відмовили.

Місто
Запорiжжя
Телефон
IPhone 12 mini
Закрити кредит якомога швидше.
Реструктуризація, зазвичай, це - в тіло боргу додають частину від нарахованих відсотків, а сам кредитний відсоток знижають. Хз як ти реструктуризував.
Класика фін.менеджменту - не маєш плану повертати - не бери. Якщо виник особистий форс-мажор, то як власник грошей вирішив, так і підкоряйся (якщо погодився).
А мінімізувати втрати - це все якнайшвидше повернути.

Пс. Прошу вибачення. Соромно за емоції. Розізлився що люди не читають коли банк змінює послугу/умови послуги
Маєш же тепер зовсім інший продукт. Не «кредитний ліміт» на картці, а «розстрочка». Спіймали тебе. Алгоритм подальших дій - 1. вивчити умови банківського продукту «розстрочка». 2. Скласти план як можна швидше повернути гроші. Бо 27% це забагато (певне, це ще й не реальна ставка).
Думаю, консультант в банку надасть вичерпну інфу.

Причина: Додав трохи конструктиву.
Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
maxdam, ти банально не розібрався що дає часткове дострокове погашення розстрочки:
Альфа-Банк сказав(ла):
<...>
Погашення проводиться за рахунок перерахунку строку розстрочки, а не зменшення платежу. Залишок суми розстрочки ділиться на розмір платежу по розстрочці. Після чого визначається кількість місяців дії розстрочки.
<...>
Часткове дострокове погашення розстрочки не відміняє списання чергового платежу за графіком, воно просто зменшує строк дії самої розстрочки.

Але схоже, що це не звичайна розстрочка на картку, а класичний кредит.

Як правильно поступити?
Можна спробувати написати в чаті-хейтерів, але скоріше за все тут треба звертатися до банка офіційно.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
maxdam, а де тут порушення, щоб слід звертатися до НБУ? Ви банально не знаєте умови продукту, яким користуєтеся. :(

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Підкажіть, поповнення мобільного через Сенс враховується в кількість покупок для виконання умов безоплатного обслуговування по білій картці? Дякую.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Підкажіть, поповнення мобільного через Сенс враховується в кількість покупок для виконання умов безоплатного обслуговування по білій картці? Дякую.
Так
В жовтні робив такі поповнення, а зараз зайшов в "умови за минулий місяць" по картці, там висить статус "розраховується" та вказана кількість покупок за минулий місяць - 0/10. От і думаю, там завжди пише нуль за минулий місяць, чи просто мені жодне з поповнень не зарахували?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Так
В жовтні робив такі поповнення, а зараз зайшов в "умови за минулий місяць" по картці, там висить статус "розраховується" та вказана кількість покупок за минулий місяць - 0/10....
в мене пише статус "розраховується" і потім

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Priser Поэтому лучше на всякий случай сделать ещё и другие операции. Купить в АТБ 10 раз коробок спичек, например. Или туалетную бумагу. Так как это всё же торговые операции и они всегда правильно зачисляются, как и онлайн-операции (например, аренда велосипеда или электросамоката).

Місто
Січ
В жовтні робив такі поповнення, а зараз зайшов в "умови за минулий місяць" по картці, там висить статус "розраховується" та вказана кількість покупок за минулий місяць - 0/10. От і думаю, там завжди пише нуль за минулий місяць, чи просто мені жодне з поповнень не зарахували?
Всегда покупки набивал оплатой связи в конце месяца, когда пакетка была платной. Ни разу не платил в торговой сети. Даже шаблон создал гривневый. Все работает и пишет также, как и у вас.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
4.3 млрд. Грн. Збитків за квартал. Чи довго протягне банк в такому режимі?

Зверху