Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ help@sensebank.com.ua загальні питання, ccd@sensebank.com.ua електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Дійсно при покупці ОВДП через наш застосунок, після того, як ви ознайомлюєтесь з деталями по ОВДП потрібно поставити підпис. Якщо у вас є КЕП, то ви вводите його у вікно, якщо ж КЕП немає — потрібно натиснути "Надати документи з Дії".
Якщо в системі банку у вас вказано паспорт-книжечка, а в Дії закордонний паспорт, то дійсно буде виникати помилка, і в такому випадку потрібно буде оновити дані.
Розуміємо, що ситуація неприємна і досить заплутана😔 Згодна, що запит оброблюється довгий час, тому я вже взяла це питання в роботу, та намагатимусь зробити все щоб якнайшвидше його вирішити!

Ваша фея-помічниця, Оля🧚‍♀️
Щиро дякую за ваш коментар. І от знаєте - щось у всій цій ситуації мене муляло, я розумів що щось у всій ситуації не так, не правильно - бо я ще в минулому році якось купував облігації (і гривневі, і доларові) саме в ССА і в мене не виникало жодних труднощів чи проблем. А в мене так само як і у того клієнта, про якого я вів мову - у дії лише біометричний закордонний, а реєстрація у Сенсі лише по "паспорту-книжці". І ось тепер у мене пазл склався саме після вашого повідомлення - я дійсно на самому початку оформив КЕП і відповідно жодних проблем надалі не мав. А ось чому новому клієнту 29 січня ССА не запропонував вибору - оформлення КЕП чи через Дію - мені не зрозуміло. Я це знаю напевне - бо усі дії в ССА клієнт робив безпосередньо під моїм наглядом. Так само жодних пропозицій оформити КЕП - не було при наступних спробах 29,30 та 31 січня - у тому числі коли представник служби підтримки запропонувала купити облігації ще раз. Я не знаю що саме робили ай-тішніки - але процес у ті дні не змінювався ні на йоту. А ось приблизно годину тому - як я прочитав ваш коментар і запропонував клієнту здійснити придбання облігацій ще раз - вже на першому кроці ССА запропонував створити КЕП і надалі увесь процес покупки зайняв менше 5 хвилин. Не знаю чия тут більше заслуга (напевне що таки айтішніків - які спочатку щось зламали а тепер відновили) але якщо своїм "чаклунством" пані Оля теж якось на цей процес вплинула - то їй щира дяка - і від мене, і від вдячного клієнта. Згадана проблема наразі повністю вичерпана.
Лишилась моя пропозиція - видалити - вибачте "дебільні" приказки про "крокодилів", "Шерлоків Холмсів" та ще казна про що коли в ССА "щось йде не так" (тобто практично майже кожен божий день :( ). Може є сенс розробникам вашого ССА якось враховувати налаштування самого ССА - тобто якщо клієнт обрав стиль спілкування "Діловий" чи "Стриманий" - то позбавити його подібного (недолугого) гумору. Ну а кому ближче "Дружній" того можна і "крокодилами" годувати. На мій погляд це було б логічно

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Краще в застосунку писати подробиці помилок можна під спойлер )

kvv

Місто
Ровно
Краще в застосунку писати подробиці помилок можна під спойлер )
про спойлер підтримую.

про застосунок ні - мені наприклад цікавий чужий досвід, бо ж він безкоштовний.
зрештою ми тут саме для цього, а не для вихваляння свого статусу преміум клієнта деінде.

Місто
Київ
Зранку було декілька неуспішних спроб придбати ОВДП в додатку, завершувалось на Дії, КЕП та "Крокоділ все з'їв". Зараз спробувала, і о ДИВО, з'явилась спочатку пропозиція оформити КЕП, і ОВДП придбалися. Мабуть фіксят руками тих, хто намагається)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Sense Bank, у мене завтра РД по кредитці. Зазначену суму я маю внести завтра до якої години?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Sense Bank, у мене завтра РД по кредитці. Зазначену суму я маю внести завтра до якої години?
Бажано сьогодні :sneaky:
Якщо завтра, то до 15-17 години краще вже, щоб кошти розподілилися по рахунку.

Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
завтра до якої години?
Мені на іншому форумі на подібне питання відповіли щось на кшталт - "сотка за обслуговування рахується на залишок на початок дня, а відсоткі на кінець". Я не перевіряв, гашу напередодні, але існує така версія.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Бажано сьогодні :sneaky:
Якщо завтра, то до 15-17 години краще вже, щоб кошти розподілилися по рахунку.

Що означає "краще сьогодні"?
Ви ж кричали, що зараз відсутні "неробочі" дні, і розрахунок відбувається чітко у зазначену дату.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
завтра до якої години?
Мені на іншому форумі на подібне питання відповіли щось на кшталт - "сотка за обслуговування рахується на залишок на початок дня, а відсоткі на кінець". Я не перевіряв, гашу напередодні, але існує така версія.
Так, списання РКО може відбуватися і зранку, тому краще погашати заборгованість за 1-3 дня до розрахункової дати (y)

Post automatically merged:

Що означає "краще сьогодні"?
Це означає, що ми рекомендуємо вносити суму для погашення заборгованості не день у день, а бажано за 1-3 дні. Щоб потім не виникало ситуацій, що у розрахункову дату не встигла сума пройти по рахунку і відбулося списання РКО.
По кредитній картці все вірно, РД не переноситься, тобто, якщо РД у суботу, то списання і нарахування %% буде в цей день, без переносу на робочий, як по кредиту.

Місто
киев
Є картки вайт та хамелеон, інших нема.
ОВДП придбані з картки вайт.
Питання: відсотки та основна сума підуть на ту саму картку вайт?
А якщо закрити пакет вайт?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Sense Bank, як налаштувати звук півня, який волає під час нагадування про закінчений термін дії картки?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Лишилась моя пропозиція - видалити - вибачте "дебільні" приказки про "крокодилів", "Шерлоків Холмсів" та ще казна про що коли в ССА "щось йде не так" (тобто практично майже кожен божий день :( ). Може є сенс розробникам вашого ССА якось враховувати налаштування самого ССА - тобто якщо клієнт обрав стиль спілкування "Діловий" чи "Стриманий" - то позбавити його подібного (недолугого) гумору. Ну а кому ближче "Дружній" того можна і "крокодилами" годувати. На мій погляд це було б логічно
Так, розуміємо, що не всім подобаються ці наші "крокодили", тому очікуємо в майбутньому оновленні підлаштування сповіщень, при неуспішних операціях, саме до вибору стилю спілкування😊
І також, я дуже рада, що все ж таки ваша проблема вирішена та клієнт задоволений🥰

Post automatically merged:

Питання: відсотки та основна сума підуть на ту саму картку вайт?
А якщо закрити пакет вайт?
Так, з якої картки купували на таку і будуть йти)
Якщо закриєте пакет вайт, то зарахування буде на іншу активну картку яка у вас є)

• Like
Реакції: head

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Всім привіт🤗
Хотіла нагадати, з приводу акції "Кешбекові вихідні з кредиткою"
Акція діє тільки 90 днів на клієнта, тому ті, хто почав отримувати бонуси по цій акції з листопада, вже в лютому не приймають участь😔
Якщо ви помітили, що в акціях кеш'ю саме ця акція не відображається, це означає що для вас термін вже минув.

Ваші фея-помічниця, Оля🧚

Місто
Днепр
тут есть те кто делает 10 покупок чтобы не платить ап по карте? покупаю в варусе но они постепенно закручивают гайки, сначала ограничили сумму списания бонусов а теперь уже минимальный чек это 50 коп

Місто
UA
Телефон
Tecno POVA 3
тут есть те кто делает 10 покупок чтобы не платить ап по карте? покупаю в варусе но они постепенно закручивают гайки, сначала ограничили сумму списания бонусов а теперь уже минимальный чек это 50 коп

Останнє редагування:
Зверху