Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Sanyok77, так є. Тому, якщо карта потрібна і по ній не планується певний період операції, то краще зробити операцію раз на пів року. Так зможете уникнути плати за неактивний рахунок
Якщо на всіх пакетних рахунках буде нуль ₴/$/€ (у т. ч., скоріше за все, й на Дохідному сейфі), то комісії за неактивність не буде. У мінус вона не списується.
Якщо на всіх пакетних рахунках буде нуль ₴/$/€ (у т. ч., скоріше за все, й на Дохідному сейфі), то комісії за неактивність не буде. У мінус вона не списується.
gredox, карты аннулируются, закрывается счёт. Вроде как, старые карты банк может аннулировать из-за неактивности, но и может их воскресить (активировать).
gredox, карты аннулируются, закрывается счёт. Вроде как, старые карты банк может аннулировать из-за неактивности, но и может их воскресить (активировать).
Всіх нарешті можу привітати з приходом весни, ми її дочекалися, а далі вже буде тепліше, і я вірю справи підуть лише вгору!
Не забувайте, будь ласка, зранку прокинутися та обрати категорії кешбеку наберезень + переглянути пропозиції від партнерів.
І я думаю, що багато хто вже бачив це сповіщення у застосунку
Стосовно новини, додаю важливу інформацію.
Зважайте, будь ласка, на наступне: мінімальна сума покупки - 500 грн для нарахування бонусів. Акція діятиме на покупки від 500 грн однією сумою і якщо 100% покупки за кредитні кошти.
Ярослав - тоже видел эту новость и сразу возник вопрос - а почему банк который себя позиционирует как продвинутый в ай-ти плане (ну так по крайней мере у меня сложилось впечатление после недавнего интервью кого-то из вашего руководства) не способен на такую элементарную вещь как "адресность" подобных сообщений? Поясню что имею в виду - очевидно что банк имеет данные у кого из его клиентов есть кредитки и какие и с каким лимитом. К примеру мне банк после обнуления лимитов в 2022 году отказывает в лимите и выпуске того же реда - вангую что дело в прописке в славно прифронтовом Запорожье - потому как остальные критерии - вклады (еще довоенные в валюте) до 2025 и 2025 годов, постоянные покупки ОГВЗ на десятки тысяч грн. в эквиваленте (есть и гривневые и валютные) - ба банк даже мне и семье выделил персмена и не забирает его (хотя в родное отделение осенью прилетела ракета и персмен скитался в неудобном мне отделении но на днях открылось новое отделение взамен разрушеного - оно несколько удобнее). Так вот довольно долго не имея лимита и реда и понимая призрачность перспектив их выделения - лично мне лишнее напоминание о том как сильно банк меня не уважает - обидно. Вот для таких сложных случаев как у меня и существет адресная рассылка - тем у кого есть лимиты и реды - тем банк логично присылает свою замануху о кэшбеке выходного дня - а лузерам типа меня - либо ничего, либо просто рекламку для активации кэшьЮ (много месяцев уже не пользую эту программу так как считаю ее худшей из действующих среди банков где имею счета - но реклама не вызывает столь отрицательных эмоций как эта же реклама в увязке с рекламой акции выходного дня которой я будь у меня лимит наверняка не преминул бы воспользоваться ). СлабО банку реализовать подобный "адрессный" подход и не дразнить клиентов которые банком же обделены? Или банку настолько пофиг на подобные вещи что лень заморачиваться и что-то делать чтобы реклама попадала точно в цель не рассылалась "взагаля"?
Вітаю! Перевипуск можете зробити у застосунку або написати із застосунку у чат підтримки, де вам допоможуть зробити це:
1. Перейдіть у розділ Продукти;
2. У розділі "Рахунки та картки" оберіть потрібну картку;
3. Натисніть на зображення картки;
4. У розділі "Керування" оберіть "Мені потрібна нова картка".
Зважайте, будь ласка, на наступне: мінімальна сума покупки - 500 грн для нарахування бонусів. Акція діятиме на покупки від 500 грн однією сумою і якщо 100% покупки за кредитні кошти.
1. Я так розумію, це умови акції "+2% на вихідні"?
2. Чи плюсуються ці 2% з вже обраними відсотками по категоріям?
3. Чи розповсюджується акція на категорії, які НЕ обрані в якості категорій кеш-беку на поточний місяць?
1. Я так розумію, це умови акції "+2% на вихідні"?
2. Чи плюсуються ці 2% з вже обраними відсотками по категоріям?
3. Чи розповсюджується акція на категорії, які НЕ обрані в якості категорій кеш-беку на поточний місяць?
Вітаю
1. Так, якщо знову приймаєте участь у програмі, то вам буде доступно +2% на вихідні, але відтепер є умовність на мінімальну суму покупки в 500 грн одним платежем і звісно, щоб повністю був за кредитний ліміт;
2. Так, плюсується. На іншому форумі наводив приклад, як минулого разу у грудні собі заробив потрійний кешбек: провів оплачу у "Є Книгарня" і отримав 0.5% за оплату гаджетом + 2% за кешбек у вихідний день + 7% від партнера;
3. Якщо у вас умовно оплата за продукти на 1000 грн, але такої категорії не обирали і є оплата гаджетом, то так, ви отримаєте кешбек за оплату гаджетом + вихідний день.
У Додатку 2 всі категорії, по котрим нараховуються %%.
Якщо десь щось не відповів, тикніть мене, будь ласка, допишу чи доповню свою відповідь
СлабО банку реализовать подобный "адрессный" подход и не дразнить клиентов которые банком же обделены? Или банку настолько пофиг на подобные вещи что лень заморачиваться и что-то делать чтобы реклама попадала точно в цель не рассылалась "взагаля"?
Цікава думка і дійсно є багато "але", хоча я і не вважаю себе "маленькім гвінтіком", але розумію, що є свої процеси, у котрі я не поглиблен.
Але спробувати це запропонувати можна, і по вашій ситуації теж уточню, чи можу чимось вам допомогти.
Скажу відразу, на все це потрібен час, але не спробувати я не можу. Тому по дії цієї справи, я вам буду відписуватися.
Вибачте, якщо заплутав, мав на увазі, що спочатку акція стартувала для клієнтів з 01.11.2023. А потім через час і для інших стала доступною.
Тобто, на собі покажу. У мене вона була доступна з 01.11.23 і по 01.02.24.
І от вона мені знову доступна
І так, акція доступна клієнтам, які є держателями активних кредитних карток зі встановленим кредитним лімітом, а саме: RED, RED 2.0, RED CASH, "Максимум", "Максимум-готівка", "Максимум Платинум".
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.