Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
От пиляють вони новий дезігн.
А проблему зі зникненням папки на робочому столі досі виправити не можуть.
Створюю 2 папки на робочому столі з шаблонами комуналки. Київ і Львів.
Спочатку розробники обидві папки знищили і шаблони запхали в одну єдину папку де були зовсім інші шаблони.
Я їх раз розтягнув по свїх папках. Пару тижнів тому знищили лиш папку "Львів". Знову створив "Львів", знову розкидав шаблони.
І ось вчора знову розробники ССА "знищили" Львів.
Не смішьно.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Місто
Київ
Sense Bank, а якщо на картці 0, а на дохідному сейфі до цієї картки є кошти, при відсутності операцій спише з сейфу чи ні?
Так, у такому випадку спише з сейфу

*Андрій
Якщо не було операцій по картках в євро та доларі, а кошти є на гривневій картці, чи буде списувати з гривневої картки плату за неактивність по карткам в євро та доларі, якщо вони з нулями на залишку?

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Sense Bank, я ж правильно розумію, що комісія за "екзотичні валюти" досі діє? Тобто, якщо розраховуватись/знімати готівку не в грн/дол/євро, то додатково при конвертації знімаєте ще +1,5% (якщо не помиляюсь в цифрах) ?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Якщо не було операцій по картках в євро та доларі, а кошти є на гривневій картці, чи буде списувати з гривневої картки плату за неактивність по карткам в євро та доларі, якщо вони з нулями на залишку?
Ні, в такому випадку списання з гривневої картки не буде. Якщо на валютних картках нічого немає, то нічого і не спишеться.

*Андрій

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Sense Bank, як мені позбутись спаму в смс ?
про картку атб якої я не маю
про якісь бонуси і акції по картці вигода
про сенс збільшити кредлім
про додаток в якому я можу щось там змінити
про доступний кредит "покупка" ..
про знижену ставку за кредитом готівка який я ніколи не брав
про схвалену пропозицію по кредиту готівка
про кешбек на вог
пр ще багато чого що мені і на *** не потрібно
я впевнений що десь чекає окремий котел для кожного хто причетний до цього проклятого спаму

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Sense Bank, як мені позбутись спаму в смс ?
про картку атб якої я не маю
про якісь бонуси і акції по картці вигода
про сенс збільшити кредлім
про додаток в якому я можу щось там змінити
про доступний кредит "покупка" ..
про знижену ставку за кредитом готівка який я ніколи не брав
про схвалену пропозицію по кредиту готівка
про кешбек на вог
пр ще багато чого що мені і на *** не потрібно
я впевнений що десь чекає окремий котел для кожного хто причетний до цього проклятого спаму
Якщо вам промо пропозиції дуже заважають, то ми можемо вам допомогти і ви не будете отримувати дані пропозиції, але після цього ви не будете отримувати таких повідомлень і можете пропустити цікаві пропозиції від банку, тому якщо це дійсно вам потрібно, то можу вам допомогти
Постукаюсь до вас в особисті повідомлення
*Денис

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
... Постукаюсь до вас в особисті повідомлення
*Денис
О, щось новеньке. В підтримку Сенс банку стали приймати без титулів? 🙄
Але можливо ви хочете долучитися до цього вибору і визначити, який у нього буде титул ?
Ось наші варіанти:
Ваш агент турботи, Денис
Ваш вартовий підтримки, Денис
Капітан спокою, Денис
Ваш надійний помічник, Денис

Нижче чекаємо на ваші варіанти

Місто
Киев
Sense Bank,
той титул, як мінімум, треба якось від напрацювати🙃
Але це легко змінити, якщо на вході хтось буде проставлятися😉

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Sense Bank,
той титул, як мінімум, треба якось від напрацювати🙃
Але це легко змінити, якщо на вході хтось буде проставлятися😉
Нє, ну якщо на то пішло, то в банку я вже 5 років, тому не думаю, що треба виставлятися
Був і є вашим помічником в телеграм каналі банку Sense SuperApp та канал з інвестиціями, там вже два роки відповідаю
Тому титул можна дати, але якщо на нього треба напрацювати, то буду радий допомогти)

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Мені обіцяли, що номер 098 видалять з бази назавжди і залишать тільки 063.
Але ж це СЕНС. Ви добре знаєте, як Sense SuperApp може бути нестабільний або з глюками.
І ось я замовив 1 листопада Red Cash на відділення Нової Пошти.
І вгадайте куди прийшла SMS, на який номер?
(хлопаю рукою по столу як іспанець-хохотун "El Risitas") Знов на 098!
1730987366466.jpeg
І це при тому, що підтримка мені писала "ось тепер ми його вже точно прибрали з бази". Ага, прибрали

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Мені обіцяли, що номер 098 видалять з бази назавжди і залишать тільки 063.
Але ж це СЕНС. Ви добре знаєте, як Sense SuperApp може бути нестабільний або з глюками.
І ось я замовив 1 листопада Red Cash на відділення Нової Пошти.
І вгадайте куди прийшла SMS, на який номер?
(хлопаю рукою по столу як іспанець-хохотун "El Risitas") Знов на 098!
Переглянути вкладення 64166
І це при тому, що підтримка мені писала "ось тепер ми його вже точно прибрали з бази". Ага, прибрали
Ми просто не хочемо вас відпускати, а хочемо спілкуватись регулярно 😉
Глянемо, що пішло не так цього разу)

Ваш друг та помічник, Володимир 💎

Місто
Київ
Телефон
Huawei Nova 5T (KS & Vf)
... в банку я вже 5 років... там вже два роки відповідаю...
Тоді з запропонованих варіантів не менше ніж вартовий ;-)
Post automatically merged:

Мені обіцяли, що номер 098 видалять з бази назавжди...
Ви ж самі підтверджуєте, що номер у вашому користуванні. Тому його ніколи не вилучать з вашої анкети. Може колись знадобиться для вашого розшуку

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
05.

150 подарункових бонусів​

від банку за оплати карткою протягом календарного місяця на суму від 5000 грн власними або кредитними коштами.
Бонуси будуть нараховані на бонусний рахунок картки одноразово до 15 числа наступного місяця.

Як отримати додаткові 150 подарункових бонусів?​

Здійсни оплату карткою протягом календарного місяця на суму від 5000 грн власними або кредитними коштами, і бонуси буде нараховано на твій бонусний рахунок картки в Sense SuperApp одноразово до 15 числа наступного місяця.

Sense Bank, підкажіть детальні умови отримання 150 подарункових бонусів по картці Вигода.
А саме, цікавить у який термін можна виконати умови акції (покупки на суму понад 5000грн за календарний місяць), щоб отримати 150 бонусів.
Наприклад, якщо картка Вигода була активована десь півроку назад, але цією акцією ще не скористались.

Останнє редагування:

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Наприклад, якщо картка Вигода була активована десь півроку назад, але цією акцією ще не скористались.

1731170311481.png
Якщо картка була оформлена з 3-го грудня 22 року, то можна скористатись цією акцією 👌

*Андрій

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Мені обіцяли, що номер 098 видалять з бази назавжди...
Ви ж самі підтверджуєте, що номер у вашому користуванні. Тому його ніколи не вилучать з вашої анкети. Може колись знадобиться для вашого розшуку
Ну дивіться - у мене всі банки на 063, це фінансовий номер.
Але я в 2021 році захотів собі Хамелеона і зробив реєстрацію на 098, бо тоді була акція "Реєструйся на номер Київстар і отримаєш кредитний ліміт". По факту реєстрація вийшла на обидва номери. Я захотів все залишити лише на 063. Ось чому попрохав видалити 098 з бази. Та і я був здивований, що зміна фінансового номеру може бути настільки складною...

Зверху