Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

astaldo

The Cable Guy
Місто
Україна
Телефон
Pixel 3a, MiA2Lt, ZTEA5
Цікаво тут у вас на 876й сторінці - клієнти обурюються, але все одно юзають Сенс?:)
Підкажіть, бо я ще не клієнт, в Сенсі є кешбек на аптеки та продукти, як у Моно? (На продукти у Моно постійний 1% плюс додатково знижки від АТБ. На всі аптеки 2%, але непостійний, плюс окремо на деякі, але мені краще на всі аптеки.)
Хочу картку як у Моно - зі знижками АТБ, постійним кешбеком на їжу в інших крамницях та в ідеалі на ліки, і без спаму.
Але в моєму місті на касі АТБ карток Моно нема і ніхто не знає, коли привезуть і доставки теж нема.
П.с. спам теж не люблю, пробував абанк, той кожен день мені набридав своєю турботою в пушах.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
astaldo, залежно від статусу у бонусній програмі, буде доступно на вибір від 2 до 7 категорій кешбеку на місяць. Зазвичай, продукти є завжди, але особисто я завжди обираю 0.5% за розрахунок гаджетом. Як на мене це зручніше 😉 Щодо інших категорій, то це можуть бути аптеки, АЗС, кафе і т.д.
Якщо цікавить кешбек саме у АТБ, то можна оформити картку АТБ і отримувати 2% від суми операції. Бонуси нараховуються як за власні, так і за кредитні, та додатково до стандартних. Тобто якщо за оплату гаджетом чи категорію "продукти" 0,5%, то буде ще +2% у АТБ. Ну і звісно ж інші обрані вами категорії будуть працювати

*Андрій

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Цікаво тут у вас на 876й сторінці - клієнти обурюються, але все одно юзають Сенс?:)
Підкажіть, бо я ще не клієнт, в Сенсі є кешбек на аптеки та продукти, як у Моно? (На продукти у Моно постійний 1% плюс додатково знижки від АТБ. На всі аптеки 2%, але непостійний, плюс окремо на деякі, але мені краще на всі аптеки.)
Хочу картку як у Моно - зі знижками АТБ, постійним кешбеком на їжу в інших крамницях та в ідеалі на ліки, і без спаму.
Але в моєму місті на касі АТБ карток Моно нема і ніхто не знає, коли привезуть і доставки теж нема.
П.с. спам теж не люблю, пробував абанк, той кожен день мені набридав своєю турботою в пушах.
Кешбек то є, але він у вигляді "горішків".
Живі гроші отримати на картку фактично не можна - лише повернення певної суми за певні покупки, які вже провелися по рахунку.
Тобто чекайте 2-3 дні після оплати в супермаркеті.... але не більше ніж місяць.

Місто
Киев
...Якщо продовжать ... обов'язково повідомимо про це 👌
Минулого разу саме так і було з Акцією Вихідні з кешбеком - ви самі з цього чату скорше дізналися про продовження, ніж по внутрішній комунікації.
Тож, тримаємо за вас кулачки, може цього разу у вас все вийде.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
В Сенсі є принципова відмінність від Моно: щоб не платити за користування карткою, поточний борг потрібно повністю закривати на розрахункову дату. Тобто, якщо розрахункова дата у мене 23-го числа і я зробив покупку 21-го, то крім боргу за минулий період мені потрібно одразу ще й цей борг закрити інакше нарахують плату за користування карткою. Виходить фактично грейс максимум 31 день. А з урахуванням того, що Сенс любить гроші не одразу проводити, то закривати краще дня за 2 до розрахункової дати. Для тих, хто переходить з Моно / А-Банку / Привату - це дуже несподіванна поведінка кредитної картки. Тож майте на увазі.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Sense Bank, я ж правильно розумію, що комісія за "екзотичні валюти" досі діє? Тобто, якщо розраховуватись/знімати готівку не в грн/дол/євро, то додатково при конвертації знімаєте ще +1,5% (якщо не помиляюсь в цифрах) ?
Sense Bank пропустили або проігнорували питання...

Місто
kiev
Кешбек то є, але він у вигляді "горішків".
Живі гроші отримати на картку фактично не можна - лише повернення певної суми за певні покупки, які вже провелися по рахунку.
Тобто чекайте 2-3 дні після оплати в супермаркеті.... але не більше ніж місяць.
підхід до кешбека в сенсі кращий ніж моно як на мене, навіть якщо нічого не підходить то можна 0.5 отримувати через нфс, а от схема виводу ну це просто гвалтування якесь, тут явно потрібно щось змінювати, чому не зробити якийсь аналог цілі, кожен вибирає раз в місяць/квартал суму для виводу да не париться з тими покупками!? хочеш постав 100-1000 досяг і одразу вивів

Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
walerka Зверніть увагу - у багатьох банках більш-менш нормальний кешбек.
Але є й винятки типу ТАСа, що обнуляє кешбек раз на квартал. Не встиг до 31.03 23:58 подати заявку - 1 квітня може і згоріти легко.
Ну і Сенс з його механізмом "повернення через покупки" та ще й анулюванням кешбеку.
Це вони з 1 вересня придумали. Не обрав категорії, не заробляв новий кешбек - все, 90 днів проходить і старий буде втрачено.
Вас це теж стосується, astaldo - у Сенса і плата за неактивність (180 днів), і анулювання кешбеку (90 днів).
Як кажуть одесити: И ОНО ТЕБЕ ТУДА НАДО? :draznilka:

Місто
kiev
walerka Зверніть увагу - у багатьох банках більш-менш нормальний кешбек.
Але є й винятки типу ТАСа, що обнуляє кешбек раз на квартал. Не встиг до 31.03 23:58 подати заявку - 1 квітня може і згоріти легко.
Ну і Сенс з його механізмом "повернення через покупки" та ще й анулюванням кешбеку.
Це вони з 1 вересня придумали. Не обрав категорії, не заробляв новий кешбек - все, 90 днів проходить і старий буде втрачено.
Вас це теж стосується, astaldo - у Сенса і плата за неактивність (180 днів), і анулювання кешбеку (90 днів).
Як кажуть одесити: И ОНО ТЕБЕ ТУДА НАДО? :draznilka:
я з дописів зрозумів, що кеш анулюється лише тоді коли перестаєш його вибирати, чи все-таки і коли не заробляєш? а з приводу неактивності, то захист від дурня, бо якщо озвучені механізми з обміном валюти на 0.01 дійсно працюють то проблем зовсім не має, бо фактично ти однією операцією робиш рух по 2 карткам. а якщо не хочеш робити то постає питання навіщо ті картки тобі взагалі.

Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Я зрозумів, що якщо в плані кешбека була неактивність 90 днів - все, він анулюється.
Тому або заробляй, або виводь накопичене, або обирай категорії.
А обмін валюти це мабуть пакетна картка, бо валютного Хамелеона нема.
А по найдешевшому пакету (White) треба робити 10 операцій щомісяця або транзакцій на суму від 2500 грн або тримати на рахунках 50 000 грн і вище. Інакше - абонка 50 грн./міс., начебто і в мінус може заганяти картку

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Неужели сложно раз в три месяца просто выбирать категории и ничего сгорать уже не будет. Ну это если Сенсом хоть иногда пользуешься. Но я даже практически все деньги выведя (готов был терпеть глюки ССА но отношение банка, который при этих глюках просто тупо положил писю на лояльность клиентов - было той каплей которая переполнила чашу терпения) - все равно периодически в ССА захожу и несколько операций периодически делаю. Поэтому имхо проблема очень надумана. По крайней мере на сейчас. Хотя надо признать что сенс деградирует по многим направлениям и довольно сильно

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Я зрозумів, що якщо в плані кешбека була неактивність 90 днів - все, він анулюється.
А обмін валюти це мабуть пакетна картка, бо валютного Хамелеона нема.
А по найдешевшому пакету (White) треба робити 10 операцій щомісяця або транзакцій на суму від 2500 грн або тримати на рахунках 50 000 грн і вище. Інакше - абонка 50 грн./міс., начебто і в мінус може заганяти картку
Якщо активно користуєшся карткою, то жодних проблем ні з абонкою, ні з кешбеком, ні з платою за активність не буде. А якщо карткою не користуєшся, то навіщо її взагалі тримати?

Місто
kiev
А якщо карткою не користуєшся, то навіщо її взагалі тримати?
Банкокартія
памятаю як в одному американському фільмі 80-90х, чувак в готелі достає картотримач ну такий гармошкою штук на 10-15 і розмірковує якою картою заплатить шоб було вигідніше, так і у мене, почав замічати як починає в цьому плані деградувати, завжди перед якоюсь операцією провіряєш де які кешбеки і чим краще платити.

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
почав замічати як починає в цьому плані деградувати, завжди перед якоюсь операцією провіряєш де які кешбеки і чим краще платити.
то о чем вы пишете у меня было лет 5-6 назад. И только от вас зависит создание в собственном мозгу системы, которая поможет вам ничего не проверять а платить автоматом именно той картой что нужно. С гугл- или эппл- пэями это еще и удобнее стало - меняешь на кассе нужную карту парой свайпов. Конечно случаются пару раз в месяц ситуации, когда к примеру промахиваешься (используешь аналогичную карту жены где данного кэшбека нету), или только что платил на заправке и забываешь менять на карту под продукты, или платишь в незнакомом магазе и надо вначале определить МСС - но это 2-3 случая на 100 покупок - остальное идет уже на полуавтомате. 1-2 числа месяца - выбрал основные карты с основными категориями (продукты, аптеки, бенз, кафе, транспорт - последние 3 месяца еще и в увязке с нацкэшем) - установил в мозгу по определенным категориям "маячки" - где чем платить, проинструктировал жену по тем 3 основным картам которыми платит она - и вперде ;) - во всех традиционных точках оплат - никаких потерь времени и размышлений с проверками.
Как к этому прийти? ИМХО только самому, саморганизацией, которую постепенно совершенствовать

Місто
kiev
почав замічати як починає в цьому плані деградувати, завжди перед якоюсь операцією провіряєш де які кешбеки і чим краще платити.
то о чем вы пишете у меня было лет 5-6 назад. И только от вас зависит создание в собственном мозгу системы, которая поможет вам ничего не проверять а платить автоматом именно той картой что нужно. С гугл- или эппл- пэями это еще и удобнее стало - меняешь на кассе нужную карту парой свайпов. Конечно случаются пару раз в месяц ситуации, когда к примеру промахиваешься (используешь аналогичную карту жены где данного кэшбека нету), или только что платил на заправке и забываешь менять на карту под продукты, или платишь в незнакомом магазе и надо вначале определить МСС - но это 2-3 случая на 100 покупок - остальное идет уже на полуавтомате. 1-2 числа месяца - выбрал основные карты с основными категориями (продукты, аптеки, бенз, кафе, транспорт - последние 3 месяца еще и в увязке с нацкэшем) - установил в мозгу по определенным категориям "маячки" - где чем платить, проинструктировал жену по тем 3 основным картам которыми платит она - и вперде ;) - во всех традиционных точках оплат - никаких потерь времени и размышлений с проверками.
Как к этому прийти? ИМХО только самому, саморганизацией, которую постепенно совершенствовать
не проблема самоорганізаціі, а проблема жлобства, коли все навіть вірно заплатив, а мсс виявився не той, що зазвичай і ти втратив 3 грн, а тей мсс наприклад є на іншій картці, тобто навіть не має твоєі помилки, але жаба душить, я за це пишу

Місто
Чернигов
Ви вже продовжили цю акцію на постійній основі?
Наразі акція діє до 30.11.2024. Якщо продовжать ще чи введуть її на постійній основі, то обов'язково повідомимо про це 👌

*Андрій
Кочевник мав на увазі, що те, що Ви пишете про 2%, в наступному місяці може стати "гарбузом" ;) . Мене, наприклад, відкрити карту АТБ Сенс банку саме це зупинило. Якби ці відсотки були на постійній основі, закрила б карту АТБ А-банка, відкрила б вашу.

Зверху