так футбол же сегодня, значит лежитoll ляг у меня одного?
Мені нічого не дали, хоча я й не особливо постраждав: сайт полежав десь хвилин 10 і далі нормально дивився футбол...Говорят, пострадавшим дали промокод на 2 недели
Мені нічого не дали, хоча я й не особливо постраждав: сайт полежав десь хвилин 10 і далі нормально дивився футбол...
мб не дали, так как не попали в "компенсационную выборку"Мені нічого не дали
мб не дали, так как не попали в "компенсационную выборку"
Но я бы в саппорт написал бы, спросил, ничего там мне не положено ли за 10 мин простоя?
Шановний користувач!
18 вересня українську команду у Лізі Чемпіонів підтримувала рекордна кількість онлайн глядачів сервісу.
Ми завжди додатково готуємо сервіс до пікових навантажень під час найважливіших матчів, але цього разу вони перевершили наші очікування.
На жаль, у зв’язку з цим з 21:55 до 23:10 у частини користувачів сервісу зник сигнал. Наші технічні фахівці зробили все можливе, щоб оперативно виявити причину та відновити коректну роботу сервісу.
У якості компенсації ми пропонуємо скористатися промокодом на безкоштовний перегляд пакету Футбол на 14 днів (активувати код можна протягом 12 місяців).
Наразі ми проводимо заходи, щоб не допустити повторення ситуації. Приносимо вибачення за можливі незручності і дякуємо, що залишаєтесь з нами.
Команда OLL.TV
Ваш промокод: ******
Лучший выбор для любителя футболов — шаровые пиратские сервисы. Газпромовские матчфутболы, ахметовские футболы и сетанты "валяются" в сети на каждом шагу — бери нехочу. А еще есть около 15 Bein Sport' ов (если вы дружите с английским). Поэтому нет смысла подключать мегого или олл лишь из-за футбола.
краем уха слышал, что с помощью приложений для iptv и acestreamИ как эту всю шляпу запустить на смарт тв без подключения ноута к телеку?
Я к примеру пользуюсь Forkplayer'ом на Samsung Smart Tv. Установил его на тв через Tizen Studio. OTTPlayer не все ссылки с iptv тянетИ как эту всю шляпу запустить на смарт тв без подключения ноута к телеку?