Smart Line від Укртелеком

Tsarsky

Never sleeps
Реєстрація
05.09.09
Місто
Киев

Міський номер на смартфоні!*
Підключайте послугу «Smart Line від Укртелекому» з міським номером та отримуйте численні переваги:

• Мобільність: можливість користовуватися всюди, де є доступ до Інтернету
• Можливість користуватися на різних пристроях – смартфоні, планшеті, IP-телефоні, комп’ютері.
• Міська нумерація у форматі 0ХХ-1234567, де 0ХХ – це код вашого міста чи області.
• Можливість збереження міського номера при переїзді на інше місце в межах населеного пункту/району.
• Дистанційне керування додатковими послугами (ДВО) на сайті.
• Вигідний тариф для дзвінків на номери українських операторів - лише по 29 копійок за хвилину.
• Від 500 до 1000 хвилин для дзвінків на фіксовані номери по Україні включено в абонплату.
• Єдиний рахунок від Укртелеком.

ЛЕГКО ПІДКЛЮЧИТИ.
Якщо Ви абонент Укртелекому, подзвоніть до нашого Контакт -центру
1. Ознайомтеся з договором оферти на сайті ukrtelecom.ua.
Ссылка на договор оферты:
http://red-forum.com/showpost.php?p=1204752&postcount=4
2. Подзвоніть зі свого домашнього стаціонарного телефону Укртелекому до Контакт- центру за номером 0 800 506 800.
3. Після з’єднання з оператором підтвердіть згоду з договором оферти.
4. Надайте необхідну інформацію оператору (номер мобільного телефону або електронну адресу).
5. Протягом 24 годин з моменту замовлення послуги отримайте SMS або електронне поштове повідомлення з номером SIP-телефону та даними для налаштування SIP-клієнта, яке не можна показувати стороннім особам.
6. Завантажте рекомендований SIP-клієнт згідно з інструкцією на сторінці сайту.
7. Зайдіть на сайт ukrtelecom.ua і змініть пароль тут.
8. Налаштуйте SIP-клієнт згідно з інструкцією до вибраного SIP-клієнта.
9. Користуйтеся послугою.
10. Зручно сплачуйте за послуги Укртелекому єдиним рахунком.
11. Зателефонуйте зі свого домашнього стаціонарного телефону Укртелекому до Контакт-центру за номером 0 800 506 800 і замовте з нього переадресацію дзвінків на «Smart Line від Укртелеком» (коли немає відповіді, зайнято або безумовну). Послуга надається при наявності технічної можливості.

Якщо Ви хочете стати нашим абонентом, зверніться до Центру обслуговування абонентів ПАТ «Укртелеком»
1. Укладіть угоду на користування послугою «Smart Line від Укртелеком».
2. Отримайте від спеціаліста дані щодо налаштування послуги.
3. Завантажте рекомендований SIP-клієнт згідно з інструкцією на сторінці сайту.
4. Зайдіть на сайт ukrtelecom.ua і змініть пароль тут.
5. Налаштуйте SIP-клієнт згідно з інструкцією до вибраного SIP-клієнта.
6. Користуйтеся домашнім телефоном на Вашому смартфоні.
7. Замовте переадресацію дзвінків з домашнього телефону на «Smart Line від Укртелеком» (коли немає відповіді, зайнято або безумовну). Послуга надається при наявності технічної можливості.
8. Зручно сплачуйте за послуги Укртелекому єдиним рахунком.

* Міський номер на мобільному – це сучасний фіксований цифровий телефонний звязок із підключенням телефонного обладнання споживача до мережі Інтернет і виділенням місцевого телефонного номера у форматі 0ХХ-1234567, де 0ХХ – це код вашого міста чи області. Послуга надається за технологією VoIP** (IP-телефонія) з використанням протоколу SIP***. Послуга надається в рамках маркетингового дослідження «Твій міський номер Smart Line!» у період з 01.09.2016 по 31.03.2017.
** VoIP (Voice over IP) – технологія передачі медіаданих в реальному часі за допомогою сімейства протоколів, які забезпечують передачу голосового сигналу по IP-мережах.
*** SIP (Session Initiation Protocol) – протокол встановлення сесії, стандарт на спосіб установки і завершення сеансу звязку, який включає обмін голосовими даними або іншим мультимедійним контентом із використанням SIP-номерів.

Тарифи:

* Для існуючих абонентів ПАТ «Укртелеком», які користуються домашнім телефоном на тарифному плані «Домашній Безлімітний» – до трьох номерів на одного абонента.
** Для існуючих абонентів ПАТ «Укртелеком», які користуються домашнім телефоном на тарифному плані «Домашній Базовий», «Домашній Мінімальний», «Спільний Базовий» або «Спільний Мінімальний» – до трьох номерів на одного абонента.

Пакети додаткових видів обслуговування
Керувати додатковими видами обслуговування можна на сайті самообслуговування voip.ukrtelecom.ua або з телефону з використанням кодів управління.


Тарифи на послуги міжнародного телефонного звязку

Деталі про тарифний план Smart Full

1. Тарифний план Smart Full вводиться в дію з 01.09.2016. Мінімальний строк дії – до 31.09.2016.
2. Тарифний план Smart Full на послугу «Smart Line від Укртелеком» призначений для надання послуг фіксованого телефонного зв’язку для абонентів (фізичних осіб) місцевої телефонної мережі міст, сіл і селищ міського типу для користування основним телефонним апаратом без погодинної оплати місцевих розмов.
3. Облік і тарифікація телефонних розмов – посекундні.
4. Інші види послуг, що не ввійшли до переліку послуг, передбачених тарифним планом, надаються відповідно до технічної можливості та оплачуються за діючими тарифами товариства на додаткові послуги місцевого телефонного зв’язку, додаткові послуги міжміського телефонного зв’язку, додаткові послуги міжнародного телефонного зв’язку, послуги міжнародного телефонного зв’язку.
5. При активації або відключенні послуги «Smart Line від Укртелеком» чи зміні тарифного плану на інший тарифний план щомісячна плата нараховується пропорційно кількості днів отримання послуги «Smart Line від Укртелеком» за тарифним планом Smart Full у поточному календарному місяці (розрахунковому періоді).
6. При активації послуги «Smart Line від Укртелеком» чи зміні іншого тарифного плану на тарифний план Smart Full абоненту надається ліміт у повному обсязі нетарифікованих секунд незалежно від кількості днів, що залишилися до кінця поточного календарного місяця (розрахункового періоду).
7. Невикористаний протягом поточного календарного місяця ліміт на наступний календарний місяць не переноситься.
8. Для абонентів (фізичних осіб) товариства місцевої телефонної мережі – інвалідів першої, другої груп по зору відповідно до Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» плата за надання довідкової послуги про номер телефону за повними даними (Довідка 109) включається до щомісячної плати за тарифний план Smart Full та окремо не тарифікується.
9. Для абонентів (фізичних осіб), які користуються послугами фіксованого телефонного зв’язку товариства на умовах тарифного плану «Домашній Безлімітний», щомісячна плата за користування першими трьома замовленими послугами «Smart Line від Укртелеком» за тарифним планом Smart Full розраховується із застосуванням коефіцієнта 0,1667. При припиненні користування послугами фіксованого телефонного зв’язку (відключення телефонного апарата), тимчасовому припиненні користування послугами фіксованого телефонного зв’язку (користування телефоном) за тарифним планом «Домашній Безлімітний» або переході на інший тарифний план щомісячна плата стягується в повному обсязі без урахування коефіцієнта.
10. Тарифний план «Smart Line від Укртелеком» можна змінити на тарифний план Smart Basic. При цьому ліміт, невикористаний у тарифному плані Smart Full, на інший тарифний план не переноситься.
11. Змінювати тарифний план можна не частіше ніж один раз на календарний місяць.

Деталі про тарифний план Smart Basic
1. Тарифний план Smart Basic вводиться в дію з 01.09.2016. Мінімальний строк дії – до 31.09.2016.
2. Тарифний план Smart Basic на послугу «Smart Line від Укртелеком» призначений для надання послуг фіксованого телефонного зв’язку для абонентів (фізичних осіб) місцевої телефонної мережі міст, сіл і селищ міського типу для користування основним телефонним апаратом без погодинної оплати місцевих розмов.
3. Облік і тарифікація телефонних розмов – посекундні.
4. Інші види послуг, що не ввійшли до переліку послуг, передбачених тарифним планом, надаються відповідно до технічної можливості товариства та оплачуються за діючими тарифами товариства на додаткові послуги місцевого телефонного зв’язку, додаткові послуги міжміського телефонного зв’язку, додаткові послуги міжнародного телефонного зв’язку, послуги міжнародного телефонного зв’язку.
5. При активації або відключенні послуги «Smart Line від Укртелеком» чи зміні тарифного плану на інший тарифний план щомісячна плата нараховується пропорційно кількості днів отримання послуги «Smart Line від Укртелеком» за тарифним планом Smart Basic у поточному календарному місяці (розрахунковому періоді).
6. При активації послуги «Smart Line від Укртелеком» чи зміні іншого тарифного плану на тарифний план Smart Basic абоненту (фізичній особі) надається ліміт у повному обсязі нетарифікованих секунд незалежно від кількості днів, що залишилися до кінця поточного календарного місяця (розрахункового періоду).
7. Невикористаний протягом поточного календарного місяця ліміт на наступний календарний місяць не переноситься.
8. Для абонентів (фізичних осіб) товариства місцевої телефонної мережі – інвалідів першої, другої груп по зору відповідно до Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» плата за надання довідкової послуги про номер телефону за повними даними (Довідка 109) включається до щомісячної плати за тарифний план Smart Basic та окремо не тарифікується.
9. Для абонентів (фізичних осіб), які користуються послугами фіксованого телефонного зв’язку товариства на умовах тарифних планів «Домашній Базовий», «Домашній Мінімальний», «Спільний Базовий» або «Спільний Мінімальний», щомісячна плата за користування першими трьома замовленими послугами «Smart Line від Укртелеком» за тарифним планом Smart Basic розраховується із застосуванням коефіцієнта 0,2021. При припиненні користування послугами фіксованого телефонного зв’язку (відключення телефонного апарата), тимчасовому припиненні користування послугами фіксованого телефонного зв’язку (користування телефоном) за тарифним планом «Домашній Базовий», «Домашній Мінімальний», «Спільний Базовий» або «Спільний Мінімальний» або переході на інший тарифний план щомісячна плата стягується в повному обсязі без урахування коефіцієнта.
10. Тарифний план Smart Basic можна змінити на тарифний план Smart Full. При цьому ліміт, невикористаний у тарифному плані Smart Basic, на інший тарифний план не переноситься.
11. Змінювати тарифний план можна не частіше ніж один раз на календарний місяць.

Важная информация
1. После Нового Года 2017, информацию по ссылке http://www.ukrtelecom.ua/services/customers/Smart_Line криво отредактировали: убрали важнейшую информацию и допустили ошибки.
2. Владельцы тарифа "Домашний безлимитный" (на стационарном телефоне) до 31.03.2017 могут подключить 3 номера (по поводу количества акционных номеров нужно уточнять у нескольких операторов или в контакт-центре, не все операторы знают точно) SIP-телефонии SmartLine за 30,00 гривен (по 10,00 гривен за каждый номер, но не более 3 номеров), после 31.03.2017 плата за SmartLine не будет увеличена.
3. Минуты предоставляются посекундно - за 1000 звонков по 1 секунде снимется 1000 секунд.
4. Для просмотра остатка минут и названия тарифного пакета, нужно пройти регистрацию на сайте http://my.ukrtelecom.ua используя ADSL-Интернет Укртелеком либо dial up Укртелеком.
5. Для корректной работы SmartLine на оборудовании, через которое идет SIP-трафик, нужно отключить SIP ALG.
Если SIP работает некорректно - в настройках оборудования, через которое идет SIP-трафик, нужно найти пункт меню NAT Passthrough и в подменю SIP Passthrough поставить Отключить (Off, Disabled), нажать Применить (Apply) и перезагрузить оборудование.
Если использовать SIP через мобильный Интернет, SIP ALG в настройках Nokia N8 отсутствует, все работает корректно.
6. При заказе SIP-номера SmartLine через колл-центр 0 800 506 800 номеру выдается категория 7, категория не предоставляет возможность звонить на международные направления, но предоставляет возможность звонить по Украине на мобильные и стационарные, на 700, 800, 900. Подробнее.
7
Квартирні, організацій.

Надаються послуги зонового, міжміського телефонного зв'язку через АМТС та комутаторні зали. Надається доступ до послуг типу 700, 800, 900 через АМТС (ОПТС).

Не надаються послуги міжнародного телефонного зв'язку через АМТС та комутаторні зали. Тимчасово не надається доступ до послуг типу 700, 800, 900 через комутаторні зали.

Установлюється згідно з письмовою заявою споживача.
Мне очень понравилась категория 5, которую я могу установить на 3 свои номера SmartLine + на стационарный.


Ошибки в работе услуги

1. На сайте https://voip.ukrtelecom.ua:
1.1. Перестала подключаться услуга "Параллельный дозвон". Оператор ответил, что служба безопасности Укртелекома отключила эту услугу.

2. Коды управления дополнительными видами обслуживания (ДВО) с клавиатуры:
2.1. Не вносятся номера в черный и белый списки: *126*номер телефона# - тишина, #126# - тройной сигнал ошибки.
2.2. Будильник не устанавливается: *55*2230(время)# - слышен какой-то зуммер, #55# - слышен какой-то зуммер.
2.3. Сообщение про новый вызов не отключается: *43# - слышен длинный гудок про подключение услуги, #43# - слышен длинный гудок про отключение услуги, но услуга постоянно подключена.

3. Другое
3.1. При использовании кодека G729 наблюдаются проблемы с дозвоном на другие номера SIP-телефонии Укртелеком (ошибка 488). Звонки на мобильные сети и стационарные номера проходят без проблем.
3.2. Перестала работать переадресация на некоторые АТС Укртелеком, с чем связано - не знаю.
 
Останнє редагування:
Реєстрація
14.04.10
Місто
Киев
Телефон
Galaxy A52 8/256GB
Для существующих абонентов сверху всего 10 грн.... Хм. Не дорого. Расскажите потом, как работает.
 
Реєстрація
04.09.08
Місто
Черкасы
Подскажите, а SIP-клиент будет ходить в инет через любого провайдера (например Кс) или только через укртелеком?
 

Tsarsky

Never sleeps
Реєстрація
05.09.09
Місто
Киев
Угода про надання Послуги «Smart Line від Укртелеком» для абонентів – фізичних осіб (послуги фіксованого телефонного зв’язку через IP-мережу) до Договору про надання телекомунікаційних послуг
Угода про надання Послуги «Smart Line від Укртелеком» для абонентів – фізичних осіб (послуги фіксованого телефонного зв’язку через IP-мережу) до Договору про надання телекомунікаційних послуг

м. _________ «___» _________ 20__ р.

1. ПРЕДМЕТ УГОДИ
1.1. Укртелеком надає Абоненту послугу фіксованого телефонного зв’язку через IP мережу (надалі Послуга «Smart Line від Укртелеком»):
1.1.1. з наданням місцевого номеру у форматі національних номерів для мереж фіксованого зв'язку з географічним планом нумерації;
1.1.2. з наданням номеру у форматі національних номерів для мереж фіксованого зв'язку з негеографічним планом нумерації, з кодом «892»,
Абонент отримує зазначену Послугу «Smart Line від Укртелеком», користується нею на умовах Договору, Умов та цієї Угоди та сплачує її вартість.
1.2. Підключення до Послуги «Smart Line від Укртелеком» здійснюється за умови доступності в точках надання Послуги доступу до мережі Інтернет від Укртелеком чи іншого оператора/провайдера.

2. ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН
2.1. Всі права та обов’язки Сторін за Угодою передбачені у відповідних розділах Договору, Умов та чинним законодавством України.
2.2. Укртелеком зобов’язується у разі виявлення використання Послуги «Smart Line від Укртелеком» за цією Угодою з наданим Абоненту у користування номерним ресурсом поза межами встановленої Національним планом нумерації України номерної (географічної) зони (зони нумерації) на території України, в односторонньому порядку без попередження припинити Абоненту надання Послуги «Smart Line від Укртелеком», що використовувалась з порушенням використання номерного ресурсу.
2.3. Укртелеком має право у разі виявлення нетипового навантаження на телекомунікаційну мережу Укртелеком, спричиненого Абонентом або різкого зростання трафіка Абонента, або у випадку встановлення нецільового використання телекомунікаційних послуг Абонентом, без попередження тимчасово припинити надання Абоненту Послуги «Smart Line від Укртелеком» та інших телекомунікаційних послуг, що використовувались не за цільовим призначенням.
2.4. Абонент зобов’язується використовувати Послугу «Smart Line від Укртелеком» з наданням місцевого номеру тільки в межах виділеної номерної (географічної) зони населеного пункту зазначеного у Замовленні Послуги «Smart Line від Укртелеком».
2.5. Абонент зобов’язується використовувати Послугу «Smart Line від Укртелеком» з наданням номеру з кодом «892» тільки в межах території України.
2.6. Абонент зобов’язується не направляти трафік з використанням Послуги «Smart Line від Укртелеком» з використанням нумерації, що не передбачена умовами надання Послуги «Smart Line від Укртелеком».
2.7. Абонент зобов’язується змінити свій пароль доступу відразу після виконання першої авторизації. Зміна пароля виконується на сайті управління послугою за адресою https://voip.ukrtelecom.ua/ (пункт меню «змінити пароль»).
2.8. Абонент зобов’язується не використовувати Послугу «Smart Line від Укртелеком» для надання будь-яких телекомунікаційних послуг третім особам; не використовувати мережу Оператора для здійснення рефайлу, надання послуг зворотного дзвінка, комутованого доступу до мережі Інтернет, послуг Інтернет-телефонії чи будь-якої зміни порядку маршрутизації трафіка тощо.
2.9. Абонент зобов’язується не допускати нелегальної термінації через Послугу «Smart Line від Укртелеком» міжнародного, міжміського або мобільного трафіку на мережу Оператора чи підміни номера абонента, що викликає чи номера абонента, якого викликають.
2.10. Абонент зобов’язується не повідомляти третім особам, у тому числі і працівникам Оператора, пароль доступу до web-інтерфейсу Оператора і користування «Smart Line від Укртелеком».
2.11. Абонент зобов’язується контролювати та відповідати за роботу абонентського обладнання в зоні своєї відповідальності.
2.12. Укртелеком не несе відповідальність за наслідки зловживань Абонентом та третіми особами, які можуть виникнути при некоректному налаштуванні або недостатньому захисті обладнання Абонента.

3. РОЗРАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ
3.1. Умови та порядок розрахунків за Угодою визначені у відповідних розділах Договору, невід’ємною частиною якого є ця Угода.

4. ТЕРМІН ДІЇ УГОДИ ТА ПОРЯДОК ВІДМОВИ АБОНЕНТА ВІД ОТРИМАННЯ ПОСЛУГ
4.1. Ця Угода набуває чинності з моменту її підписання Сторонами і діє до моменту припинення дії Договору.
4.2. Угода розривається достроково в таких випадках:
4.2.1. За письмовою заявою Абонента або з ініціативи Укртелекому в порядку, передбаченому Договором та/або Умовами.
4.2.2. В інших випадках, передбачених чинним законодавством України.

5. ІНШІ УМОВИ
5.1. Укладання цієї Угоди (в тому числі в електронному вигляді) Абонентом означає повне прийняття ним усіх її умов. Ця Угода є невід’ємною частиною Договору.
5.2. Укртелеком гарантує мінімально допустимий рівень якості Послуги «Smart Line від Укртелеком» при використанні Абонентом кодека G.711 на ІР-мережі Товариства. Укртелеком не несе відповідальності за якість при використанні Абонентом інших кодеків, таких як G.723.1, G.726, G.729a, G.729ab тощо.

Укртелеком:
__________________________
«____»_____________________ Абонент:
__________________________
«____»____________________
 
Останнє редагування:

lav

Контора пишет!
Реєстрація
09.10.08
Місто
Одесса
Телефон
Нексус 4+Microsoft Lumia 640 XL+модем от КС
А чтобы отключить, придется топать в ЦОК. Это меня сдерживает от того, чтобы потестить услугу.
 

monter

Україна понад усе!
Реєстрація
22.07.09
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Tsarsky, а номер вибрать дають чи просто по порядку?
І номерація з яких цифр починається?
З тих, які раніше телеком у твоєму місті ще не використовував?
 

Tsarsky

Never sleeps
Реєстрація
05.09.09
Місто
Киев
monter, номер выбрать не дают. В Киеве 044 290 ** **. Это новая виртуальная (?) АТС, насколько мне известно.

Заміна номерів телефонів абонентів ВАТ "Укртелеком" у м. Києві у 2005 році (1.1.2005р. - 27.11.2005р).
АТС-290 замена на АТС-280

290 когда-то была стационарная, теперь стала виртуальной.
Возможно мой номер у кого-то был в 2005 году.
 

monter

Україна понад усе!
Реєстрація
22.07.09
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Tsarsky, про 10 грн до 31.03.17 це оператор сказав?
Бо я вичитав тільки таке:

Для абонентів (фізичних осіб), які користуються послугами фіксованого телефонного зв’язку товариства на умовах тарифних планів «Домашній Базовий», «Домашній Мінімальний», «Спільний Базовий» або «Спільний Мінімальний», щомісячна плата за користування першими трьома замовленими послугами «Smart Line від Укртелеком» за тарифним планом Smart Basic розраховується із застосуванням коефіцієнта 0,2021. При припиненні користування послугами фіксованого телефонного зв’язку (відключення телефонного апарата), тимчасовому припиненні користування послугами фіксованого телефонного зв’язку (користування телефоном) за тарифним планом «Домашній Базовий», «Домашній Мінімальний», «Спільний Базовий» або «Спільний Мінімальний» або переході на інший тарифний план щомісячна плата стягується в повному обсязі без урахування коефіцієнта.
 

Tsarsky

Never sleeps
Реєстрація
05.09.09
Місто
Киев
monter,

Узнал точную информацию.
Если у меня на стационарно - "Домашний безлимитный", то Smart Full постоянная плата 10 грн. в месяц.


"Послуга "Smart Line від Укртелеком" надається в рамках маркетингового дослідження «Твій міський номер Smart Line!» у період з 01.09.2016 по 31.03.2017" - возможно ее потом продлят.
 
Останнє редагування:
Реєстрація
18.05.09
Місто
Hranice
Если есть стац. номер, то еще есть какой-то смысл, а если нету, то лучше брать Интер.
 

Maxxx

Ябкодрочер)
Реєстрація
01.12.08
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
лучше брать Интер.

Интер не работает на заграничных IP (дрочево с VPN и т.д. я в расчет даже не беру - на словах оно красиво, а на практике работает через зад), а тут как?

Еще интересует вопрос процедуры подключения услуги, если номер зареган на другого человека?
 

Tsarsky

Never sleeps
Реєстрація
05.09.09
Місто
Киев
Maxxx,

1. Идешь в гости к человеку со стационарный номером Укртелеком.
2. Звонишь с этого стационарного номера на номер 0800506800 и просишь подключить услугу "Smart Line від Укртелеком", пакет "Smart Full".
3. Называешь Ф.И.О. своего знакомого.
4. Называешь личный счет (узнать можно по ссылке). Нужно знать стационарный номер.
5. Называешь мобильный номер, чтобы туда прислали номер телефона и пароль на услугу.
6. Профит!

Так само можно в подъезде подключиться к любому номеру и заказать.
 

Черниговец

Заблокирован
Реєстрація
28.03.14
Місто
Киев
Могу свой номер дать в аренду, все равно не пользуюсь, только ADSL инет по проводам бегает, с вас оплата услуги за месяц + то что назвонили сверх лимита. Я городским вообще не пользуюсь, номер киевский, на 2-ку.
 

Tsarsky

Never sleeps
Реєстрація
05.09.09
Місто
Киев
Заказал всего 3 номера. По 10 грн. в месяц за каждый - нормально.
 

Tsa

Відсутній
Реєстрація
30.10.08
Місто
КИЇВ
Телефон
MI 8, Note 5, Droid X2
А юросіб включають, чи поки що лише фізосіб?
 

Tsa

Відсутній
Реєстрація
30.10.08
Місто
КИЇВ
Телефон
MI 8, Note 5, Droid X2
Уточнив, для юросіб аналогічна послуга, з іншими назвою та тарифами.
 
  • Like
Реакції: sats

Maxxx

Ябкодрочер)
Реєстрація
01.12.08
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Хоть кто-то на зарубежных IP уже проверил??
 
  • Like
Реакції: sats
Зверху