Smart watch - розумний годинник-телефон

Купите ли Вы себе такой часофон?

• Да,куплю (и не только себе)

Голосів: 34 27.4%
  • Нет,не куплю (и другим не посоветую)

Голосів: 35 28.2%
  • Телефон в таком форм-факторе вообще не интересен

Голосів: 55 44.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    124

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Кочевник, кому як, я нічого такого не відчуваю) Що біп був, що епловочі мають зручну форму, ремінець у мене "альтернативний", ніде не чіпляється.

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
Ну якщо з формою корпусу смартгодинника, я для себе розібрався - повинен бути прямокутним (хоча сам, зараз користуюся круглим), то ось з кількістю інформації, що виводиться на екран у мене чомусь досі якісь гойдалки.
То залишаю тільки час та рівень акумулятора, то ставлю екран з графіками, шкалами та усілякими данними....чим більше тим краще. Потім, розумію,що воно мені не треба і знову повертаю тільки час.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Arbitr, я вище викладав приклад свого екрану. Так, інфи там дофіга, але час (основна функція, дивлюсь часто) видно краще, бо він більший, а все інше можу подивитись за необхідності, бо вже звик в якій частині екрану що шукати)

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Поділіться, будь ласка, які моделі дитячих смарт-годинників порадите. Цікавить для дитини 8 років.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Всі типу дитячі в розумну ціну (включно з найдорожчими з них) - гівно. В мене у дитини двоє різних (одні неочікувано подарували).

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
knedlyk, я просто розчарувався, нема відповіді.

Місто
Чернигов
Всі типу дитячі в розумну ціну (включно з найдорожчими з них) - гівно. В мене у дитини двоє різних (одні неочікувано подарували).
На які звертати тоді увагу порадите?
Якщо у дитини iPhone, то купіть стару модель apple watch. Якщо андроїд, то теж щось для дорослих, за помірну ціну. Імхо.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
allaliu, я так розумію, дитячі годинники шукають якраз для того, щоб дитина не носила телефон взагалі, або носила кнопочник, а годинник щоб слідкувати. Але нормальних моделей немає, все гівно. Тому єдиний висновок - поки дитина ще не доросла до смартфону, то слідкувати і не відпускати без дорослих, а коли вже довіряєте смартфон (а цей вік з кожним роком знижується) - то вже й годинник окремий не потрібен, на смарті є геоконтроль.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
а коли вже довіряєте смартфон (а цей вік з кожним роком знижується) - то вже й годинник окремий не потрібен,
+
Мені треба було будильник - нагадування пити таблетки в школі, це максимум що я від нього отримав

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
allaliu, я так розумію, дитячі годинники шукають якраз для того, щоб дитина не носила телефон взагалі, або носила кнопочник, а годинник щоб слідкувати. Але нормальних моделей немає, все гівно. Тому єдиний висновок - поки дитина ще не доросла до смартфону, то слідкувати і не відпускати без дорослих, а коли вже довіряєте смартфон (а цей вік з кожним роком знижується) - то вже й годинник окремий не потрібен, на смарті є геоконтроль.
Смартфон ще зарано та і не хочеться поки.
Смартгодинники мають функцію спілкування з рідними, SOS-сигнал, відстеження місця перебування, камера, датчики температури, будильник, календарик, калькулятор, власне, сам годинник.

Зверху