Незручно, завжди відчуваєш щось штучне. Це як в одязі спати.чи зручно спати з годинником?
Незручно, завжди відчуваєш щось штучне. Це як в одязі спати.чи зручно спати з годинником?
Я про себе писав. Стандартні ремінці мене не влаштовують, бо чіпляються за одяг і т.д.чипляється я взагалі не писав.
Пам'ятаю, що, чкщо непрааильно відв'язати - можна отримати цеглинуСебастьян Перейро, в додатку "видалили пристрій", нє?))
На які звертати тоді увагу порадите?Всі типу дитячі в розумну ціну (включно з найдорожчими з них) - гівно. В мене у дитини двоє різних (одні неочікувано подарували).
Якщо у дитини iPhone, то купіть стару модель apple watch. Якщо андроїд, то теж щось для дорослих, за помірну ціну. Імхо.На які звертати тоді увагу порадите?Всі типу дитячі в розумну ціну (включно з найдорожчими з них) - гівно. В мене у дитини двоє різних (одні неочікувано подарували).
+а коли вже довіряєте смартфон (а цей вік з кожним роком знижується) - то вже й годинник окремий не потрібен,
Смартфон ще зарано та і не хочеться поки.allaliu, я так розумію, дитячі годинники шукають якраз для того, щоб дитина не носила телефон взагалі, або носила кнопочник, а годинник щоб слідкувати. Але нормальних моделей немає, все гівно. Тому єдиний висновок - поки дитина ще не доросла до смартфону, то слідкувати і не відпускати без дорослих, а коли вже довіряєте смартфон (а цей вік з кожним роком знижується) - то вже й годинник окремий не потрібен, на смарті є геоконтроль.