Головне тут "зарано" чи "не хочеться"? Який вік дитини?Смартфон ще зарано та і не хочеться поки.
Номінально мають. Вже писали вище - всі ці функції або не працюють, або працюють через дупу. І ще час автономної роботи.мають функцію
Головне тут "зарано" чи "не хочеться"? Який вік дитини?Смартфон ще зарано та і не хочеться поки.
Номінально мають. Вже писали вище - всі ці функції або не працюють, або працюють через дупу. І ще час автономної роботи.мають функцію
Щоб можна було посміхнутися татові/маміКамера? Навіщо?
Ну я без підколок запитав.Щоб можна було посміхнутися татові/маміКамера? Навіщо?
Це працює дуже повільно, через китайську аплікуху. Реально відео-дзвінок не використовується, та й звичайний не дуже.Щоб можна було посміхнутися татові/мамі
Кілька моментів: якщо якісь трабли, то дитина зателефонує та покаже: є смартфони на 2 камери, також передати емоції - це для дітей важливо.Ну я без підколок запитав.Щоб можна було посміхнутися татові/маміКамера? Навіщо?
З цікавих фореранерів є 955 з солар, але автономність заявлена на рівні 15-20 діб, що після біпу малувато.Якщо не цілитись в нові останні фенікси, то не те щоб це нереально дорого. Мій перший форранер, 235 здається, куплений ще в якомусь 2017 ще в Америці, не принципово гірше ніж нинішній 7ий фенікс, а коштує мабуть ящик пива.
Якщо жити в Сахарі і годинник тримати на сонці. В реальному житті - він небагато додає.а з соларом (вони всі з соларом) можна отримати ледь до нескінченості.
Мені заважає спати будь-що неприроднє. Але звик.@Кочевник, не важкий носити? Як з ним спати, не заважає?