Snooker і все, що з ним пов'язано

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Це точно не професіонал. Може ввечері буде.
Наразі показують снукер у прямому ефірі. Я послухав хвилин десять лише один раз новоявленого коментатора снукера на Євроспорті, а вдруге вже не хочеться. Добре, що є альтернатива вибору іншого каналу з іншими коментаторами.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Не можна ставити коментувати будь кого. Тільки б було Україньською
У кращому варіанті цей "коментатор" - спортивний журналіст. Можливо, колись дивився змагання снукеристів.
Мене тепер не цікавить канал Євроспорт українською. Маю Євроспорт із польською, англійською, російською та болгарською доріжкою звуку.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
цікавить канал Євроспорт українською. Маю Євроспорт із польською
У Євроспорту завжди були дуже жорсткі вимоги до співробітників по всіх країнах мовлення. Навіть існував перелік заборонених слів. Не можна було коментувати з позиції вболівання, тощо. Чому такий рівень саме у випадку України таємниця.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Той український коментатор снукера вивчив багато англійських термінів. А тепер ними розсипається ліворуч і праворуч, створюючи вигляд, що він - профі. Так навіть Сініцин не коментує снукер. У всякому разі, я такого "достатку" специфічних виразів не чув від коментаторів. :oops:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Враховуючи до снукер це багатогодинні трансляції треба не терміни знати в геометрію столу. Інакше ніяк

Зверху