sportbank (зі 17 квітня проєкт закритий)

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
sportbank
Довідка від НБУ: ОКСІ Банк » ТАСкомбанк
sportbank.com.ua
0 (800) 753-555 по Україні, +380 (44) 353-8000 із-за кордону || ✉ [email protected]
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ТАСКОМБАНК припинити розвиток та подальшу роботу проекту sportbank:
  • зі 17 квітня 2024 року залучення нових клієнтів та оформлення нових продуктів через застосунок sportbank припинено;
  • з 12 травня 2024 року застосунок sportbank буде недоступний для подальшого використання.
Нові умови продуктів для колишніх клієнтів sportbank.

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

bearing

Заблокирован
Місто
Киев
Добрий ранок!

А с какого возраста дают лимит?
19 наверное не дадут?
Ну мені більше 1000₴ у цьому банку не дають, хоча є офіційний дохід та я є ФОП. Заявки на збільшення кредитного ліміту бракують без запиту до БКІ. Тому спробуйте, напишите чи дали і яку суму. 🙂
Вот не вижу логики. Мне дают 20К, и это я больше не просил.
При том что для них я безработный.
А вас сколько лет, я спрашивал не про себя.

Місто
Киев

bearing

Заблокирован
Місто
Киев
А вас сколько лет, я спрашивал не про себя.
19 років. Вставили кредитний ліміт в 18 років.

Мне дают 20К, и это я больше не просил.
Вам у 19 років вже дали 20000₴ кредитного ліміту?
Нет, мне 48, это я одного из своих ребёнков хочу привлечь в афёру по изымании пару копеек от спорсменов.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Лимит не просил, пока был ОКСИ - дали штуку. Когда Спорт перешёл в ТАС, сразу дали 5000. Иногда этот лимит используется, потому что почему-то распределение газа, да и сам газ тут без комиссии (и в последнее время даже с кэшбэком), ну и ещё пара платежей отсюда оказалась выгодней .

Місто
Дніпро
У травні кешбек на продукти по акції "Рюкзак" вже не працює?

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
Poco x3pro
Киньте реферальную кто-то. Спасибо.
UPD. Уже есть. Благодарю

Останнє редагування:
Місто
Дніпро
Не працює.
З подивом сьогодні побачив у застосунку додатково активовану категорію "Продукти" (0,7 свої / 1,5 кредитні). З поміткою подарунок від sportbank. :rolleyes:

Місто
Радивилів
Не працює.
З подивом сьогодні побачив у застосунку додатково активовану категорію "Продукти" (0,7 свої / 1,5 кредитні). З поміткою подарунок від sportbank. :rolleyes:
В мене аналогічна фігня тільки для одягу і взуття

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Sportbank прислал уведомление - завтра (13 мая) утром будет профилактика, переводы на другие карты могут не работать.
По времени кажется с 6:00 до 10:00

Останнє редагування:
Місто
Луцк
Я так розумію, даний банк не є учасником нової версії СЕП і платежі через Ібан будуть 2-3 днів проходити через нього?
А то лише сьогодні замітив, що ліміт на безкомісійний переказу по п2п тут 30к в місяць і макс. 10 разів на місяць

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Сьогодні СЕП з моно на спорт за 13 хв.
Проблема я так понял не в том, что Спорт медленно принимает входящие платежи, а в том что наверное не очень быстро выпускает исходящие...

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Flamingo, ну смотря когда. Бывало, что со спорта на Сенс зашло быстро (до 15 минут). Но пока всё это не устаканиться, на быстрое зачисление относительно не стоит рассчитывать. Тут ещё зависит в какое время отправить. Много нюансов.

Місто
Луцк
Всі банки перейшли на СЕП 4. Цей також.
Це Ви з бухти-барахти таку інфу взяли?))) Ні, не всі. Як відповіла підтримка Спорту, вони не перейшли, а ось банки, які перейшли:

" УніверсалБанк, ПриватБанк, Альфа-Банк, А-Банк, Ощадбанк, Райффайзен Банк Аваль, UKRSIBBANK, ОТП-Банк. Надалі можуть підключитися і інші банки"
Post automatically merged:

Flamingo, ну смотря когда. Бывало, что со спорта на Сенс зашло быстро (до 15 минут). Но пока всё это не устаканиться, на быстрое зачисление относительно не стоит рассчитывать. Тут ещё зависит в какое время отправить. Много нюансов.
Якщо в банківській день відправляти, скільки приблизно часу буде заходити зі Спорту, в якому ще не має швидких платежів?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Як відповіла підтримка Спорту, вони не перейшли, а ось банки, які перейшли:
Тупі валянки
Тому що Нацбанк офіційно повідомив
Відповідно з 1 квітня 2023 року усі міжбанківські платіжні операції відбуватимуться виключно через СЕП нового покоління.

Місто
Луцк
Як відповіла підтримка Спорту, вони не перейшли, а ось банки, які перейшли:
Тупі валянки
Тому що Нацбанк офіційно повідомив
Відповідно з 1 квітня 2023 року усі міжбанківські платіжні операції відбуватимуться виключно через СЕП нового покоління.
Ось, що відповів Спорт
"зі сторони НБУ новий функціонал є додатковим, а не обов’язковим. На цей час, на жаль, в нашому банку його немає, але такий функціонал переглядається, щоб надалі створити нашим клієнтам більш комфортні умови користування банком)"

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Bergof, там немного не так как вам говорит поддержка. НБУ предоставляет всем банкам одинаковый функционал. И он должен работать одинаково во всех банках - быть на связи с СЭП НБУ 24/7 и принимать всю информацию от него. А вот дальше с полученной информацией банки имеют право поступать по разному - в зависимости от того как у кого настроен опердень. То есть у некоторых банков зачисление денег на счета клиентов тоже проходит 24/7, а у некоторых , полученные 24/7 платежи могут зачисляться на технический счёт с которого уже распределяться клиентам позже - например только в опер время. В этой ситуации для банка вешать всех собак на НБУ и удобно, и проще всего. Но на самом деле главным и по сути единственным виновником всех подобных траблов является исключительно сам банк

Місто
Луцк
Flamingo, але по факту до банку придявити притензію не можна, так, як він сам вирішує в цьому плані, як працювати з новим функціоналом. Нажаль цей момент НБУ чітко не відрегулювало, але будем надіятися, що із за конкуренції всі банки перейдуть на швидкві оплати по ібану

Зверху