sportbank (зі 17 квітня проєкт закритий)

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
sportbank
Довідка від НБУ: ОКСІ Банк » ТАСкомбанк
sportbank.com.ua
0 (800) 753-555 по Україні, +380 (44) 353-8000 із-за кордону || ✉ [email protected]
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ТАСКОМБАНК припинити розвиток та подальшу роботу проекту sportbank:
  • зі 17 квітня 2024 року залучення нових клієнтів та оформлення нових продуктів через застосунок sportbank припинено;
  • з 12 травня 2024 року застосунок sportbank буде недоступний для подальшого використання.
Нові умови продуктів для колишніх клієнтів sportbank.

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Сапожник

Заблокирован
Місто
Белая Церковь
Планую відкрити кредитну карту в Спортбанк, підкажіть, хто користується, по особистому досвіду, на який ліміт +/- можна розраховувати (тому що оф. зп мінімальна)?
Насыпают щедро, у меня с мин. оф. зп 40, но это не сразу конечно. Даже в начале войны кажется не обнуляли как некоторые, что то оставляли всегда и быстро поднимали.
Оффициально или нет работаешь - просто с твоих слов, по крайней мере раньше.
Вообщем 10 думаю дадут, правда мы возраст не знаем, 18 летним не давали насколько я знаю.

svetaelistratova

Заблокирован
Місто
Київ
Spam
Планую відкрити кредитну карту в Спортбанк, підкажіть, хто користується, по особистому досвіду, на який ліміт +/- можна розраховувати (тому що оф. зп мінімальна)?
У меня была такая же ситуация, подтвердили 10 тыс, я за месяц использовала 6 тыс и вернула в льготный период, потом подняли до 20 тыс кредитный лимит.
Пользуюсь не частно, но бывает очень выручает)

Аліна

Заблокирован
Місто
Київ
Дякую за допомогу, карту відкрила, все прям дуже швидко) погодили також 10 тис)

ВіталійМ

Заблокирован
Місто
Київ
Spam
Доброго дня. Потрібна порада, планую відкрити депозит вперше і звернув увагу на Спортбанк, пишуть що у них одні з найвигідніших умов по депозитах. Можливо хтось вже користувався депозитом у цьому банку, підкажіть є якісь особливості чи нюанси? Чи вигідніше відкривати валютний депозит?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Спортбанк, у вас зовсім все в банку погано, що ви ботів нагнали?

Сапожник

Заблокирован
Місто
Белая Церковь
Ботам тоже кушать хочетсчя, не будьте такими нудными. Разовьются в сильный ИИ, и хана вам, а у меня все они в корешах, вот так.

kvv

Місто
Ровно
який реальний кредлім тут варто просити?

хочу підняти з 15к до ?к...так щоб не переборщити

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
який реальний кредлім тут варто просити?

хочу підняти з 15к до ?к...так щоб не переборщити
Банка очень не предсказуема с точки зрения поднятия лимита. У меня 10к. Мне в начале весны присылали пуш типа "хочешь лимиту 50к? - тапни кнопу". Тогда мне было не надо - в мае понадобилась 20тка - послал заявку - получил отлуп. Поэтому просите сколько чувствуете что Вам надо - а там 50/50 - банка или даст или не даст ;). Но думаю если у вас сейчас уже есть 15шка - то просить 30тку будет самое оно

Останнє редагування:

kvv

Місто
Ровно
тут ніби самі без прохань зі сторони клінта наливають, мені дали 50к, було 10к
надибав в застосунку кнопку "Змінити ліміт" то перевірю.

upd "Зараз зміна ліміту недоступна" 😠

Останнє редагування:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Відкрив рахунок (картку) заради рюкзака, кажуть зручно поповнювати/знімати і 10% на залишок. Спробуєм, бо хамон вже шось не радує.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Відкрив рахунок (картку) заради рюкзака, кажуть зручно поповнювати/знімати і 10% на залишок. Спробуєм, бо хамон вже шось не радує.
Але звернуть увагу - sportbank має ліміти. До 10 переказів в місяць і не більше 30 000 грн.
Частину грошей можна покласти на депозит під 15% (на 32 дні, тобто місячний депозит) і мінімальна сума 500 грн.
Рюкзак має щотижневу капіталізацію відсотків (кожної п'ятниці приблизно до 14:00) - тобто % додаються до основної суми.
Але вільне зняття грошей зберігається у будь-якому випадку.

Місто
Днепр
Але звернуть увагу - sportbank має ліміти. До 10 переказів в місяць і не більше 30 000 грн.
Це з карти на карту. З рахунку на рахунок теж 10 переказів без комісії, але без ліміту суми ха місяць.

Місто
Хмельницький
От, припустимо, так сталося, взяли Ви в борг до кінця наступного місяця в товариша/знайомого. І вже на початку того (наступного) місяця він Вам присилає повідомлення, що вже час розрахуватися. Хоча Ви розраховували на кінець місяця за попередній домовленості. Ну не ∆°✓бень?
IMG_20230905_132552.jpg

Зверху