Если заменить новым на какой модели остановиться?
Смотри на показатель TBW.Непонятно, почему в серверном SSD гарантийный срок меньше?
Або поміняти на новий. Інколи допомагає.Имхо, имеет смысл передернуть шлейф с обеих сторон (crc error count).
Я би такий брав. Тільки модель P3 Plus3) Crucial P3
А бюджет какой?Хочу взять новый nvme ssd на 1tb на замену старого transcend для ноутбука
Я би обирав з цих двох.1) Samsung 970 EVO Plus
2) Samsung 980
Брати nvme https://www.how-fixit.in.ua/uk-ua/stati/nvme-m2-sata-ssd.html якщо є куди інсталюватиЕсли заменить новым на какой модели остановиться?
Samsung 870 Evo-Series 500GB 2.5" SATA III V-NAND 3bit MLC (TLC) (MZ-77E500BW) 1900 грн Гарантия 5 лет.
Samsung PM883 Enterprise 480GB 2.5" SATA III TLC (MZ7LH480HAHQ) OEM - 2500 грн Гарантия 3 года.
Непонятно, почему в серверном SSD гарантийный срок меньше?
Там QLC.Тільки модель P3 Plus
Звідки така інформація? Пишуть TLC всі.Там QLC.
Дурять покупців. Треба дивитись, який ресурс TBW в гарантії. Для TLC має бути 1 ТБ - 600, 500 ГБ - 300, а у QLC 1 ТБ - 220, 500 ГБ - 110.Звідки така інформація? Пишуть TLC всі.
Сам Крузак на офіційному сайті наяпує?Дурять покупців.
Да. Ось ще фото з відео (росблогера), де видно пам'ять.Сам Крузак на офіційному сайті наяпує?3D-Nand пишуть
Чтоб найти такое же как у него надо искать партию (prod.date).Да. Ось ще фото з відео (росблогера), де видно пам'ять.
Далеко не всегда, например intel 670p 370tbw. На мой взгляд чуть ли не идеальный вариант на qlc. Кстати они хорошо продаются на olx, особенно на 2тб.а у QLC 1 ТБ - 220
В цьому плані самсунги більш стабільні: пам'ять завжди своя, технологія TLC/MLC/QLC/тощо продовж часу життя моделі диску - не міняється. Так, вони часто дорожчі за конкурентів, але це плата за впевненість у безпеці ваших даних.Раз в квартал начинка может меняться на 80%.
А еще божественный маркетинг 3bit mlcВ цьому плані самсунги більш стабільні: пам'ять завжди своя, технологія TLC/MLC/QLC/тощо продовж часу життя моделі диску - не міняється. Так, вони часто дорожчі за конкурентів, але це плата за впевненість у безпеці ваших даних.Раз в квартал начинка может меняться на 80%.
Та да... За пів року "пішов" другий SATA EVO 870 500gb, той, що з ним в рейді, вже має переназначені з резерву. У колеги у своїх підшефних тільки гнуси такі самі по гарантії носить, вже третій. Більше я їх не ставлю, зкурвились. А ціна вища.самсунги більш стабільні: