Приймали?колись їх пачками носив по гарантії
Приймали?колись їх пачками носив по гарантії
Так, без проблем. Розетка. Повертали гроші.Приймали?
Сон - Син по слов'янські. Андерсон, Карлсон, Якобсон - пориготимо, та вже так. А -ко типа по тюрськи (черкаської) син.А місто Божого сина по слов'янські.
Тобто, son - то англосакси у древніх слов'ян вкрали?))
Ну як відмінно ... В мене в рідко вмикаєємому компі протримався 3.5 року, це більше гарантії так, але ...гудрам сх400
як точно розраховано пiд термiн гарантii.компі протримався 3.5 року, це більше гарантії так, але ...
В мене теж без помітних ознак. Все працювало, потім пішов налити чаю, натиснув паузу відео. Повертаюся, а воно вже в Валхалліяк точно розраховано пiд термiн гарантii.
В мене це тратилось за позначки 93%. Воно буде раптом. Просто будь готовий
Тут нема единої відповіді. Залежить від моделі накопичувачаПитання, а як живуть ссд диски в б/у ноутах з штатів?
А умовним Дропбоксом чи іншим клаудом з автосинхронізацією не обійтись?Приходиться під час відключень переходити на ноутбук. А це потребує праці саме на зовнішньому накопичувачу з подальшим копіюванням інформації на ПК.
Звісно, що ssd. Флешками для постійної роботи з даними не можна користуватись взагалі.що краще - користуватися для такої роботи флешкою чи SSD.