Ти хочеш сказати що картинку з Байрактарів отримують тільки після приземлення?Додайте передачу картинки на монітор.
Ти хочеш сказати що картинку з Байрактарів отримують тільки після приземлення?Додайте передачу картинки на монітор.
Читав сьогодні в Тві, що є послуга "глобальний роумінг", і старлінки працюють навіть у фаші-федерації.Із врахуванням того, що лаптеногі не мають доступу до Старлінку і успішно апстрімлять свої Орлани, то Старлінк не є унікальним.
Наскільки розумію, knedlyk мав на увазі, що у попередніх повідомленнях ішлося про керування через супутник, то він і нагадав, що всілякі канали можуть бути пов'язані не тільки з керуванням, а і з корисним навантаженням.Ти хочеш сказати що картинку з Байрактарів отримують тільки після приземлення?Додайте передачу картинки на монітор.
Так, мова йде про передачу "картинки" на монітор ситуаційного центру прийняття рішень. Саме тут Старлінки виручають дуже.Наскільки розумію, knedlyk мав на увазі, що у попередніх повідомленнях ішлося про керування через супутник, то він і нагадав, що всілякі канали можуть бути пов'язані не тільки з керуванням, а і з корисним навантаженням.Ти хочеш сказати що картинку з Байрактарів отримують тільки після приземлення?Додайте передачу картинки на монітор.
Так як Байрактари ту картинку передають то, без старлінка?)Так, мова йде про передачу "картинки" на монітор ситуаційного центру прийняття рішень. Саме тут Старлінки виручають дуже.
За допомогою ось таких РРЛСЗТак як Байрактари ту картинку передають то, без старлінка?)
Я про Мавіки.Так як Байрактари ту картинку передають то, без старлінка?)Так, мова йде про передачу "картинки" на монітор ситуаційного центру прийняття рішень. Саме тут Старлінки виручають дуже.
Я про те що старлінк не єдиниа опція передачи картинки і навіть не єдина супутникова опція. Тому якщо щось десь передається - не факт що то старлінк.Я про Мавіки.
%, але в піхоти переважно цивільні дрони і для передачі картинки зі смартфона на дисплей ноута потрібний добрий канал зв'язку. Поняття "добрий" вже було описано вище.Я про те що старлінк не єдиниа опція передачи картинки і навіть не єдина супутникова опція. Тому якщо щось десь передається - не факт що то старлінк.Я про Мавіки.
угу, вони ж по GPS пливутьа нащо дронам інтернет?
Маневрують також по джі-пі-ес?угу, вони ж по GPS пливутьа нащо дронам інтернет?
FPVа нащо дронам інтернет?
Відосики атак викладати потім в ютуб.а нащо дронам інтернет?
Не потім, і не лише ютуб ))Відосики атак викладати потім в ютуб.а нащо дронам інтернет?