Є ще принаймні один плюс: якщо власника мобілізують, він зможе привезти на службу власний Starlink .Особисто я, бачу єдину необхідність у придбанні Starlink, це коли відсутній чи повільний інтернет при блекауті.
Ще й зекономить - хлопці скинуться на абонку))зможе привезти на службу власний Starlink
А може й не доведеться скидатися. Я останнім часом не стежив, чи не змінилося щось у цьому плані після того, як мене запхали на тилову посаду, з якої я ніяк не вирвуся, але принаймні 2022 року (і, здається, ще на початку 2023-го) була можливість у певних ситуаціях абонплату за термінали Starlink, які не стоять на балансі частини, покривати армійським коштом. Була відповідна структура, яка приймала рішення "Так, цьому підрозділу дійсно потрібний для бойової роботи Starlink, будемо абонплату за Starlink з таким-то серійним номером оплачувати".Ще й зекономить - хлопці скинуться на абонку))зможе привезти на службу власний Starlink
Минулого року лавка закрилась. Хто не встиг поставити на облік свій старлінк, оплачує сам.А може й не доведеться скидатися. Я останнім часом не стежив, чи не змінилося щось у цьому плані після того, як мене запхали на тилову посаду, з якої я ніяк не вирвуся, але принаймні 2022 року (і, здається, ще на початку 2023-го) була можливість у певних ситуаціях абонплату за термінали Starlink, які не стоять на балансі частини, покривати армійським коштом. Була відповідна структура, яка приймала рішення "Так, цьому підрозділу дійсно потрібний для бойової роботи Starlink, будемо абонплату за Starlink з таким-то серійним номером оплачувати".Ще й зекономить - хлопці скинуться на абонку))зможе привезти на службу власний Starlink