debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Власти Казахстана подключили 1 757 школ к спутниковому интернету Starlink компании SpaceX. Об этом сообщает пресс-служба правительства страны.
«На сегодня спутниковый интернет Starlink установлен в 1 757 школах, благодаря чему скорость соединения выросла в 3 раза. В 122-х завершаются работы по подключению Интернета. Вместе с тем завершена оцифровка всех учебников, электронные версии доступны школьникам на 11 платформах», – говорится в сообщении.
Кроме того, впервые казахстанские учителя первых классов получат «индивидуальную карту» ребенка с его уровнем умений и навыков. В 2024 году также планируют 15 отечественных вузов внедрят курсы Google по искусственному интеллекту для 12 тыс. студентов в рамках программы Generative AI.
В рамках сотрудничества с крупными, такими как Coursera, Huawei и Binance Kazakhstan, были заключены меморандумы о взаимопонимании. Это позволило создать на базе 35 вузов Академии Huawei ICT, где уже порядка 350 преподавателей из 22 вузов прошли обучение блокчейн-технологиям.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Чи діють блокування сайтів на старлінку?

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
IP якої країни видається?

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Останнє редагування:

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Не обов'язково, до речі, сильно залежить від країни продажу комплекту і навіть фази Місяця. У вояк бачив (я так розумію) "пентагонівську" версію Старлінка, так там айпішник або американський, або французький був.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Mathias, я за звичайні, які перекупи для наріда везуть.

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Mathias, я за звичайні, які перекупи для наріда везуть.
Ну так і в звичайних не завжди поляндія, я власне про що :) Особисто на звичайних бачив ще Францію, тобто напевно якийсь патерн є (можливо, перевантаженість станції-аплінка), але по іншому сказати важко.

Місто
Славянск
Телефон
Meizu m6T ,Xiaomi 8t

Вкладення

• Screenshot_2025-01-17-18-37-36-514_org.zwanoo.android.speedtest-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-17-18-37-36-514_org.zwanoo.android.speedtest-edit.jpg
    105.2 КБ · Перегляди: 71
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung Galaxy A54 5G
Залежить від Старлінк акаунта. Якщо купувалися в Польщі буде польській айпі. Італія - італійський і т.д.

Вкладення

• 1000007364.jpg
    1000007364.jpg
    728.2 КБ · Перегляди: 45

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
newbe, а якщо в Україні - український?

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
newbe, а якщо в Україні - український?
Тобі наче відповіли що так. На початку повномасштабного вторгнення почали завозити старлінки там айпі був європейський коли британський коли польський, можливо і інші були, потім пйпі почали видаватися саме українські. Тільки потрібно розуміти якщо купуєш з рук то 90% що там буде європейський акаунт, якщо замовиш сам через сайт старлінка з адресою доставки в Україну то буде український.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Тобі наче відповіли що так
Хто що пише, тому уточнюю

там буде європейський акаунт
Цікавить саме IP. Який буде акаунт, мене не хвилює

Наприклад, якщо мені потрібен німецький ip, то є сенс замовляти німецький старлінк чи згодом він змінеться на український?

P.S. Прошу відповідати, хто дійсно шарить, а не чув від сина маминої подруги

Місто
Киев
Телефон
Pixel 6A
ip (ipv4+ipv6) выдается согласно home address устройства (основное расположение терминала).
Это тот адрес, который указывается при покупке (место использования), либо при трансфере с одного аккаунта на другой.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung Galaxy A54 5G
Наприклад, якщо мені потрібен німецький ip, то є сенс замовляти німецький старлінк чи згодом він змінеться на український?
Сам українським не стане. Тільки відв'язувати від німецького акаунту і переприв'язувати до українського.

Тільки ціна теж відрізняється від країни. Найдешевші тарифи це якраз Італія та Ірландія наскільки знаю

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Знайшов сайт порівняння цін https://starlink.smakosh.com/
Не знаю, на скільки ціни актуальні, але в Німеччині дешевше виходить ніж в Україні

Зверху