Місто
Germany
Для подорожей там окремий тариф був

ну это я знаю, интересно есть ли в этом тарифе что-то такое, чтоб покинуть не на долго свою локацию и интернет был, что-то не нашёл такого на сайте...

Останнє редагування:
Місто
Волинь
Lets, якщо не надовго, то він не заблокується навіть на стандартному тарифі

Місто
Germany

стандартный, это тот что за 75 правильно ?

если да, то зачем тогда там есть услуга подключения доп покрытия, если не блокируют до двух месяцев, два месяца хватит и атлантику переплыть под парусами ?

что-то не клеится у меня такая логика и 5 минут это тоже до двух месяцев...

Місто
Волинь
Lets, 95 стандартний. А за 75 змінюєте адресу куди маєте переїхати і все. Якщо не зловживатм частими змінами адрес, то буде ок.
З домашнім Lite (якщо доступний в ваших локаціяз) не знаю чи так вийде, тільки самому пробувати

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: Lets
Місто
Germany
что-то за 95 не припомню такого тарифа, но это не важно, уже и за 25 нету, старт от сорока...

Місто
Волинь
Lets, Roam 95$ цей і в іншу країну можете брати (до 2-х міс), або врізаний Roam з 50гб ліміт за 50$

Місто
Kyiv
а какой радиус у этой локации где-то пишется ?
Вся поверхня Землі в ССЗ Starlink поділена на комірки діаметром 24 км (мал. 1) Площа однієї такої комірки становить 379,6 км2
У кожному такому осередку, за розрахунками SpaceX, передбачається обслуговувати 125-130 активних АТ. Кількість осередків у підсупутниковій зоні КА, що знаходиться на орбіті з висотою 550 км становить близько 7470 шт. На борту кожного КА Starlink є 4 ФАР (одна ФАР працює на прийом, а три – на передачу) які для абонентських каналів "вниз" формує від 3 до 48 променів. Ці промені послідовно обходять комірки (мал. 2), при цьому спочатку обслуговуються комірки, що знаходяться з краю підсупутникової зони, а надалі – комірки, розташовані до центру підсупутникової зони. Це пов'язано з тим, що промені КА, орієнтовані край підсупутникової зони, покривають більше осередків, ніж промені, орієнтовані на її центр (мал. 3)

Такий підхід до обслуговування комірок і АТ в них призводить до того, що АТ не обмінюються з КА даними постійно. Вони обмінюються з КА даними тільки в відносно короткий час, коли промінь КА наводиться на комірку, в якій розміщений цей АТ. Тривалість цього часу пропорційна кількості осередків у підсупутниковій зоні, де знаходяться активні АТ. Одним із способів підвищення швидкості «обходу» комірок у підсупутниковій зоні, компанія SpaceX бачить у групуванні АТ малими групами, а також пріоритетне та частіше обслуговування комірок з високою щільністю АТ.

Останнє редагування:
Місто
Germany
Вся поверхня Землі в ССЗ Starlink поділена на комірки діаметром 24 км

ну а что они не могут зафиксировать координаты терминала и если терминал отдолится от этих координат допустим на сколько-то метров блочить его, предпологаю могут аж бегом, эти ячейки это одно, а привязка терминала к координатам это другое...

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
на сколько-то метров
Метрів - ні. В перші блекаути 22-23 років товариш тягав свій не-RV v2 в кав'ярню під будинком і роздавав усім стражденним інтернет, кав'ярня знаходилась по прямій десь кілометр приблизно від точки де він його реєстрував і все працювало. Можливо, в новіших моделях радіус визначення обслуговування і поточнішав, але я сумніваюсь, що навіть 500 метрів в сторону - розстріл :)

Зверху