debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Тим часом:
Таджикистан став черговою країною Центральної Азії, де розпочав роботу супутниковий сервіс Ілона Маска. Раніше, 13 серпня 2025 року, Starlink офіційно запустився у Казахстані, а також працює в Азербайджані, Україні й Молдові.
Цікаво, чи добиває на перешийках непокритих країн?

Останнє редагування модератором:
Місто
Kyiv
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
І що характерно: панів Ф. та С. хоч взяли свіженьких десь звідси

А П. взагалі з передвиборчого плакату 2020р.

6 майже років минуло - а в нього ні морщинки нової, ні волос ні один ні випав, на піджачку складочки один-в-один(мабуть лаком зафіксовано і всі роки у чохлі в банківському сейфі вісив) - мене аж завидки беруть..
что нашел первым то и скинул. То, что у тебя очень много времени копаться в деталях, откровенно завидую. Но это не значит что у остальных его (времени), столь много.

Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Дохтор, а де ви берете ось ці всі картинки?
Як вже встановлено офіційно аксакалами форуму, у мене, на жаль, особиста проблема мого дитинства - я довіряю картинкам в інтернеті, і не довіряю людям з багаторічною репутацією, які приносять відверті фейкі, де харя мого улюбленого президента раза в півтора більша ніж повинна бути (що на тверезу голову неможливо не помітити) і запевняють що це "фото знають усі".
Если доверяешь инфе в инете, а не людям с многолетней репутацией, то это лишь твоя личная проблема твоего детства

Останнє редагування:

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Цікаво, як будуть боротися зі спробами ворожих шахраїв примусити українських громадян (а також добровільних колаборантів) зареєструвати потрібний термінал?

Зверху