*** Hidden text: cannot be quoted. ***
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Цікаво, чи добиває на перешийках непокритих країн?Таджикистан став черговою країною Центральної Азії, де розпочав роботу супутниковий сервіс Ілона Маска. Раніше, 13 серпня 2025 року, Starlink офіційно запустився у Казахстані, а також працює в Азербайджані, Україні й Молдові.
І що характерно: панів Ф. та С. хоч взяли свіженьких десь звідси*** Hidden text: cannot be quoted. ***
что нашел первым то и скинул. То, что у тебя очень много времени копаться в деталях, откровенно завидую. Но это не значит что у остальных его (времени), столь много.
Як вже встановлено офіційно аксакалами форуму, у мене, на жаль, особиста проблема мого дитинства - я довіряю картинкам в інтернеті, і не довіряю людям з багаторічною репутацією, які приносять відверті фейкі, де харя мого улюбленого президента раза в півтора більша ніж повинна бути (що на тверезу голову неможливо не помітити) і запевняють що це "фото знають усі".Дохтор, а де ви берете ось ці всі картинки?
Если доверяешь инфе в инете, а не людям с многолетней репутацией, то это лишь твоя личная проблема твоего детства
Але ж промт то мій!схоже на ШІ?