*** Hidden text: cannot be quoted. ***
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Цікаво, чи добиває на перешийках непокритих країн?Таджикистан став черговою країною Центральної Азії, де розпочав роботу супутниковий сервіс Ілона Маска. Раніше, 13 серпня 2025 року, Starlink офіційно запустився у Казахстані, а також працює в Азербайджані, Україні й Молдові.
І що характерно: панів Ф. та С. хоч взяли свіженьких десь звідси*** Hidden text: cannot be quoted. ***
что нашел первым то и скинул. То, что у тебя очень много времени копаться в деталях, откровенно завидую. Но это не значит что у остальных его (времени), столь много.
Як вже встановлено офіційно аксакалами форуму, у мене, на жаль, особиста проблема мого дитинства - я довіряю картинкам в інтернеті, і не довіряю людям з багаторічною репутацією, які приносять відверті фейкі, де харя мого улюбленого президента раза в півтора більша ніж повинна бути (що на тверезу голову неможливо не помітити) і запевняють що це "фото знають усі".Дохтор, а де ви берете ось ці всі картинки?
Если доверяешь инфе в инете, а не людям с многолетней репутацией, то это лишь твоя личная проблема твоего детства
Але ж промт то мій!схоже на ШІ?
Теоретично, колаби можуть організувати канали поставок зареєстрованих терміналів через ту ж Поляднію або Німеччину, куди підори, на жаль, спокійно їздять... Продажність наших митників на кордоні всі знають. Так, буде набагато дорожче - але гроші там не проблема.географією
Невже не прорахують ці варіанти у Федорова? Інакше не було сенсу відключати всі термінали, бо вийде, що це тільки тимчасова міра.Теоретично, колаби можуть організувати канали поставок зареєстрованих терміналів через ту ж Поляднію або Німеччину, куди підори, на жаль, спокійно їздять... Продажність наших митників на кордоні всі знають. Так, буде набагато дорожче - але гроші там не проблема.географією
А практично - зареєстрований, наприклад, в київському ЦНАПі Старлінк буде працювати в київському регіоні і не буде на ЛБЗ - як варіант. Реєстрація в ЦНАПах регіонів близьких до ЛБЗ - більш прискіплива ніж в Ужгороді.Теоретично
Навряд, цивільні Старлінки вирубило всі. То скоріше підор-меш використовується.все у них знов запроцювадо
Хто таке сказав? Тарифні плани, що не прив'язані до локації (більш дорогі) працюватимуть всюди.зареєстрований, наприклад, в київському ЦНАПі Старлінк буде працювати в київському регіоні і не буде на ЛБЗ
Я.Хто таке сказав?
Федоров не може вплинути на контрабандистів, які роками ящиками возять в ничках бусів та автобусів цигарки туди і айфони назад, і всю продажну митницю. Замість цигарок будуть возити старлінки - вигідніше.Невже не прорахують ці варіанти у Федорова?
Ти працюєш в мінцифрі або міноборони?Я.Хто таке сказав?
Якраз в Ужгороді та Львові "ділки" й будуть їх реєструвати, бо ближче до кордонів з Європою везти. В Ужгороді багато циган, та й всюди знайдуться бомжі/ алкаші / наріки з паспортом України, що не проти заробити на дозу/ бутилку.Реєстрація в ЦНАПах регіонів близьких до ЛБЗ - більш прискіплива ніж в Ужгороді.
Твої варіанти можуть не працювати в міноборони, поки ти не працюєш там (на відповідній посаді)...спрогнозувати раціональний варіант
Ніт. Якраз проти цієї схеми все й задумувалось. Бо орки використовують старлінки, які завозять з ОАЕ. А при потребі можуть завозити і з інших країн. Для того й придумали реєстрацію, щоб реєструвати термінали всі. Як завезені з-за кордону (тобто, призначені для інших країн/глобальні), так і ті, що призначались лише для України.Теоретично, колаби можуть організувати канали поставок зареєстрованих терміналів через ту ж Поляднію або Німеччину, куди підори, на жаль, спокійно їздять... Продажність наших митників на кордоні всі знають. Так, буде набагато дорожче - але гроші там не проблема.