Sweet TV дарує android TV приставку, при замовленні тарифу М за Посиланням за 149грн. Замовив все норм. Приставка від виробника Inext tv5 ultra приїжає. + 115грн потрібно заплатити за послуги Нової Пошти
Sweter TV дарує android TV приставку, при замовленні тарифу М за Посиланням
Приставка легко прошивається, + можливо кому цікаво буде. Ну можна заплатити раз, а потім не платити. Там не примусово платити за тариф М 12 місяців. Хоч плати, хоч ні.Sweter TV дарує android TV приставку, при замовленні тарифу М за Посиланням
Куди???? Вони мої особисті данні знають? Чи я щось підписував, вони знають лише мій номер телефону, і то резервний lycamobile))))Саня-068, не плати. Потім виконавча служба тобі лист зі штрафом пришле.
Сплачуєте 149грн за посиланням, підключається тариф М, вводите дані куди доставляти на Нову Пошту, і на пошті сплачуєте 115грн за доставку. Це як в мене було. Потім я дані банківської картки видалив з акауту sweet TV.Платити треба тiльки за доставку, чи ще 149 гривень за перший мiсяць?
Ось вона хитрiсть.Сплачуєте 149грн за посиланням, підключається тариф М
Чотири роки назад я вже отримував подібні приставки від sweet TV, за 200грн вони їх пропонували, і відправляли з Маріуполя, цього разу відправляють з Київа. Через місяць якщо не платити за sweet TV, на приставці вискакував банер, що оплатіть підписку. Якщо інтернет не підключати, то ніякий банер не вискакував, тому я в налаштуванні роутеру заблокував усі сайти і адреси серверів sweet TV, і приставка працювала без проблем з інтернетом. Адреси серверів є на 4PDA. Коли почалася війна я всі три приставки продав на OLX, і забув про той sweet TV.Я думаю, що блокануть приставку, якщо не платити, навіть перешиту, по хешу обладнання. Ну не лохи ж там сидять...
Картку можливо видалити з акаунту sweet TV, і ніякого списання не буде.Ось вона хитрiсть.Сплачуєте 149грн за посиланням, підключається тариф М
При оплаті карткою та прийняттям оферти включається автопродовження списання грошей.
Звiсно, але хтось i забуде.Картку можливо видалити з акаунту sweet TV, і ніякого списання не буде.
На тебе можуть повісити заборгованість і через вимогу МПС примусово буде виставляти банку списання, а банк примусово з будь-якого вашого рахунку списувати кошти. Але не факт, скоро побачимоКартку можливо видалити з акаунту sweet TV, і ніякого списання не буде.Ось вона хитрiсть.Сплачуєте 149грн за посиланням, підключається тариф М
При оплаті карткою та прийняттям оферти включається автопродовження списання грошей.
Мабуть краще оплачувати з якоїсь віртуальної картки, чи непотрібної.Звiсно, але хтось i забуде.Картку можливо видалити з акаунту sweet TV, і ніякого списання не буде.
Ну чотири роки назад я так само замовляв, і видаляв картку з облікового запису і ніякого списання не відбувалося. І я замовляв три приставки тоді, з однієї картки. Побачу як на цей раз буде. Ну всерівно оплачував я з віртуальної картки.На тебе можуть повісити заборгованість і через вимогу МПС примусово буде виставляти банку списання, а банк примусово з будь-якого вашого рахунку списувати кошти. Але не факт, скоро побачимоКартку можливо видалити з акаунту sweet TV, і ніякого списання не буде.Ось вона хитрiсть.Сплачуєте 149грн за посиланням, підключається тариф М
Можна підключити проводом, і є wi-fi 2,4/5GHz. Старий телевізор теж можна підключити через тюльпани.Саня-068, там вай фай є чи тільки проводом від роутера? Старий телевізор можна під це увімкнути?