був колись, поки Megogo не викупив ексклюзива там реально є НВО-контент, як каже Віза?
Фух. Всем спасибо. Прошёл все снова (только карту выбрал , а не вбивал заново) и появилось. Почему глючило? Может был подключен другой аккаунт. Но я с него вышел , зашёл с номером , что привязан к карточке - 0. Ещё и поддержка говорила, что аккаунт привязан к номеру с которого звоню, а не телеграмма (он же банковский). В общем прошел заново с открытым аккаунтом свита и появилась виза премиум.VAS, у меня сразу появилось, как только ТГ бот визы подтвердил активацию подписки
така солідна кумпанія, а теж бреше...був колись, поки Megogo не викупив ексклюзива там реально є НВО-контент, як каже Віза?
https://sweet.tv/tariffs ось тут тарифиДобрий день. Вчора вечором при включенні застосунку Sweet.tv телевізійного провайдера зявилось спливаюче віконце в телефоні. Яке доповідало що М тариф відтепер 149 грн з лютого дивіться інформацію в новинах, а новинах немає інформації на сайті. Таке запитання. Є повна інформація щодо усіх тарифів і їх вартості. І найголовніше питання продовження тарифу на телебачення буде йти як завжди на 30 днів?
Пользуйся промокодом INTERCITY04Добрий день. Вчора вечором при включенні застосунку Sweet.tv телевізійного провайдера зявилось спливаюче віконце в телефоні. Яке доповідало що М тариф відтепер 149 грн з лютого дивіться інформацію в новинах, а новинах немає інформації на сайті. Таке запитання. Є повна інформація щодо усіх тарифів і їх вартості. І найголовніше питання продовження тарифу на телебачення буде йти як завжди на 30 днів?
Як це так, що у національному онлайн-кінотеатрі нема каналів Суспільного? Зате купу всякого лайна напхали, типу гандона чи стосується кожного... А потім жаліються, що в Суспільного переглядів нема...
А ви під українським впн? Я закордоном і в мене теж нема. На КС ТБ дивилася ,там суспільне один з безкоштовних каналів доступних усім.elies, дивно, а в мене нема. А суспільне культура теж є?
зрозуміло, значить регіональні обмеження. А чому на КС ТБ є, а на Sweet TV нема? Надали різним платформам різні права на трансляцію?А ви під українським впн? Я закордоном і в мене теж нема. На КС ТБ дивилася ,там суспільне один з безкоштовних каналів доступних усім.elies, дивно, а в мене нема. А суспільне культура теж є?
Оце начитався коментарів - поліз на світ.тб шукати Суспільне, а там його нема!