Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Купил на олх бокс, подключил к Вафле, сигнал хороший, подключение видит, жму на кнопку телевидение сообщение нет подключение к. Жму личный кабинет нет подключения к. Радио играет. Что я не так делаю? Как его к Свит подключать? Вопрос наверное странный, просто раньше с боксами не работал
А то раптом не такий бокс, про які тут раніше писали? Може його спеціально заблокували щоб працював.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Купил на олх бокс, подключил к Вафле, сигнал хороший, подключение видит, жму на кнопку телевидение сообщение нет подключение к. Жму личный кабинет нет подключения к. Радио играет. Что я не так делаю? Как его к Свит подключать? Вопрос наверное странный, просто раньше с боксами не работал
А то раптом не такий бокс, про які тут раніше писали? Може його спеціально заблокували щоб працював.
Усі симптоми на те що він прошитий.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Місто
Кременчуг
Телефон
Redmi Note 13 pro 5g
Підкажіть, а в чому фокус? як це за 149 грн приставку можна отримати? потрібно мабудь сплати попередньо її вартість?

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Підкажіть, а в чому фокус? як це за 149 грн приставку можна отримати? потрібно мабудь сплати попередньо її вартість?
Ти придбаєш підписку, до якої в навантаження йде приставка. На початку 2000-х так продавались мобільні телефони, ти покупаєш 3-6 місяців абонплату, а на додаток за 1-1,20 грн йде телефон. Я так собі свій перший Моторола V2288 взяв за 1,20 грн з контрактом ЮМС, з якого через 2 місяці пішов на передоплату.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
з якого через 2 місяці пішов на передоплату.
а хіба не треба було підписувати додаткову угоду? бо я купував С450 в 2004 і там ціна покупки залежала від терміну ду (12 чи 18 місяців).
Ну і перехід із контракту на передплату зовсім недавно став доступним широкому загалу.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
а хіба не треба було підписувати додаткову угоду?
То було на Київстарі. А у 2000 році на ЮМС нічого такого не було. Я просто витратив всі авансові кошти і перейшов не передоплату (заміной сімки з новим номером)

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
ти ж, ніби, замовляв бокс за 264 грн
Так замовляв і він чудово працює, але що я буду робити якщо він гигне під час фіналу Віблдону? А тут писали що вони дуже несподівано це роблять.... Ось тому я люблю мати резервний варіант, як колесо у тебе в машині.

Та нема біди. Будемо вважати тому хлопу з Олх були дуже потрібні гроші і він їх витратить не на наркоту.

Місто
Слов'янськ
Телефон
Infinix Note 10 Pro
ти ж, ніби, замовляв бокс за 264 грн
Так замовляв і він чудово працює, але що я буду робити якщо він гигне під час фіналу Віблдону? А тут писали що вони дуже несподівано це роблять.... Ось тому я люблю мати резервний варіант, як колесо у тебе в машині.

Та нема біди. Будемо вважати тому хлопу з Олх були дуже потрібні гроші і він їх витратить не на наркоту.
Как я писал ранее, в свое время тоже так купил на олх, кирпич который висел на заставке , легко прошился и теперь работает. Вероятно и у вас такая же история, прошивка должна помочь)

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
dcst, я можу собі ще купу таких купити не в тім справа, просто дуже засмучує коли людину прямо питаєш а він тобі бреше. Залізаччя то таке, а ось люди важливіше Загалом що таке олх я розумію :)

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Kladoff, дуже обмежений вибір спортивних каналів на SWEET.TV. Напевно, вам треба мати запасний варіант на випадок, якщо трансляції Вімблдону на тих каналах не буде. Цікаво, телеканал Setanta Sports Premium є?
Post automatically merged:

я можу собі ще купу таких купити
Замість купи краще купити хороший універсальний tv box, на який можна встановити додатки SWEET.TV, Setanta Sports, OTT Navigator та інші, які можуть знадобитися.
Не варто обмежувати себе одним лише SWEET.TV.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
дуже обмежений вибір спортивних каналів на SWEET.TV.
В моєму випадку бокс не для спорту, а як заміна кабельному. Спорт треба дивитися на гарному моніторі. Стосовно переліку каналів мене влаштовує. Нема в мене часу годинами втикати в тв. Якщо мене не буде і щось трапляється, мати бере іншого бокса втикає живлення і вперед десь так я це бачу
Post automatically merged:

так ви яку модель купили на олх?
На ньому це ніде не зазначено в системі також окрім брендованого корпусу, пульту з брендом і заставки світ більше там від Світу нічого. Певно це щось дуже давнє то і хрін з ним

Місто
Кременчуг
Телефон
Redmi Note 13 pro 5g
Так кому-то удалось этот тв бокс перепрошить?

Я дуже давно шив ці бокси, версія 1/8 і 2/16
Но скажу зразу, шилось не все, там шить і меняти флешку приходилось, воно начебто і не складно, але рядовому користувачу не зробити, потрібно мати навички пайки і программування мікросхем.

Якщо не помиляюсь версії на процах оллвінер не робились, була окрема партія на процах х905..... ось ті робились, але робили не багато.

Зверху