Да. Либо второй вариант ,что б можно было просто запретить присылать такой контент. Вон в браузерах придумали же режим чтения .rtl, чего уж там, лезь сразу в пещеру.. А лучше - в одноклеточное.. ))) Технологии столько шли от просто текста к картинкам, ссылкам, звуковым и видео файлам, чтобы все это похерить?
або номер картки...і текст картинкою
Якщо натиснути "забув пароль" після відновлення запропонує і емейл змінити.Народ, підкажіть, будь ласка, як у Телеграм змінити електронну пошту. Щось ніяк не можу знайти таку опцію у налаштуваннях. Може хтось стикався з таким?
Дякую. Спробую так зробитиЯкщо натиснути "забув пароль" після відновлення запропонує і емейл змінити.Народ, підкажіть, будь ласка, як у Телеграм змінити електронну пошту. Щось ніяк не можу знайти таку опцію у налаштуваннях. Може хтось стикався з таким?
Який клієнт використовуєте?В Налаштуваннях - Приватність та Безпека - Вхід за електронною поштою - Змінити ...Народ, підкажіть, будь ласка, як у Телеграм змінити електронну пошту. Щось ніяк не можу знайти таку опцію у налаштуваннях. Може хтось стикався з таким?
Переглянути вкладення 53015
если вы из аккаунта еще не вышли, можно заменить номер в телеге.Прикро те, що на цей номер був зареєстрований аккаунт в телеграм, шкода його втрачати. Навіть не знаю, що робити тепер.
шоб шо? ти ж можеш відключити автозавантаження медіа і тоді вони не будуть завантажуватись, а ти замість картинки чи відео бачитимеш сірий прямокутникПодскажите,а существует какой-то сторонний клиент Телеграмм что б в нем был только текст ,что б в чатах не было картинок, ссылок, звуковых файлов .
Это отключено всё. Картинки это 30% проблем, основная это километровые ссылки с новостями .шоб шо? ти ж можеш відключити автозавантаження медіа і тоді вони не будуть завантажуватись, а ти замість картинки чи відео бачитимеш сірий прямокутникПодскажите,а существует какой-то сторонний клиент Телеграмм что б в нем был только текст ,что б в чатах не было картинок, ссылок, звуковых файлов .
На жаль, у мене немає такої опції у налаштуваннях - ні у мобільному додатку, ні у веб-версії. Маю стандартний Телеграмм під iOS... Але дякую за увагу до проблеми.В Налаштуваннях - Приватність та Безпека - Вхід за електронною поштою - Змінити ...Народ, підкажіть, будь ласка, як у Телеграм змінити електронну пошту. Щось ніяк не можу знайти таку опцію у налаштуваннях. Може хтось стикався з таким?
я незнаю, от чего это зависит,На жаль, у мене немає такої опції у налаштуваннях - ні у мобільному додатку, ні у веб-версії. Маю стандартний Телеграмм під iOS... Але дякую за увагу до проблеми.В Налаштуваннях - Приватність та Безпека - Вхід за електронною поштою - Змінити ...Народ, підкажіть, будь ласка, як у Телеграм змінити електронну пошту. Щось ніяк не можу знайти таку опцію у налаштуваннях. Може хтось стикався з таким?
у меня в телефоне из двух телеграммов только в одном отображается эл.почтаВ новой версии:
Вхід з Apple та Google ID
Користувачі, що вийшли зі свого акаунту, можуть швидко зайти назад без введення SMS-коду, використовуючи Apple або Google ID. Якщо у вас ввімкнено пароль двоетапної перевірки, вам все ще потрібно буде його ввести.
я видел ваше сообщение. Я ведь не об этом пишу в том, что вы цитируете.только в одном отображается эл.почта
честно говоря, я и сам не до конца понял, как и почему это получилось.romrom, как востановил 094?