ну сорян ))monsterrr, тіко автовидалення працює для усіх месаджів, не лише прочитаних.
ну сорян ))monsterrr, тіко автовидалення працює для усіх месаджів, не лише прочитаних.
такого в родном клиенте нема..ПотапаПапа, не знаю, чи є таке в рідному клієнті, але в альтернативних (наприклад Plus, BGram) є кнопка в контекстному меню
Я лично через три точки в правом верхнем углу выбираю Поиск, потом жму в левом нижнем углу на иконку календаря с лупой и там выбираю 2013-й годКак быстро перейти к самому первому сообщению во всежевступлённую группу-канал в телеге?
У тому і проблема, що телеграм інформаційна помийка практично без модерації і знайти там осмислену інформацію серед купи сміття дуже складно.webivan, як де, в профільній темі свого пристрою ТГ.
Я не обираю москальські канали. У телеграма з модерацією самих каналів дуже погано, власне з пошуком також, телеграм взагалі не призначений для спілкування у форматі форума, тому знайти там потрібну інфу навіть якщо вона є - це як перерити гору сміттяА на рахунок нормальної модерації, не обирай мцкальські канали свого пристрою, бо там або діти, або ти бендерівець кочений...Бери англоязичні ресурси і все буде ок
Та не питання, знайди мені канал по моєму s20 5g на snapdragon регіон тайвань. Та і загалом хоча б канал де буде інфа які версії s20 залежно від регіону і в чому їхня відмінність. Це ж легко на твою думку.webivan, ну да...тут халепа, давай твій пошукаємА то я 8 річний телефон згадав)
Виглядає жахливо. Неструктуроване простирадло тексту.webivan, ну диви....от так у мене...
І що? Перший чат ще принаймні про серію s20, з 0 корисної інфи - інші не про мої моделі. Де там інфа про різницю в регіонах, в процесорах, як там щось шукати? Просто неструктурований гній. Так серед гною можна знайти щось корисне, але я надаю переваги одразу йти у місце де це щось корисне легко знаходиться без копанні у скирті гною.
На компе у меня есть "продвинутые настройки" и далее по тексту, и автоплей некст выключено. А на телефонах (двух) - нет. И выключить не могу. ЧЯДНТ?Нашёл!!! Настройки-продвинутые настройки-экспериментальные настройки-дисейбл авто-плей офф некст трек!
версия сабжа свежая?ЧЯДНТ?
ну зайди с компа в оба эти акка и отклчиНа компе у меня есть "продвинутые настройки" и далее по тексту, и автоплей некст выключено. А на телефонах (двух) - нет. И выключить не могу. ЧЯДНТ?Нашёл!!! Настройки-продвинутые настройки-экспериментальные настройки-дисейбл авто-плей офф некст трек!
мне удалось вернуть свой телеграм с кодом 094, к которому я потерял доступ еще в прошлом годуromrom 094 вже кілька місяців як не працював, підозрюю що 091 та 092 тоді ж відвалились