Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Hua P60 Pro/GT 5/4i
Список полезных ботов

Як видалики акаунт Тєлєгі? Знайшов лише вилогін з пристрою і автовидалення через місяць.

Перейдіть за посиланням: https://my.telegram.org/auth?to=delete.
Введіть номер телефону, до якого прив’язаний ваш Telegram-акаунт.
Отримайте код підтвердження у додатку.
Оберіть із запропонованих дій “Видалення облікового запису”.
Виберіть причину, через яку ви вирішили видалити обліковий запис.
Натисніть «Видалити мій обліковий запис» і підтвердіть ваше рішення.

Останнє редагування модератором:

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Я користуюсь, є трохи зручних (для мене) функцій

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
LiquidStrm, спочатку був у них сигнал, потім команда звергу вацап. Причин не знаю. Спитав, мені відповіли) Сам для більш-менш серйозного спілкування використовую біп або аймеседж)
Я пробовал использовать этот BIP. Сразу скажу - Telegram намного лучше.
БИП периодически теряет данные (типа введи своё имя-фамилию), качество связи при звонке явно хромает.
В самом БИПе только 3-4 человека твоих знакомых, и то это абоненты lifecell в основном.
Телеграм же не такой "забывчивый", и абонентов там больше. И всякие "свистелки и перделки" типа стикеров с эмодзи и реакции на сообщение собеседника. И запускается на любых устройствах, включая ПК (а вот Viber ранее не запускался на двух смартфонах или планшетах одновременно - на одном зайдёшь и вся переписка стиралась без предупреждения).

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Потрібно ввести державне «регулювання» Telegram, – міністр культури та інформаційної політики Ткаченко.

«Телеграм створив у собі спільноту, яка закрита від суспільства, тоді як усі медіа, що підпадають під закон «Про медіа», відкриті, відомі їх власники. Тому телеграм – це питання, яке потребує реально експертного обговорення. Телеграм-канали збирають кошти, і ми не знаємо чи платять вони податки».

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Взагалі більш правильно було б покладатися на офіційну інформацію від уряду з державного месенджера, який створити для виключно таких повідомлень (інформації). На кшталт Дії, тільки месенджер. Як є месенджер для Facebook, а це зробити месенджер для Дії. При цьому не забороняти й Telegram, але усюди давати зрозуміти що він не є надійним (офіційним) джерелом інформації. Всі українські банки зобов'язати надавати свою техпідтримку через цей державний месенджер. ІМХО

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128

rikky

ремонтник
Місто
Шостка
Телефон
Iphone 15
через цей державний месенджер
В чому проблема зробити чат в додатку самого банку і не розводити купу додаткових месенджерів. Не розумію навіщо відокремили месенджер від фейсбуку, коли в них вже е ватсап.

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Хм, только узнал, что клиент под ведро отличается в гугл плей и на оф. сайте. Последний имеет "меньше ограничений", правда конкретики не увидел. В нем у меня заработали все группы, которые отвалились на клиенте из стора. Ещё заметил, что иконка другая.

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Хм, только узнал, что клиент под ведро отличается в гугл плей и на оф. сайте. Последний имеет "меньше ограничений", правда конкретики не увидел. В нем у меня заработали все группы, которые отвалились на клиенте из стора. Ещё заметил, что иконка другая.
Такая шляпа и на iOS и MacOS, думаю в Windows Store так же. Их заставили так сделать яблоко с гуглом, потому что телеграм полон порнухи и пиратщины и не было другой возможности запретить к ней доступ, чтобы приложение не выпилили из сторов, чем добавить в сторы кастрированную версию, где не виден "неугодный" контент.

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Такая шляпа и на iOS
А как на иос поставить телегу не из апстор?

rikky

ремонтник
Місто
Шостка
Телефон
Iphone 15
Такая шляпа и на iOS
А как на иос поставить телегу не из апстор?
Сделать джейл

Зверху