Як прибрати сторіс з телеграм?
видимо только откатить на предыдущую версию ну или использовать альтернативный клиентЯк прибрати сторіс з телеграм?
я бы на такое не жаловалсяMaxxx, ось, в мене є. Звичайний акаунт.
Так є вкладка, але доступна в преміум. Теж хотів спробувати але не вдасться без підписки.Maxxx, ось, в мене є. Звичайний акаунт.
Так это классика, вместе с новыми фичами (ака сторис), завезли багов новых, что-то в цыкле шатает твой SoC. У меня на ведре все ок.Накину рідкого лайна на рукожопих розробників з Телеги - починаючи з останніх версій, при просмотрі відео, коли відкриваєш окремо відос, телефон починає пекельно грітися! При цьому це не 4к, а звичайне перетиснуте і урізане відео з тг-каналів, наприклад як з дронів наші єбошать підарів, прильоти в підарські склади БК і тд, а Ютуб, наприклад, не гріється навіть на відео високої якості, як так??
а є ще таке, що відео припустимо 20 секунд. відеоряд йде секунд 15, а останні 5 секунд тупо останній кадр показує і все. і звуку нема.Накину рідкого лайна на рукожопих розробників з Телеги - починаючи з останніх версій, при просмотрі відео, коли відкриваєш окремо відос, телефон починає пекельно грітися! При цьому це не 4к, а звичайне перетиснуте і урізане відео з тг-каналів, наприклад як з дронів наші єбошать підарів, прильоти в підарські склади БК і тд, а Ютуб, наприклад, не гріється навіть на відео високої якості, як так??
а є ще таке, що відео припустимо 20 секунд. відеоряд йде секунд 15, а останні 5 секунд тупо останній кадр показує і все. і звуку нема.
причому саме відео пише що повністю загружене.
Когда видео глючит, мне впн помогает. Вполне возможно, что серваки в оркостанеДуже часто відео взагалі не завантажуються, при цьому інтернет ідеальний, як на вайфай, так і на lte мережі.. Списую, що може файли лежать на якихось "далеких" серверах (можливо - кацапідарських, і спрацьовує блокування?), але якось неприємно.. Телєга "вже не торт", до Вайбера зараз набагато менше питань, працює краще.
В такому випадку натискаю значок стоп, а потім завантажую знову. З другого разу все швидко вантажиться. Але так, бісить.Дуже часто відео взагалі не завантажуються, при цьому інтернет ідеальний, як на вайфай, так і на lte мережі..
Особливо до дзвінків особисто у мене претензії. Стали гіршими. Бувають випадки, коли взагалі нереально поговорити.Телєга "вже не торт", до Вайбера зараз набагато менше питань, працює краще.
Так в мене і є айос. 16.5.1а є ще таке, що відео припустимо 20 секунд. відеоряд йде секунд 15, а останні 5 секунд тупо останній кадр показує і все. і звуку нема.
причому саме відео пише що повністю загружене.
Така сама проблема на айос. Доводиться викачати відео, зберегти на пристрій і потім додивитись останні секунди. Мʼяко кажучи, незручно
У мене не завантажувались взагалі лише взимку 22-23. Коли були перебої з усім.Дуже часто відео взагалі не завантажуються, при цьому інтернет ідеальний, як на вайфай, так і на lte мережі.. Списую, що може файли лежать на якихось "далеких" серверах (можливо - кацапідарських, і спрацьовує блокування?), але якось неприємно.. Телєга "вже не торт", до Вайбера зараз набагато менше питань, працює краще.
Мені це не допомагає. Буває так, що два відео в одному пості, якесь відразу готове і показує, а друге - скільки не жмакай той стоп, нічого не відбувається, тільки крутиться...В такому випадку натискаю значок стоп, а потім завантажую знову. З другого разу все швидко вантажиться.
Сервери товарища майора не встигають його віддавати.Мені це не допомагає. Буває так, що два відео в одному пості, якесь відразу готове і показує, а друге - скільки не жмакай той стоп, нічого не відбувається, тільки крутиться...В такому випадку натискаю значок стоп, а потім завантажую знову. З другого разу все швидко вантажиться.
Ось і мені цікаво.. Хто аналізував запити, чи не використовуються там підарські айпі?Сервери товарища майора не встигають його віддавати.
Він же е напряму працює, а через Амазонівські хмари.Хто аналізував запити, чи не використовуються там підарські айпі?
Так то Амазон такий тупий, як валянок кацапський?через Амазонівські хмари.