Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
HuaP60 Pro/Freelace2Pro
Список полезных ботов

Як видалики акаунт Тєлєгі? Знайшов лише вилогін з пристрою і автовидалення через місяць.

Перейдіть за посиланням: https://my.telegram.org/auth?to=delete.
Введіть номер телефону, до якого прив’язаний ваш Telegram-акаунт.
Отримайте код підтвердження у додатку.
Оберіть із запропонованих дій “Видалення облікового запису”.
Виберіть причину, через яку ви вирішили видалити обліковий запис.
Натисніть «Видалити мій обліковий запис» і підтвердіть ваше рішення.

Останнє редагування модератором:
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Inn@, де ви то бачите? Коли натискаю + сторіс, пише, що тільки для Преміум.

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Maxxx, ось, в мене є. Звичайний акаунт.

Вкладення

• IMG_2230.jpeg
    IMG_2230.jpeg
    210.6 КБ · Перегляди: 156
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Накину рідкого лайна на рукожопих розробників з Телеги - починаючи з останніх версій, при просмотрі відео, коли відкриваєш окремо відос, телефон починає пекельно грітися!😡 При цьому це не 4к, а звичайне перетиснуте і урізане відео з тг-каналів, наприклад як з дронів наші єбошать підарів, прильоти в підарські склади БК і тд, а Ютуб, наприклад, не гріється навіть на відео високої якості, як так??

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Накину рідкого лайна на рукожопих розробників з Телеги - починаючи з останніх версій, при просмотрі відео, коли відкриваєш окремо відос, телефон починає пекельно грітися!😡 При цьому це не 4к, а звичайне перетиснуте і урізане відео з тг-каналів, наприклад як з дронів наші єбошать підарів, прильоти в підарські склади БК і тд, а Ютуб, наприклад, не гріється навіть на відео високої якості, як так??
Так это классика, вместе с новыми фичами (ака сторис), завезли багов новых, что-то в цыкле шатает твой SoC. У меня на ведре все ок.

Тара

Заблокований
Місто
Одеса
а є ще таке, що відео припустимо 20 секунд. відеоряд йде секунд 15, а останні 5 секунд тупо останній кадр показує і все. і звуку нема.
причому саме відео пише що повністю загружене.
і да, якість мусорна, з тг каналів, ніякого 4 чи 24 к нема

Місто
Львів <-> Північна Донеччина
Телефон
iPhone
а є ще таке, що відео припустимо 20 секунд. відеоряд йде секунд 15, а останні 5 секунд тупо останній кадр показує і все. і звуку нема.

Така сама проблема на айос. Доводиться викачати відео, зберегти на пристрій і потім додивитись останні секунди. Мʼяко кажучи, незручно

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Дуже часто відео взагалі не завантажуються, при цьому інтернет ідеальний, як на вайфай, так і на lte мережі.. Списую, що може файли лежать на якихось "далеких" серверах (можливо - кацапідарських, і спрацьовує блокування?😳), але якось неприємно.. Телєга "вже не торт", до Вайбера зараз набагато менше питань, працює краще.

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Дуже часто відео взагалі не завантажуються, при цьому інтернет ідеальний, як на вайфай, так і на lte мережі.. Списую, що може файли лежать на якихось "далеких" серверах (можливо - кацапідарських, і спрацьовує блокування?😳), але якось неприємно.. Телєга "вже не торт", до Вайбера зараз набагато менше питань, працює краще.
Когда видео глючит, мне впн помогает. Вполне возможно, что серваки в оркостане

Місто
Bielsko-Biała, PL | Нікополь | Цумань
Телефон
Poco X3 Pro
Дуже часто відео взагалі не завантажуються, при цьому інтернет ідеальний, як на вайфай, так і на lte мережі..
В такому випадку натискаю значок стоп, а потім завантажую знову. З другого разу все швидко вантажиться. Але так, бісить.
Телєга "вже не торт", до Вайбера зараз набагато менше питань, працює краще.
Особливо до дзвінків особисто у мене претензії. Стали гіршими. Бувають випадки, коли взагалі нереально поговорити.

Тара

Заблокований
Місто
Одеса

Така сама проблема на айос. Доводиться викачати відео, зберегти на пристрій і потім додивитись останні секунди. Мʼяко кажучи, незручно
Так в мене і є айос. 16.5.1
У мене не завантажувались взагалі лише взимку 22-23. Коли були перебої з усім.
зараз вантажаться, але як я сказав не до кінця.
вайбер то все добре, але ж канали в телезі

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
В такому випадку натискаю значок стоп, а потім завантажую знову. З другого разу все швидко вантажиться.
Мені це не допомагає. Буває так, що два відео в одному пості, якесь відразу готове і показує, а друге - скільки не жмакай той стоп, нічого не відбувається, тільки крутиться...😡

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
В такому випадку натискаю значок стоп, а потім завантажую знову. З другого разу все швидко вантажиться.
Мені це не допомагає. Буває так, що два відео в одному пості, якесь відразу готове і показує, а друге - скільки не жмакай той стоп, нічого не відбувається, тільки крутиться...😡
Сервери товарища майора не встигають його віддавати.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
Зверху