Уже і в мене теж зʼявилась така фігня (Накину рідкого лайна на рукожопих розробників з Телеги - починаючи з останніх версій, при просмотрі відео, коли відкриваєш окремо відос, телефон починає пекельно грітися! При цьому це не 4к, а звичайне перетиснуте і урізане відео з тг-каналів, наприклад як з дронів наші єбошать підарів, прильоти в підарські склади БК і тд, а Ютуб, наприклад, не гріється навіть на відео високої якості, як так??
За телефон не скажу, бо коритсуюся альтернативним клієнтом Телеги. Але ось на слабкому компі єдине, що знедавна почало навантажувати проц так, що аж кулер дме з подвійною силою - це запуск відео в десктопному ТелеграміУже і в мене теж зʼявилась така фігня (Накину рідкого лайна на рукожопих розробників з Телеги - починаючи з останніх версій, при просмотрі відео, коли відкриваєш окремо відос, телефон починає пекельно грітися! При цьому це не 4к, а звичайне перетиснуте і урізане відео з тг-каналів, наприклад як з дронів наші єбошать підарів, прильоти в підарські склади БК і тд, а Ютуб, наприклад, не гріється навіть на відео високої якості, як так??
Просто читаю новини в телеграм каналі, телефон нагрівається що капець.
вони там ібобо? Грівся б хоч взимку- можна було б руки гріти об телефон. А зараз навіщо така фіча?)
Аппаратное ускорение видео в найтройках включено? Если нет - попробуй включить, если включено - попробуй выключить.проц так, що аж кулер дме з подвійною силою - це запуск відео в десктопному Телеграмі
Остальным совет: пробуйте альтернативные клиенты. Официальный будет с каждым разом только жиреть и обрастать не нужным функционалом..Просто читаю новини в телеграм каналі, телефон нагрівається що капець.
Вони є на айос?Остальным совет: пробуйте альтернативные клиенты. Официальный будет с каждым разом только жиреть и обрастать не нужным функционалом..
Є, TG Connect, наприклад, і ще багато. Але як воно буде працювати?Вони є на айос?
Канали, боти... там їх нема... Так вже звик до цього всього.. Пишіть відгуки, але не сюди, а в апстор, тут їх розробники не читають.Сигнал та інші месенджери ніхто не відміняв
Не знаю, не юзаю iOS. Невже на iOS так все убого, що навіть альтернатив немає? Telegram X раніше був. Теперь нема?Вони є на айос?
У мене гріється на 16.5.1до IOS 16.6 і
Весь час було так добре, що навіть не цікавився чи є альтернативи. Ставить собі додаток і користуєшся. Без пошуку альтернатив. Але зараз щось начудили розробникиНе знаю, не юзаю iOS. Невже на iOS так все убого, що навіть альтернатив немає? Telegram X раніше був. Теперь нема?
Тепер усі відео із зеленим відтінкомАппаратное ускорение видео в найтройках включено? Если нет - попробуй включить, если включено - попробуй выключить.проц так, що аж кулер дме з подвійною силою - це запуск відео в десктопному Телеграмі
Переглянути вкладення 55997
Post automatically merged:
Тогда лучше отключить, не на всех видеоадаптерах это корректно работает.Тепер усі відео із зеленим відтінком
Що порадите на андроїд? Так, щоб підтримувався функціонал папок.пробуйте альтернативные клиенты
Папками не пользуюсь, поэтому не подскажу.. Сам сижу на TelegramX. А на десктопе родной Telegram - клиент.Що порадите на андроїд? Так, щоб підтримувався функціонал папок.
я убираю по другому. Сперва я открываю контакт, создавший сторис и удаляю у себя его из контактов. Потом нажимаю "удалить и заблокировать". Сторис пропадает. навсегдаХорошо хоть можно убрать в архив.
смотри. На земле около восьми миллиардов людей. Если ты поблокируешь пару сотен долбодятлов в мессенджерах - то ничего страшного не произойдёт, всё равно будет огромадный выбор людей с кем можно пообщаться. Я легко избавляюсь от навязчивых или неинтересных челов. Всё просто.ПотапаПапа, чувак, що з тобою не так?
то з чату всіх блокуєш, хто в особисті напише. Зараз вже в блок відправляєш і тих, хто сторіс викладає