Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
А мошенникам до меня дела нет, что у меня там в "телеге" такого важного есть?
Список контактов. Среда для захвата новых акков. А завтра от твоего имени попросит денег, или ботофермы будут прославлять ібану русню.. Та что угодно.

Місто
Харків
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8T
У меня на работе у почти десятка коллег женского пола различного возраста ломанули телеграммовские акки. Тот же сценарий "проголосуй за племянницу/внучку/жучку"
Доречі, це напевно глобальна проблема. Тому що в мене на роботі така ж ситуація. Багато зламів акаунтів співробітників після "голосування".

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
У меня на работе у почти десятка коллег женского пола различного возраста ломанули телеграммовские акки. Тот же сценарий "проголосуй за племянницу/внучку/жучку"
Доречі, це напевно глобальна проблема. Тому що в мене на роботі така ж ситуація. Багато зламів акаунтів співробітників після "голосування".
А я ще дивувався, що то за ботва мені надійшла від викладача криптографії. :LOL:

Місто
Запоріжжя
Так значить, страшний злом полягає в тому, що треба не тільки перейти за посиланням, а ще й надати зловмиснику код підтвердження, що приходить на пристрій? Мда, ну що тут сказати. Якщо люди досі не навчились, що треба читати всі повідомлення і не передавати ніякі коди «операторам» і стороннім сайтам, будь то банк чи месенджер… То як їм допомогти?
Аутентифікація через SMS є безпечною, якщо вводити код підтвердження на той самий сайт, з якого прийшло SMS. Тобто ім'я відправника має бути доменним іменем сайту, перевіреним оператором мобільного зв'язку. Ця схема аутентифікації працює багато років через імейл (аутентифікація через імейл, реєстрація пошти через імейл, відновлення пароля через імейл).

Sergiys

У пошуку
Місто
Київ
Телефон
РОСО X3 Pro
Створив робота для інформування наявності електрики. Мені повідомлення надходять, а користувачам, що підключилися за посиланням, ні.

У чому може бути помилка?

Місто
Запоріжжя
Створив робота для інформування наявності електрики. Мені повідомлення надходять, а користувачам, що підключилися за посиланням, ні.

У чому може бути помилка?
У подробицях, яких ви не навели? Як саме «підключилися за посиланням»?

Sergiys

У пошуку
Місто
Київ
Телефон
РОСО X3 Pro
Створив канал, додав бота адміністратором, переслав повідомлення c канала в Controller Bot.
Бот не пересилає повідомлення в канал. (В бот повідомлення надходять).

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
У «Телеграмі» запустили вбудований браузер, який працюватиме з власною системою децентралізованих сайтів. Про це повідомив засновник «Телеграму» Павел Дуров.

За його інформацією, браузер дозволяє користувачам перемикатися між переглядом веб-сайтів і обміном повідомленнями, поєднуючи спілкування з переглядом новин. У ньому доступний пошук, можливість працювати з кількома вкладками та створювати закладки сторінок.

«Найважливіше те, що браузер Telegram дозволяє людям переглядати децентралізовані веб-сайти під назвою TON Sites. Це відкриває світ Інтернету на основі блокчейну, часто званий Web 3.0, для майже мільярда користувачів» - написав Дуров.

Для доступу до цього браузера можна, потрібно оновити телеграм, та перейти за будь-яким посиланням, як приклад навели tonsite://getting-started.ton — лендінг системи TON Network.

Також Дуров повідомив про створення внутрішнього онлайн-магазину телеграм-застосунків, здебільшого ігор, Mini App Store. Переглянути мінікаталог можна, переходячи на вкладку «Програми» у пошуку.

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
Жду услуги "адаптация под ТГ сайта".
Саме так, бо поки що одні незручності:
- реклама на відкритих за посиланнями сторінках лізе, про яку давно забув завдяки різним AdBlock'ам
- правильно масштабувати вміст не вміє

Місто
Миколаїв
Добрый вечер мою знакомую взломали и поставили облачный пароль, кто то знает email support хочу отправить письмо со вложениями.

Місто
Одесса

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Доброй ночи, а долго ждать ответа скажите пожалуйста.
если будет достаточно аргументировано, то в течение нескольких дней кикнут(разавторизуют хеш) угонщиков, в худшем случае удалят акк и будет доступен с созданию новый.

Зверху