krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Xiaomi 12 Lite
В державних органах заборонили користуватись Телеграмом. А чому Боневтік пише в офіційному телеграм-каналі? Це ж його робочий акк :) Чи це інше? :)

Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
В державних органах заборонили користуватись Телеграмом. А чому Боневтік пише в офіційному телеграм-каналі? Це ж його робочий акк :) Чи це інше? :)
Просто потрібно детально прочитати спочатку, що саме заборонили і таких тупих питань не буде виникати

Заборонено не Telegram в цілому, а лише користуватися ним на службових пристроях. Заборона розповсюджується на пересилання службових документів, листування в Telegram (робочі чати і тд)

Не вводили жодних обмежень по веденню офіційних Telegram-сторінок

Місто
Радивилів
Підкажіть будь ласка хочу клонувати telegram не клонується, які можуть бути варіанти? потрібен для зв'язку з Дією

студент

Тут може бути ваша реклама!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Підкажіть будь ласка хочу клонувати telegram не клонується, які можуть бути варіанти? потрібен для зв'язку з Дією

А навіщо його клонувати? Він підтримує декілька акаунтів.

Місто
Одесса

через multi parallel конируется...
Post automatically merged:

А навіщо його клонувати? Він підтримує декілька акаунтів.
у некоторых намного больше акков, чем несколько...

Місто
Радивилів
Lets,
намного больше акков, чем несколько...
Это потомственные, нам до них, как до звёзды.

Like
Post automatically merged:

студент, у тому й річ, що не вистачає знань та навиків, а створити новий і прив'язати до старої телегі не знаю як .
На форумі це не розпишеш.

Wondergod

Одессит
Місто
Украина, Одесса
Как вариант скачать пакет и изменить имя на другое, и станут оба рядом, через Apktool_M, можно прикрутить другую иконку.

Отправлено с моего KOB-L09 через Tapatalk

Місто
Біла Церква
у тому й річ, що не вистачає знань та навиків, а створити новий і прив'язати до старої телегі не знаю як .
На форумі це не розпишеш.
Створити новий акаунт в telegram?
Screenshot_2024-12-10-07-19-59-447-edit_org.telegram.messenger.jpgScreenshot_2024-12-10-07-20-56-297-edit_org.telegram.messenger.jpgScreenshot_2024-12-10-07-21-48-872-edit_org.telegram.messenger.jpg

Місто
Ukr
Pepto, на 4пда повно різних клієнтів телеграму, наприклад plus messenger.

Місто
Радивилів

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
В мережі кілька днів тому писали про критичний нагрів телефону на ios при користуванні Телегою, ось і я спіймав цей глюк, при цьому конкретно відео не дивився, тільки що в стрічці прокручується прев'юшки.. Оновлень не роблять... Паша, альо!!??

Місто
Ужгород
Телефон
iPhone 15, SE2020
В мережі кілька днів тому писали про критичний нагрів телефону на ios при користуванні Телегою, ось і я спіймав цей глюк, при цьому конкретно відео не дивився, тільки що в стрічці прокручується прев'юшки.. Оновлень не роблять... Паша, альо!!??
Яка версія ios та програми ?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Зверху