Перемедон
Тиха украинская ночь,но..
А чого ви вірішили, що параша не має особистих даних позапарашних користувачів?а чого вирішили
А чого ви вірішили, що параша не має особистих даних позапарашних користувачів?а чого вирішили
Просто потрібно детально прочитати спочатку, що саме заборонили і таких тупих питань не буде виникатиВ державних органах заборонили користуватись Телеграмом. А чому Боневтік пише в офіційному телеграм-каналі? Це ж його робочий акк Чи це інше?
Підкажіть будь ласка хочу клонувати telegram не клонується, які можуть бути варіанти? потрібен для зв'язку з Дією
Підкажіть будь ласка хочу клонувати telegram не клонується, які можуть бути варіанти? потрібен для зв'язку з Дією
у некоторых намного больше акков, чем несколько...Підкажіть будь ласка хочу клонувати telegram не клонується, які можуть бути варіанти? потрібен для зв'язку з Дією
А навіщо його клонувати? Він підтримує декілька акаунтів.
Как вариант скачать пакет и изменить имя на другое, и станут оба рядом, через Apktool_M, можно прикрутить другую иконку.Підкажіть будь ласка хочу клонувати telegram не клонується, які можуть бути варіанти? потрібен для зв'язку з Дією
Установи телеграм хякі можуть бути варіанти? потрібен для зв'язку з Дією
Створити новий акаунт в telegram?у тому й річ, що не вистачає знань та навиків, а створити новий і прив'язати до старої телегі не знаю як .
На форумі це не розпишеш.
Справді? А якже тутешні клони?у тому й річ, що не вистачає знань та навиків
Вибачте не страдаю МSD, це ви їх вишукуєте. Напевно Григорія Хату передивились ?Справді? А якже тутешні клони?у тому й річ, що не вистачає знань та навиків
Яка версія ios та програми ?В мережі кілька днів тому писали про критичний нагрів телефону на ios при користуванні Телегою, ось і я спіймав цей глюк, при цьому конкретно відео не дивився, тільки що в стрічці прокручується прев'юшки.. Оновлень не роблять... Паша, альо!!??
Паша майнить Телеграмокоін, не заважай.Оновлень не роблять... Паша, альо!!??
У мене завжди все останнє.Яка версія ios та програми ?
а повино бути крайнєУ мене завжди все останнє.Яка версія ios та програми ?
Почув Тіко шо прийшло оновлення, 11.5.3, подивимось..Оновлень не роблять... Паша, альо!!??