TikTok

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Закон ім. ТікТок? Згадка про нього в прийнятому законопроекті аж ОДНА :ROFLMAO: дуже сумно, що таке поважне видання так чудово змістило акценти...
Бо пересічному американцю бан чи не бан ТікТоку вплине на життя більше, ніж виділення чи не виділення кудись там грошей.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
На старому телефоні вирішили пройти реєстрацію через Google, потім додали електронну пошту й мобільний телефон. У той же день намагалися авторизуватися на новому телефоні — отримується повідомлення, що забагато спроб і повторіть згодом.

Ну пройшло більше доби. Ситуація не змінилася. Через який час можна успішно авторизуватися на новому телефоні?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
stone, не можна увійти ні через аккаунт Google, ні через електронну пошту, ні через введення телефону.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Кочевник, тому що свисто-пєрдєлка для дітей та ТП, з понтами, та штучними емоціями, все заради хайпу.. тьху.. олдскули блюють..))
Ось я змінив свою думку..)) Чогось із цікавості завантажив додаток, і здивувався, що система рекомендацій Тіктоку пропонує мені досить гідний розважально-пізнавальний контент, майже виключно україномовний, без зашкварів, стрибаючих підлітків і іншої фігні.. як вони так вміють?😳 Один раз підкинуло відос від узькомірського ждуна з окупованих територій, я поскаржився і більше такого не бачив. Фейсбук та Інстаграм так не вміють, там тільки реклама і сміття, а тут 80% контенту дивлюсь (коли є час), і тільки частину свапаю далі.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Я зніс із ідеологічних причин, але факт, що алгоритми в них гарні і точно не заточені під малолєток. Мама преться, бо її стрічка - пиріжки і вирощування помідорів

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Я зніс із ідеологічних причин, але факт, що алгоритми в них гарні і точно не заточені під малолєток. Мама преться, бо її стрічка - пиріжки і вирощування помідорів
Их алгоритмы прямо пугают.
Переписывался в вайбере с человеком, зашла речь о об одном из эпизодов х/ф Мастер и Маргарита. Тик ток в течение дня подкинул в ленте пару эпизодов из этого фильма(хотя ранее ничего такого не было), а на третий раз выдал именно этот эпизод, который обсуждался в вайбере.
Другой пример - была проблемная машина по сцеплению, гуглил некоторые моменты в Opera. Тикток после этого начал подкидывать видео именно по сцеплению.
В разрешениях приложения все запрещено, кроме доступа к Хранилищу

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Європейська комісія уклала мирову угоду з TikTok, за якою соцмережа зобовʼязалася закрити механізм винагород TikTok Lite на ринку ЄС. Про це повідомляється на сайті Єврокомісії.
Як повідомляється, Єврокомісія завершила розслідування щодо механізму винагород у TikTok Lite.
За угодою Комісія формально не визнала компанію порушником Закону про цифрові послуги ЄС (DSA), тому жодних штрафів та платити не буде.
Водночас компанія зобов’язалася закрити TikTok Lite на ринку ЄС, а також не намагатися обійти свої зобов’язання, наприклад впровадити ту саму функцію під іншою назвою або розгорнути нову версію.

Зверху