andreff24

Return to Nokia
Місто
Стаханов
Телефон
Nokia 6.1
Причина: укргазбанк -> ugb
Останнє редагування модератором:
Місто
Дніпр.область
Телефон
xiaomi redmi 10
В еко кредитці виявляється налаштоване автоматичне списання заборгованості по кредиту раніше терміну.Цікаво де саме в застосунку меню це побачити

• Wow
Реакції: kvv
Місто
Дніпр.область
Телефон
xiaomi redmi 10
Соррі сказати не можу,це мені кілька колег по роботі це сказали.У мене ще такого небуло.Я в основному на протязі 10 днів повертав заборгованість.Цікаво тоді яка вигода банку від цього.По ходу ніяка..

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Соррі сказати не можу,це мені кілька колег по роботі це сказали.У мене ще такого небуло.Я в основному на протязі 10 днів повертав заборгованість.Цікаво тоді яка вигода банку від цього.По ходу ніяка..
Ну як ніяка - гарантія що клієнт не забуде сплатити - раз (особливо важливо по омп - його не сплата дуже шкодить звітності). Потім клієнт після такого списання точно вже не виведе вільні кошти з банку (через перекази чи готівку) - два. А це ресурси банка які він зможе використати якось інакше. Далі - оскільки кишти клієнт вивести не зміг стає більш високою ймовірність, що ви сплатите кредиткою банку безготівково. А там і інтерчендж ф деякі фнші плюси для банку - ось вам і три... А ви кажете ніяка ;)

Зверху