Це нова мода реалізовувати багатофакторну автентифікацію (БФА) на веб-сайтах. Я просто перестав користуватися поштовими скриньками на ukr.net. В мене тих скриньок і так як сміття. Краще я дам свої особисті дані гуглу, він і так про мене все знає, і сервіси в нього кращі.А что за массовые рассылки с предупреждением ?
Уважаемый пользователь!
Для защиты вашего аккаунта мы перешли на новую систему безопасности. В связи с этим вам необходимо сменить пароль к ... ukr.net.
Для этого войдите в этот аккаунт и создайте новый пароль с учётом новых требований безопасности.
Доступ к вашему ящику и подключения по протоколам POP3/IMAP с помощью старого пароля будут возможны только до .XX.10.2019
Почту забираю по IMAP с пары ящиков.
Может кто в курсе, что там случилось, сменили владельца или перед продажей актуализируют и наполняют новыми данными базы ? и стоит ли там оставаться ?
Я думаю, що БФА нічого не дасть користувачам. БФА корисна тільки тоді, коли користувач до неї готовий. Якщо один з факторів — телефонний номер, його треба захищати, а більшість цього не роблять. Якщо один з факторів — додатковий пароль, і додатковий пароль зберігається поруч з основним паролем, БФА нічого не дасть. І так далі. Коли мода пройде, тоді подивимося, чого воно варте.