Andrew

Читатель
Місто
Киев
Телефон
Android
Добавить в файл %SystemRoot%\System32\drivers\etc\hosts следующие строки в конце:
Код:
127.0.0.1 ads-d.viber.com
127.0.0.1 ads.viber.com
127.0.0.1 ads.aws.viber.com
127.0.0.1 images.taboola.com
127.0.0.1 api.taboola.com
127.0.0.1 rmp.rakuten.com
127.0.0.1 s-clk.rmp.rakuten.com
127.0.0.1 s-bid.rmp.rakuten.com
сохранить файл, перезапустить Viber.

Причина: SPOILER
Останнє редагування модератором:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
По какой-то причине снова начинает захламлять.
Самі чати також займають місце і немало. Вчора очистив вайбер, вивільнилось 6,5 гігабайт на смарте. Це при тому, що медіа на смарт не завантажувалось.

Місто
Хмельницький
вивільнилось 6,5 гігабайт на смарте. Це при тому, що медіа на смарт не завантажувалось.
Тексти стільки не займають. І якщо Ви виставили не завантажувати медіа, то це значить, що вони не завантажуються в папку медіа вайбер. Але таки завантажуються в кеш смарту і там собі тихенько лежать допоки Ви вручну не почистите кеш або поставите це в планові.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
вивільнилось 6,5 гігабайт на смарте. Це при тому, що медіа на смарт не завантажувалось.
Тексти стільки не займають. І якщо Ви виставили не завантажувати медіа, то це значить, що вони не завантажуються в папку медіа вайбер. Але таки завантажуються в кеш смарту і там собі тихенько лежать допоки Ви вручну не почистите кеш або поставите це в планові.
Я кеш чищу щотижня.

Місто
Хмельницький
Я кеш чищу щотижня.
Ну то ті 6,5 і є кеш за тиждень, може.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Я кеш чищу щотижня.
Ну то ті 6,5 і є кеш за тиждень, може.
Да ну... В мене там немає стільки чатів та інформації, практично повністю перейшов на Телеграмм

Місто
Хмельницький
повністю перейшов на Телеграмм
Так я про загальний кеш смарту (тих 6,5). Який і телеграмом, в тому числі, заповнюється. І багатьма іншими. Кеш всіх медіа-файлів, що Ви десь переглядали навіть просто в стрічці, наприклад, телеги, не відкриваючи кожний окремо. І в інших стрічках новин, наприклад, інтернет в браузерах.
П.С. чи Ви тих 6,5 виявили саме як вайберівські? В "параметри" вайбера дивилися? Там "мультимедійни файли і пам'ять" - "зберігати в галерею", "автоматично завантажувати..." і т.і.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Знову почали тютюндрами махати. Користуйся тим що подобаєтся й по цимбалах як і хто тебе буде називати. Хочь Пупнем хочь горьщиком..

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
чи Ви тих 6,5 виявили саме як вайберівські?
саме так.
"параметри" вайбера дивилися? Там "мультимедійни файли і пам'ять" - "зберігати в галерею", "автоматично завантажувати..." і т.і.
це все відключено

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Андроид 7.1 . Можно как-то сделать бекап переписки и потом восстановить на другом устройстве если не предоставлен доступ к списку контактов (и не предоставлять этот доступ на новом устройстве)?

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Бекап и рестор делается через аккаунт гугла (файл бекапа - на гуглдиске). Есть доступ к адресной или нет - пофиг, главное гугл аккаунт завести на новом андроиде и всосать оттуда бекап

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Может завести ещё один Гугл аккаунт и к его контактам и дать доступ?

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Хто знає: коли Viber надсилає вам повідомлення, що у людини сьогодні день народження?
1. Лише якщо ця людина у вас в контактах в телефонній книзі
2. Достатньо того, що ви переписувалися з цією людиною
Є ще месенджери які теж надсилають інформацію, що у ваших знайомих день народження?

Місто
Київ
Телефон
Nokia
У вас мають бути увімкнені сповіщення про день народження. Людина може приховати інформування про свій день народження або вказати невірну дату. Отже, цілковито покладатись на інформування Вайбера я б не стала.
Про контакти з групових чатів такі сповіщення не надходитимуть.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Captain, 2 і головне щоб той день народження був зазначений. В мене нема наприклад.
Post automatically merged:

вказати невірну дату
В мене як раз воно.
Навіщо так робити замість просто не вказувати?

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Captain, а чтоб точно знать тебя поздравляют потому что тебя помнят а не потому что посмотрели в ебучую программу. Поздравления от программы мне не надо. Не забывай "Характер Скверный"

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
У когось повідомлення відправляються?

Зверху