Andrew

Читатель
Місто
Киев
Телефон
Android
Добавить в файл %SystemRoot%\System32\drivers\etc\hosts следующие строки в конце:
Код:
127.0.0.1 ads-d.viber.com
127.0.0.1 ads.viber.com
127.0.0.1 ads.aws.viber.com
127.0.0.1 images.taboola.com
127.0.0.1 api.taboola.com
127.0.0.1 rmp.rakuten.com
127.0.0.1 s-clk.rmp.rakuten.com
127.0.0.1 s-bid.rmp.rakuten.com
сохранить файл, перезапустить Viber.

Причина: SPOILER
Останнє редагування модератором:
Місто
Хмельницький
вивільнилось 6,5 гігабайт на смарте. Це при тому, що медіа на смарт не завантажувалось.
Тексти стільки не займають. І якщо Ви виставили не завантажувати медіа, то це значить, що вони не завантажуються в папку медіа вайбер. Але таки завантажуються в кеш смарту і там собі тихенько лежать допоки Ви вручну не почистите кеш або поставите це в планові.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
вивільнилось 6,5 гігабайт на смарте. Це при тому, що медіа на смарт не завантажувалось.
Тексти стільки не займають. І якщо Ви виставили не завантажувати медіа, то це значить, що вони не завантажуються в папку медіа вайбер. Але таки завантажуються в кеш смарту і там собі тихенько лежать допоки Ви вручну не почистите кеш або поставите це в планові.
Я кеш чищу щотижня.

Місто
Хмельницький
Я кеш чищу щотижня.
Ну то ті 6,5 і є кеш за тиждень, може.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Я кеш чищу щотижня.
Ну то ті 6,5 і є кеш за тиждень, може.
Да ну... В мене там немає стільки чатів та інформації, практично повністю перейшов на Телеграмм

Місто
Хмельницький
повністю перейшов на Телеграмм
Так я про загальний кеш смарту (тих 6,5). Який і телеграмом, в тому числі, заповнюється. І багатьма іншими. Кеш всіх медіа-файлів, що Ви десь переглядали навіть просто в стрічці, наприклад, телеги, не відкриваючи кожний окремо. І в інших стрічках новин, наприклад, інтернет в браузерах.
П.С. чи Ви тих 6,5 виявили саме як вайберівські? В "параметри" вайбера дивилися? Там "мультимедійни файли і пам'ять" - "зберігати в галерею", "автоматично завантажувати..." і т.і.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Знову почали тютюндрами махати. Користуйся тим що подобаєтся й по цимбалах як і хто тебе буде називати. Хочь Пупнем хочь горьщиком..

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
чи Ви тих 6,5 виявили саме як вайберівські?
саме так.
"параметри" вайбера дивилися? Там "мультимедійни файли і пам'ять" - "зберігати в галерею", "автоматично завантажувати..." і т.і.
це все відключено

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Андроид 7.1 . Можно как-то сделать бекап переписки и потом восстановить на другом устройстве если не предоставлен доступ к списку контактов (и не предоставлять этот доступ на новом устройстве)?

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Бекап и рестор делается через аккаунт гугла (файл бекапа - на гуглдиске). Есть доступ к адресной или нет - пофиг, главное гугл аккаунт завести на новом андроиде и всосать оттуда бекап

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Может завести ещё один Гугл аккаунт и к его контактам и дать доступ?

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Хто знає: коли Viber надсилає вам повідомлення, що у людини сьогодні день народження?
1. Лише якщо ця людина у вас в контактах в телефонній книзі
2. Достатньо того, що ви переписувалися з цією людиною
Є ще месенджери які теж надсилають інформацію, що у ваших знайомих день народження?

Місто
Київ
Телефон
Nokia
У вас мають бути увімкнені сповіщення про день народження. Людина може приховати інформування про свій день народження або вказати невірну дату. Отже, цілковито покладатись на інформування Вайбера я б не стала.
Про контакти з групових чатів такі сповіщення не надходитимуть.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Captain, 2 і головне щоб той день народження був зазначений. В мене нема наприклад.
Post automatically merged:

вказати невірну дату
В мене як раз воно.
Навіщо так робити замість просто не вказувати?

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Captain, а чтоб точно знать тебя поздравляют потому что тебя помнят а не потому что посмотрели в ебучую программу. Поздравления от программы мне не надо. Не забывай "Характер Скверный"

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
У когось повідомлення відправляються?

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
У мене десь з годину не відправлялись у звичайні чати, зараз якось пішло, але або довго, або знов "годинник" висить.. Смартфон.

Зверху