Andrew

Читатель
Місто
Киев
Телефон
Android
Добавить в файл %SystemRoot%\System32\drivers\etc\hosts следующие строки в конце:
Код:
127.0.0.1 ads-d.viber.com
127.0.0.1 ads.viber.com
127.0.0.1 ads.aws.viber.com
127.0.0.1 images.taboola.com
127.0.0.1 api.taboola.com
127.0.0.1 rmp.rakuten.com
127.0.0.1 s-clk.rmp.rakuten.com
127.0.0.1 s-bid.rmp.rakuten.com
сохранить файл, перезапустить Viber.

Причина: SPOILER
Останнє редагування модератором:
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Підкажіть, де копати. В вайбер на телефоні не приходять повідомлення в Бізнес-чати. Сам розділ такий є, але останнє повідомлення там майже 2 роки тому. Щось мабуть заборонено в налаштуваннях, але знайти не можу

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Та й мені пару днів тому приходило. Двофакторна автентифікація захистить від зламу. Можливо...

Wolf2000

Безробітний пенс
Місто
Кривий Ріг
Телефон
MI-9T
Та й мені пару днів тому приходило. Двофакторна автентифікація захистить від зламу. Можливо...
в декількох знайомих ломанули, правда візок (ТГ) не вайбер. І двофакторка і пароль великий- хитрий, не андроїд, яблуко і болт. Прийшла від знайомого "гососувалка за племінницю" ну ті сердобольні і проголосували. Потім масова розсилка по контактам (не всим, вибірково, хз по якому принципу) з проханням позич терміново 2-3 к грн завтра віддам.
Вайбер мовчить, але з ним теж щось не так (. Ізраїль війна, бити можуть і орки і півн корея і чінарики.

Місто
Київ
Телефон
Nokia
Кілька разів приходили повідомлення щодо дзвінка з активацією Вайбера, хоча ніякої активації не замовляла, та й дзвінок не надходив. Натиснула на Репорт за посиланням, хай розбираються, що там відбувається.

Space Cat

Заблокирован
Місто
.
Помітили, після оновлення Вайбер почав працювати як ГетКонтакт (якого особисто у мене немає)?
При дзвінку з незнайомого номеру висвічує імена чи клички)
Правда у цього є суттєвий мінус. Після дзвінка (навіть з відомого номеру) з'являється якась хрінь з пропозиціями з Вайберу.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Вчера деактивировал пробную премиум-подписку на Viber, и сегодня сразу же прилетело

Screenshot 2024-09-10 085950.png

Зверху