VoLTE від Київстар

Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: kyivstar.ua (архівна копія), 15 грудня 2020 р.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

Причина: примітка
Останнє редагування модератором:
Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi 12
У мене в дружини на iPhone 13 просто взяли і відключили. І рахунок поповнювався, і використовувався номер активно, і в списки їхні ніби як телефон входить. Не допомогло.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
У мене в дружини на iPhone 13 просто взяли і відключили. І рахунок поповнювався, і використовувався номер активно, і в списки їхні ніби як телефон входить. Не допомогло.
Припейд?

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
При цьому, що це телефони одного виробника і, навіть, операційки однакові. І порадила мені звернутися до виробника щоб Поко сертифікував. Отакий черговий брєд від Київстара.
А саме цікаве, що сам Київстар прямо на сайті декларує про підтримку ВСІХ моделей Samsung, Xiaomi та Apple 2022 року випуску і новіших. І в переліку пише Xiaomi POCO, проте чомусь на X5 Pro зупинився...

Вкладення

• Screenshot 2024-09-30 140338.png
    Screenshot 2024-09-30 140338.png
    30.7 КБ · Перегляди: 37

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
Вони постійно так з припейдом. На контракті не чіпають.
Не здивуюсь, якщо поки технологія орієнтована для "правильних" з точки зору Київстара абонентів, бо, якщо вірити ChatGPT, то ліцензії на VoLTE зазвичай лімітовані по кількості активних користувачів і недешеві:

Ліцензії на користувачів

Постачальники програмного забезпечення часто продають ліцензії на VoLTE на основі кількості активних користувачів або обсягу голосового трафіку. Ціни за одного користувача можуть коливатися від 1 до 5 доларів на рік, залежно від постачальника та умов контракту.

студент

Тут може бути ваша реклама!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Місто
Dnipro
Це не є правдою. На контракті також відключають.
Це напевно такі везунчики що їм відключили. В мене у знайомих навіть номери на передплаті не поповнювались більше чим пів року VoLTE активний.

Місто
Славянск
Телефон
Meizu m6T ,Xiaomi 8t
Це не є правдою. На контракті також відключають.
Це напевно такі везунчики що їм відключили. В мене у знайомих навіть номери на передплаті не поповнювались більше чим пів року VoLTE активний.
Не знаю из 4 номеров только на одном осталось.2 из них пополнялись регулярно .Модель из списка

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
скиньте хто налаштування профіля імс(во- лте) в апн

Останнє редагування:
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
А що, чи правда що з VoLTE в Київстар несумісна послуга Хто дзвонив? На офіційному сайті Київстар пишуть що несумісна лише SIM для другого телефону. А оператор в чаті каже що також несумісна Хто дзвонив.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Captain, а що є така послуга Хто дзвонив? Доброго ранку

Зверху