VoLTE від Київстар

Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: kyivstar.ua (архівна копія), 15 грудня 2020 р.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

Причина: примітка
Останнє редагування модератором:
Місто
Dnipro
З сервісом VoLTE Київстару якісь глюки останнім часом. На телефоні пропадає VoLTE, для відновлення потрібно на декілька хвилин в "літак" перемкнути або перезавантажити телефон. Навіть на iPhone те ж саме.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Intelcore, на айфоні навіть при повній мережі 4ж часто під час дзвінка кидає в едж…Поки все відносно якісно працює лиш у лайфа, де є проблеми з вовайфай на деяких роутерах

Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi 12
Ніяких проблем не спостерігаю, все працює як і повинно працювати, навіть на Xiaomi :)

Місто
Запорожье
Только за вчера из 2 звонков по сети оба было с evs, притом что у обеих контактов ещё недавно небыло волте и подключилось само. С лте онли симка не вылазит у меня уже давно

Вкладення

• Screenshot_20241005_100625_Service mode RIL.jpg
    Screenshot_20241005_100625_Service mode RIL.jpg
    153 КБ · Перегляди: 76
Місто
Снігурівка
А якщо подзвонити з VoLte Київстар на VoLte Lifecell чи буде якість дзвінка HD чи тільки з Київстар на Київстар буде якість HD?

Місто
Запорожье
А якщо подзвонити з VoLte Київстар на VoLte Lifecell чи буде якість дзвінка HD чи тільки з Київстар на Київстар буде якість HD?
У меня с лайф на кс и наоборот поднимаеться amr wb, уже больше года как

Місто
Запорожье
Матвєй, я выше писал что симка кс с онли лте не вылазит потому не знаю. Да и лайф хоть и авто но по 3ж не помню когда звонил последний раз

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Матвєй, я выше писал что симка кс с онли лте не вылазит потому не знаю. Да и лайф хоть и авто но по 3ж не помню когда звонил последний раз
Онли лте хорошо, когда покрытие лте надёжное. Я вот на работе когда, то у меня может выпадать в 3-2 G, а иногда и в нац роуминг.
Post automatically merged:

А якого дідька в паралельних темах задавати одне й те саме питання? Щоб швидше відповіли? :mad:

Місто
Запорожье
Openpharmacist, там где в онли лте будет хотя-бы -125дбм и ещё какие-то звонки в 3/2ж будет ещё хуже. Потому онли лте+ волте хорошая комбинация. Темболее что у меня в городе секторов 2ж онли по факту нет, то что осталось просто уплотнение другой частотой. А на районе так вообще такого нет, зато есть 900мгц лте онли бска на критической которая в блекауты не тухнет

Місто
Dnipro
Shinime, для only LTE потрібно щоб працювало VoLTE, що у Київстару не добре через проблеми активації на передплаті (вічний тест).
В Дніпрі LTE B3 при відключеннях працює, дзвінки через VoLTE через раз проходять. Якщо БС перенавантажена то подзвонити не виходить.

Місто
Запорожье
Intelcore, мне подключили в августе 2022г и ни разу не отпадало кроме периода со взломом. А в блекауты и 2ж будет мёртвым, потому что 2100 отключаеться
Post automatically merged:

Кочевник, ещё с запуска лте в 2018г

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Якщо в певному приміщенні де є LTE дзвінок випадає з VoLTE в 2G/3G то чому це відбувається? Бо в інших випадках (локаціях) не випадає з VoLTE.

Останнє редагування:
Зверху