Дякую за відповідь. Тобто увімкнення VoLTE при слабкому сигналі, навпаки, може погіршити ситуацію?
Дійсно у квартирі сигнал 2G хороший (на відміну від 4G) і під час дзвінків співрозмовника чути добре. І все ж непокоїть ця проблема з періодичним недодзвоном до мене з першого разу, таке почалося десь з квітня. Спочатку грішив на новий телефон (Samsung A55) - що, можливо, погано ловить, etc. З попереднім Samsung A6+ теж поділок з неба не хапав у цьому ж приміщенні, але принаймні завжди до мене додзвонювались з першого разу. Проте в сім'ї є ще один A55, але з SIM-кою Водафон - і немає жодних проблем, всі додзвонюються.
Тому роблю висновок, що проблеми з боку Київстара. Звертався у підтримку, обіцяють розглянути, але результату нуль. Але не можу зрозуміти, чи то пов'язано з новим телефоном, чи співпадіння з їхніми експериментами з відключенням 3G в Луцьку і перерозподіленням частот. Підключив нову платну послугу "На зв'язку", але СМС по цій послузі теж буває приходять з великим запізненням, тому можу не знати, що до мене хтось дзвонив.
stone, якщо Ви теж з Луцька, то чи нема у Вас таких складнощів з Київстаром? І чи Ви не в курсі, чи то загальна проблема в місті або окремих мікрорайонах, і що може бути причиною?
І щодо VoWiFi, я цікавився в операторів - кажуть, що компанія активно працює над впровадженням технології, і радять слідкувати за новинами з офіційному сайті. Тут чи у сусідніх темах писали, що дійсно тестують і можуть запровадити до кінця року. Не знаю, наскільки правда, але хочеться сподіватись.