VoLTE від Київстар

Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: kyivstar.ua (архівна копія), 15 грудня 2020 р.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

Причина: примітка
Останнє редагування модератором:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Кочевник, ну в один момент йому прилетить що тормозив розвиток телекомунікацій. Був свідком коли координатор не бажав змінювати картки для підтримки 4G, визвали до директора та ще й оштрафували.
Це стане не раніше, ніж вимкнуть тотально 3Ж в локаціях rastych Бо дзвінки не будуть влазити в 2Ж.

Місто
Dnipro
Потрібно донести до керівника інфу про покращення умов зв'язку при впровадженні нових сервісів оператором.

Місто
Дніпро
Телефон
Moto G72
Попытался подключить на контракте, в чате нехотя согласились. Через сутки пришла смс
Шановний абоненте! Ваша модель телефону не підтримує VoLTE в мережі Київстар. Детальніше на сайті https://kyivstar.ua/volte#more . З повагою, Київстар
Контракт, телефон Motorola G72

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Попытался подключить на контракте, в чате нехотя согласились. Через сутки пришла смс
Шановний абоненте! Ваша модель телефону не підтримує VoLTE в мережі Київстар. Детальніше на сайті https://kyivstar.ua/volte#more . З повагою, Київстар
Контракт, телефон Motorola G72
Київстар у своєму репертуарі. От яка різниця вам який у юзверя телефон?? Активуйте. А далі він сам розбереться. А то - ми вас не пустимо до платного туалету, бо у вас труси не такі.

Місто
Івано-франківськ
Жодного разу не було проблем з активацію VoLTE. Два контракти, написав, сказав що iPhone (правда так і було), хоча думаю, що це не суттєво, через пару хвилин включили. На трьох номерах передплати писав в чат, казав, що номер їде за океан, писав що буде стояти в iPhone, і жодних проблем. Два номери зараз в Україні, в не підтримуваних моделях, на одному працює, на іншому VoLTE нема, треба через root включати, але в МКС активовано.

Місто
Бориспіль
Телефон
Samsung A51; Nokia 1200
Попытался подключить на контракте, VoLTE в мережі Київстар...
телефон Motorola G72
Якщо не секрет, а як збираєтесь піднятм volte ks на moto g72? бо маю moto g54 і на ньому volte ks з коробки таки не працює. На відміну від lc.

Місто
Луцьк
Усім привіт. Поділюся і своїм досвідом. Про існування VoLTE в Україні дізнався лише у квітні цього року, коли замінив телефон на підтримувану модель (Samsung Galaxy A55). Послуга одразу була увімкнена і світився відповідний значок, щоправда працювала абияк - все одно перемикалося на Edge при дзвінках. Десь, здається, у серпні взяла і відключилась.

Почитав форум і вирішив сьогодні написати у живий чат через МКС. Спочатку сказали щось загальне, на кшталт що зараз тестують для бізнес-клієнтів і абонентів передплати, і що після успішного тестування всім включать. Але запитали, для чого мені ця послуга потрібна. Відповів, що вже давно маю проблеми з вхідними дзвінками за конкретною адресою (що, до речі, правда), і хочу спробувати, чи ці складнощі не виправляться завдяки VoLTE. У результаті створили заявку, і через годину прийшла така СМС-відповідь:

Шановний абоненте! Для вирішення Вашого питання потрібен додатковий час, за фактом рішення проінформуємо Вас додатково.

Ось і думаю, чи це відписка і доведеться чекати н-ну кількість місяців, коли всім увімкнуть. Чи дійсно розглядають і можуть включити. У всякому разі, якщо ближчим часом щось отримаю від них, то напишу апдейт тут.

І ще, можливо хтось мав з таким справу - чи може VoLTE якось покращити мобільний зв'язок. А саме маю проблеми з тим, що до мене часто додзвонюються не з першого разу (чують "Абонент знаходиться поза зоною досяжності"), і навіть СМС про невдалий дзвінок може прийти через пів години, а то й більше. У моєму місті вже тривалий час не працює 3G - коли вмикаю режим "Лише 3G" у налаштуваннях телефона, переходить у нац. роумінг, переважно Lifecell. Може бути, що 2G не справляється з навантаженням по голосових послугах? І чи може виправити ситуацію VoLTE, якщо у квартирі максимум 2 поділки 4G? Дякую!

Місто
Волинь
у квартирі максимум 2 поділки 4G
я би в такому випадку Volte вимикав би зовсім, в 2G нормальний зв'язок в Луцьку, має бути HD. VoWifi покращив би ситуацію з слабким сигналом Volte в квартирах, але...

Місто
Kyiv region
у квартирі максимум 2 поділки 4G
я би в такому випадку Volte вимикав би зовсім, в 2G нормальний зв'язок в Луцьку, має бути HD. VoWifi покращив би ситуацію з слабким сигналом Volte в квартирах, але...
HD в 2g не буває

Місто
Луцьк
Дякую за відповідь. Тобто увімкнення VoLTE при слабкому сигналі, навпаки, може погіршити ситуацію?

Дійсно у квартирі сигнал 2G хороший (на відміну від 4G) і під час дзвінків співрозмовника чути добре. І все ж непокоїть ця проблема з періодичним недодзвоном до мене з першого разу, таке почалося десь з квітня. Спочатку грішив на новий телефон (Samsung A55) - що, можливо, погано ловить, etc. З попереднім Samsung A6+ теж поділок з неба не хапав у цьому ж приміщенні, але принаймні завжди до мене додзвонювались з першого разу. Проте в сім'ї є ще один A55, але з SIM-кою Водафон - і немає жодних проблем, всі додзвонюються.

Тому роблю висновок, що проблеми з боку Київстара. Звертався у підтримку, обіцяють розглянути, але результату нуль. Але не можу зрозуміти, чи то пов'язано з новим телефоном, чи співпадіння з їхніми експериментами з відключенням 3G в Луцьку і перерозподіленням частот. Підключив нову платну послугу "На зв'язку", але СМС по цій послузі теж буває приходять з великим запізненням, тому можу не знати, що до мене хтось дзвонив.

stone, якщо Ви теж з Луцька, то чи нема у Вас таких складнощів з Київстаром? І чи Ви не в курсі, чи то загальна проблема в місті або окремих мікрорайонах, і що може бути причиною?

І щодо VoWiFi, я цікавився в операторів - кажуть, що компанія активно працює над впровадженням технології, і радять слідкувати за новинами з офіційному сайті. Тут чи у сусідніх темах писали, що дійсно тестують і можуть запровадити до кінця року. Не знаю, наскільки правда, але хочеться сподіватись.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
SmartS, не тестують. Принаймні глобально, як було з вольтою. Але дійсно пишуть, що запуск буде до нового року. Правда про вольту водафона вже рік так пишуть, тому😂

Місто
Луцьк
Правда про вольту водафона вже рік так пишуть, тому😂
Ага. Ну, в мене з квітня по серпень (здається) VoLTE було активне, але працювало не так як слід. Навіть при хорошому сигналі на вулиці викидало в Edge при дзвінках
Post automatically merged:

До речі, кілька тижнів тому самостійно міняв SIM-карту, бо думав, що трабли з вхідними дзвінками можуть бути з цим пов'язані. Так-от, коли вставив нову Smart SIM у телефон для USSD-маніпуляцій по заміні, то були 3 поділки LTE, хоча з моєю постійною SIM (і після заміни) сигнал в тому ж місці ніколи не піднімається вище 2 поділок. А часто і 0 або 1. Тому цікаво, що це - Київстар може надавати пріоритет новим абонентам навіть у плані якості сигналу? Можливо, в них існує градація абонентів за якимись критеріями. Може, тому мені і VoLTE відключили, як і багатьом, і не хочуть просто так вмикати.

Останнє редагування:
Місто
Луцьк
Openpharmacist, Мабуть, Ви праві. Єдине, що дратує - це недодзвон до мене з першого разу, і що не можу з'ясувати причину. Можливо, просто бракує БС десь поблизу на районі, а встановлювати вони навряд чи будуть.

Місто
Киев
Openpharmacist, Мабуть, Ви праві. Єдине, що дратує - це недодзвон до мене з першого разу, і що не можу з'ясувати причину. Можливо, просто бракує БС десь поблизу на районі, а встановлювати вони навряд чи будуть.
цей не дозвін у всіх... у мене снепдрегон 20 року... теж не дозвон.. новий тел ..24 року.. теж не дозвон.. тел 2джі. простий кнопочний поодинокі випадки не дозвону були ..такщо це київстар щось там мутить..з червоними навіть в підвальному приміщені є звязок. з жовтими трошки тугіше роумінг..це все після збою майже рік тому почалося гірший звязок.

Місто
Луцьк
Значить не в телефоні справа. Десь читав на англомовних форумах, що в Samsung-ів є проблеми з голосовим зв'язком і моб. сигналом після оновлення до One UI 6 рік тому. Але таки схоже, що це не той випадок, і складнощі з боку КС. Ну, може, запустять-таки той VoWiFi скоро, це мало б виправити ситуацію. Якщо він буде нормально працювати, звісно.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Я іноді спостерігав під час VoLTE, що мене не чують, або я не можу розібрати співрозмовника. Приходилося телефонувати через Vodafone.
А так поки явних нарікань немає.

Місто
Волинь
Howl, то напевно при слабкості сигналу таке або через перешкоди на частоті в той момент. На тій строні не volte було ?
Post automatically merged:

Кочевник, людина каже нема, не чіпай його :)

Зверху