VoLTE та VoWiFi від Київстар

Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

Причина: пресреліз VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
SerjTD, 13 ніби. Перемиквч вольти був, а во-вайфай додався. Але імс не зареестровано. Ставлю в свій айфон-працюють обидві послуги

Місто
Івано-франківськ
SerjTD, 13 ніби. Перемиквч вольти був, а во-вайфай додався. Але імс не зареестровано. Ставлю в свій айфон-працюють обидві послуги
Якщо після iPhone назад в Motorola, і не працює, сподіватись на оновлення.
Я сину активував на , one plus, але запрацювало тільки коли картка пробувала в "правильному" телефоні.

Місто
Коломия
Денвер, Колорадо.

Підписано як AT&T WiFi, але працює. Дзвінки проходять, як через "VPN" до України, так і в місцевій мережі.
iPhone 16 Pro Max, куплений тут в США.

Переглянути вкладення 65090Переглянути вкладення 65091
Якщо підключена сім для другого телефону ніяк не вдасться підняти Київстар в США?

Місто
Україна
slavik, ніяк, тільки відключити сім, активувати послугу а потім заново підключити другу сім, але купувати потрібно нову, і тоді на основному номері буде volte, чесно це якась фігня таке робити оператору.
Доречі питання, що буде якщо не сплатити тариф, суперсила буде неактивна і можна буде активувати чи сім сгорить?

Місто
Измаил
Телефон
Pixel 8 Pro
У них "сім для другого телефону" не совместима с VoLTE только в "несовместимых" телефонах.
Подавал заявку с Пикселя не "для поездки в америку", а просто сказал, что хочу VoWiF и в ответ получил "что будет работать если будет включена VoLTE", уточнили телефон - сказал, что сим будет жить в "совместимом".

Screenshot_20241227-014802.png

Переставил сим в "поддерживаемый" телефон.
Позвонил оператору с просьбой о VoLTE и отключением второй сим.
Она "удивилась" отключению второй сим и сказала "я уже все активировала - проверяйте" - через пару минут VoLTE уже работало.

Screenshot_20241227-014938.png
Screenshot_20241227-014924.png

Зверху