Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
SerjTD, 13 ніби. Перемиквч вольти був, а во-вайфай додався. Але імс не зареестровано. Ставлю в свій айфон-працюють обидві послуги

Місто
Івано-франківськ
SerjTD, 13 ніби. Перемиквч вольти був, а во-вайфай додався. Але імс не зареестровано. Ставлю в свій айфон-працюють обидві послуги
Якщо після iPhone назад в Motorola, і не працює, сподіватись на оновлення.
Я сину активував на , one plus, але запрацювало тільки коли картка пробувала в "правильному" телефоні.

Місто
Коломия
Денвер, Колорадо.

Підписано як AT&T WiFi, але працює. Дзвінки проходять, як через "VPN" до України, так і в місцевій мережі.
iPhone 16 Pro Max, куплений тут в США.

Переглянути вкладення 65090Переглянути вкладення 65091
Якщо підключена сім для другого телефону ніяк не вдасться підняти Київстар в США?

Місто
Київ, Харків
Телефон
Samsung Galaxy S23
slavik, ніяк, тільки відключити сім, активувати послугу а потім заново підключити другу сім, але купувати потрібно нову, і тоді на основному номері буде volte, чесно це якась фігня таке робити оператору.
Доречі питання, що буде якщо не сплатити тариф, суперсила буде неактивна і можна буде активувати чи сім сгорить?

Місто
Измаил
Телефон
Pixel 8 Pro
У них "сім для другого телефону" не совместима с VoLTE только в "несовместимых" телефонах.
Подавал заявку с Пикселя не "для поездки в америку", а просто сказал, что хочу VoWiF и в ответ получил "что будет работать если будет включена VoLTE", уточнили телефон - сказал, что сим будет жить в "совместимом".

Screenshot_20241227-014802.png

Переставил сим в "поддерживаемый" телефон.
Позвонил оператору с просьбой о VoLTE и отключением второй сим.
Она "удивилась" отключению второй сим и сказала "я уже все активировала - проверяйте" - через пару минут VoLTE уже работало.

Screenshot_20241227-014938.png
Screenshot_20241227-014924.png

Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
В мене теж Galaxy S23 був, коли я просив підключити VoLTE і паралельно мав ще дві SIM-пари. Все підключили і працювало без жодних заминок. Зараз вже користуюсь iPhone, і теж все працює чудово.

Місто
Измаил
Телефон
Pixel 8 Pro
Оказывается не все могут "в завтрашний день смотреть", точнее могут но не все

Місто
Войнилів
Оновив свій OnePlus 11(CPH 2449) до андроїд 15, профіль Київстар вже активний, VoLte/VoWifi працює, потрібно тільки активувати перемикачі в налаштуваннях за допомогою shizuku+pixel ims.

Вкладення

• IMG_20241227_104546.jpg
    IMG_20241227_104546.jpg
    60.1 КБ · Перегляди: 125
Місто
Коломия
У них "сім для другого телефону" не совместима с VoLTE только в "несовместимых" телефонах.
Подавал заявку с Пикселя не "для поездки в америку", а просто сказал, что хочу VoWiF и в ответ получил "что будет работать если будет включена VoLTE", уточнили телефон - сказал, что сим будет жить в "совместимом".

Она "удивилась" отключению второй сим и сказала "я уже все активировала - проверяйте" - через пару минут VoLTE уже работало.

Чат сьогодні

Вкладення

• IMG_20241227_224413.jpg
    IMG_20241227_224413.jpg
    148.1 КБ · Перегляди: 146

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Є припущення, що сумісність послуги для номерів, в яких активна послуга "SIM для другого телефону", може якось залежить від HLR.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
alibob, не можу сказати. Це моє припущення, бо іншої причини чому в одних VoLTE/VoWiFi сумісна, а в інших — ні я не бачу.
Можливо, треба міняти всі SIM одразу, які закріплені за номером, щоб вони були з одного HLR. Нажаль, це перевірити важко.

студент

Тут може бути ваша реклама!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька, București
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Несумісність, у відповідях підтримки, це лише інструкція. Активація можлива, в принципі. А от причини, чому адміністратори ядра цього робити не дозволяють ….

Мені, через знайомих, активували VoLTE при наявній SIM для другого телефону, але згодом опція зникла. Гадаю це викликає певні помилки на ядрі, тож, слід обирати, що в пріоритеті.

Howl як БД ідентифікації абонентів …?!?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
студент, тут нічого не можу сказати. Це було тільки припущення. Можливо, проблема в тому, що обидві картки можуть реєструватися в IMS або при зміні картки, на яку отримувати вхідні...

Головне, що офіційно заявлено про несумісність цих послуг.

Місто
Измаил
Телефон
Pixel 8 Pro

Чат сьогодні
Почему у меня оказались совместимы - не знаю.
Одно уточнение - все делалось на esim (но думаю это вряд ли повлияло на "совместимось" услуг на моем номере, как и то, что это бывший номер "билайн")

Зверху