Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Монастирище
Телефон
Samsung S25
У мене на iPhone 16 Pro такої проблеми немає, і все працює ідеально. Можливо, варто спробувати на різних Wi-Fi роутерах різних провайдерів.

Місто
Дніпро
Потрібно щоб було активовано LTE? У мене в квартирі погане покриття, і я перемикаю на 3G, і вимикаю сотові дані (мобільний интернет).

Місто
Dnipro
Потрібно щоб було активовано LTE? У мене в квартирі погане покриття, і я перемикаю на 3G, і вимикаю сотові дані (мобільний интернет).
LTE не потрібне. Все вірно робите що перемикаєте на 3G та вимикаєте сотові дані.
Спробуйте вимкнути усі переадресації ##002#, та відключити послуги (На зв’язку) Хто дзвонив, Повідомити про мене, якщо вони підключені.

Місто
Дніпро
Всі ці послуги неактивні. Зверху в статусі відображається Kyivstar VoWifi. Я телефоную без проблем (і різниця в якості зв'язку відчутна), але до мене ні, просто тиша, і скидання.

Місто
Dnipro
Зверху в статусі відображається Kyivstar VoWifi. Я телефоную без проблем (і різниця в якості зв'язку відчутна), але до мене ні, просто тиша, і скидання.
Це постійно так коли активний VoWiFi? Не пробували авіарежим, перезавантаження і після цього прийняти дзвінок? І це якщо з будь-якого іншого оператора не можуть додзвонитися, або з я когось конкретного?

Місто
Дніпро
Всі ці послуги неактивні. Зверху в статусі відображається Kyivstar VoWifi. Я телефоную без проблем (і різниця в якості зв'язку відчутна), але до мене ні, просто тиша, і скидання.
Це хвороба Кіевстар, якщо він звернетесь до оператора і розповісте про проблему вам запропонують купити новий пристрій айфон 18 про плюс макс))

Місто
Лозовая
Доброго дня! У мене питання стосовно послуги VoWiFi.
Коли я її активую, до мене не можуть додзвонитись, в той час, коли я телефоную без проблем. Телефон iPhone 16 Pro, також пробував на iPhone XS. В чому може бути пробле
Когда на телефоне включен ВПН, то WoWiFi работать не будет.Значек показывать будет,а дозвониться будет нельзя.
Post automatically merged:

Пробував на Poco F5, там повертається все автоматично, але на ньому процесор Snapdragon. Також пробував на Redmi note 13 pro+, на ньому не працює, тобто така сама картина як і на моєму 14t, в Redmi процесор mediatek. складається враження що смартфони із mediatek так себе поводять. Прошивка на усіх телефонах остання, тай на всіх HayperOS.
У меня 14Т, всё работает отлично.Единственное я на Киевстаре поставил принудительно LTE onli (только 4G),на Vodafone такой проблемы нет, потому что покрытие лучше в моём городе.

Останнє редагування:
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Можливо iPhone переключається на VoLTE (так він працює), але через поганий зв'язок до вас не можна додзвонитись на VoLTE.

Вкладення

• Знімок екрана 2025-03-27 192127.png
    Знімок екрана 2025-03-27 192127.png
    32.9 КБ · Перегляди: 44

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Когда на телефоне включен ВПН, то WoWiFi работать не будет.Значек показывать будет,а дозвониться будет нельзя.
На телефоне постоянно активен VPN с немецким IPv4/6, в котором настроена блокировка рекламы, и входящие звонки успешно проходят как на Киевстар, так и Vodafone.

Місто
Дніпро
...складається враження що смартфони із mediatek так себе поводять.
Треба дивитися який профіль модему використовується в цих телефонах. Це можна побачити в інженерному меню. Скоріше за все, ROW (загальний профіль). Тут треба до виробника пристрою через застосунок Відгук і повідомити про цю проблему. Також можна спробувати вибрати інший профіль модему.
Де саме дивитись профіль модему, можно скрін?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Big_Garey, якщо пристрій має процессор MediaTek, то в інженерному меню; якщо процесор Snapdragon, то через ПК у застосунку PDC з набору QPST.

Місто
Київ
Власник Pixel 8 pro, оператор КС. Начитався форуму. Через оператора ввімкнув volte, 2 дні все добре, але потім зрозумів що після зон з поганим покриттям (ліфти) відпадає ims і мені не можуть дозвонитись. Спробував вимкнути на телефоні волту і тоді мені просто зажди не можуть дозвонитись. Подзвонив у техпідтримку сказали займаються, поки ввімкнув постійне lte only і о диво! Все працює! Але чи на довго?
По vowifi питань нема, працює без проблем. Водафон на другій сімці, з грудня працює все без жодних нарікань і милиць, просто працює з коробки.
А! І ще оператор сказала що за 3 місяці пікселі повинні додати у підтримувані девайси, але це ж київстарість...

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
Власник Pixel 8 pro, ... Водафон на другій сімці, з грудня працює все без жодних нарікань і милиць, просто працює з коробки.
прикольно, сам оператор пише
Зверніть увагу, що смартфон має бути офіційним та призначеним для використання в Україні.
а у київстара таке формулювання, якщо телефон у списку є, але volte не працює
Ви придбали телефон за кордоном або модель випущена не для загального ринку.
anyway побачимо, як буде на ділі, так гляди і pixel 9a може стати непоганим варіантом ціна/функціонал з коробки =)

Місто
Дніпро
Власник Pixel 8 pro, оператор КС. Начитався форуму. Через оператора ввімкнув volte, 2 дні все добре, але потім зрозумів що після зон з поганим покриттям (ліфти) відпадає ims і мені не можуть дозвонитись. Спробував вимкнути на телефоні волту і тоді мені просто зажди не можуть дозвонитись. Подзвонив у техпідтримку сказали займаються, поки ввімкнув постійне lte only і о диво! Все працює! Але чи на довго?
По vowifi питань нема, працює без проблем. Водафон на другій сімці, з грудня працює все без жодних нарікань і милиць, просто працює з коробки.
А! І ще оператор сказала що за 3 місяці пікселі повинні додати у підтримувані девайси, але це ж київстарість...
Xiaomi 12T теж така біда, але мені в техпідтримки порадили купити інший пристрій))

Місто
Київ
Власник Pixel 8 pro, ... Водафон на другій сімці, з грудня працює все без жодних нарікань і милиць, просто працює з коробки.
прикольно, сам оператор пише
Зверніть увагу, що смартфон має бути офіційним та призначеним для використання в Україні.
а у київстара таке формулювання, якщо телефон у списку є, але volte не працює
Ви придбали телефон за кордоном або модель випущена не для загального ринку.
anyway побачимо, як буде на ділі, так гляди і pixel 9a може стати непоганим варіантом ціна/функціонал з коробки =)
Вмикав переставлянням сімки в самсунг і писав до оператора, години 2 і отримав смс.
Щойно покатався на ліфту, все добре. Як я розумію трабла виникає при зворотньому переході з 3г на лте, вирізаємо на телефоні 3г, нема переходу - нема проблем

Місто
Рівне
підкажіть, шо треба сказати котикам, щоб вручну підключили волте? пристрій зі списку (айфон 13)

Місто
Харьков
Доброго дня! У мене питання стосовно послуги VoWiFi.
Коли я її активую, до мене не можуть додзвонитись, в той час, коли я телефоную без проблем. Телефон iPhone 16 Pro, також пробував на iPhone XS. В чому може бути проблема?
Спробуйте інший wi-fi. Роздайте іншим телефоном по wi-fi с іншого телефона мобільний інтернет.

Ще спробуйте саме через 2,4ггц мережу wi-fi. Є думка, що можуть буди затримки зі з'єднаням в 5ГГц через DFS каналах у 5Гц wi-fi з Passiv Scan (пассивне сканування). Якщо роутер і телефон вміють Band Steering (при наявності мережі 5ГГц, телефон автоматично переходить на неї), то краще взагалі тимчасово відключити 5ГГц на роутері. Може десь помиляюсь з Passiv Scan, поправте хто в темі.

Місто
Запорожье
iklimts, так и сказать, хочу волте, ничего не надо додумывать и ехать в командировки
Post automatically merged:

Antares, сканирование должно при запуске происходить, у меня из-за dfs запуск 2-3 минуты но чтобы вовифи не работал такого небыло. Хотя у меня включена полоса 160мгц, и возможно телефон был на 80 которые не dfs, тут я уже точно не знаю как оно работает

Місто
Запорожье
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, для користування послугою VoLTE потрібно її окремо підключати для кожного номера, чи вона автоматом доступна для всіх користувачів передплати у кого є потрібний смартфон і СІМ карта? Якщо потрібна активація для кожного номеру, як краще зробити заявку?

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, для користування послугою VoLTE потрібно її окремо підключати для кожного номера, чи вона автоматом доступна для всіх користувачів передплати у кого є потрібний смартфон і СІМ карта? Якщо потрібна активація для кожного номеру, як краще зробити заявку?
в шапці теми є посилання https://kyivstar.ua/volte#more
Як користуватися VoLTE
  • Оператор має підключити технологію для вашого номера.
  • Ваша SIM-карта має підтримувати 4G (перевірити можна за запитом *245*4#), а ви маєте бути користувачем 4G і під час дзвінку перебувати у зоні покриття 4G.
  • У смартфоні має бути активована технологія VoLTE та встановлені останні оновлення програмного забезпечення.
  • Ваш смартфон має бути у списку моделей, для яких технологія доступна у мережі Київстар.
з оператором зв'язуєтесь, наприклад, через чат

Зверху