Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Харьков
Доброго дня! У мене питання стосовно послуги VoWiFi.
Коли я її активую, до мене не можуть додзвонитись, в той час, коли я телефоную без проблем. Телефон iPhone 16 Pro, також пробував на iPhone XS. В чому може бути проблема?
Спробуйте інший wi-fi. Роздайте іншим телефоном по wi-fi с іншого телефона мобільний інтернет.

Ще спробуйте саме через 2,4ггц мережу wi-fi. Є думка, що можуть буди затримки зі з'єднаням в 5ГГц через DFS каналах у 5Гц wi-fi з Passiv Scan (пассивне сканування). Якщо роутер і телефон вміють Band Steering (при наявності мережі 5ГГц, телефон автоматично переходить на неї), то краще взагалі тимчасово відключити 5ГГц на роутері. Може десь помиляюсь з Passiv Scan, поправте хто в темі.

Місто
Запорожье
iklimts, так и сказать, хочу волте, ничего не надо додумывать и ехать в командировки
Post automatically merged:

Antares, сканирование должно при запуске происходить, у меня из-за dfs запуск 2-3 минуты но чтобы вовифи не работал такого небыло. Хотя у меня включена полоса 160мгц, и возможно телефон был на 80 которые не dfs, тут я уже точно не знаю как оно работает

Місто
Запорожье
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, для користування послугою VoLTE потрібно її окремо підключати для кожного номера, чи вона автоматом доступна для всіх користувачів передплати у кого є потрібний смартфон і СІМ карта? Якщо потрібна активація для кожного номеру, як краще зробити заявку?

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, для користування послугою VoLTE потрібно її окремо підключати для кожного номера, чи вона автоматом доступна для всіх користувачів передплати у кого є потрібний смартфон і СІМ карта? Якщо потрібна активація для кожного номеру, як краще зробити заявку?
в шапці теми є посилання https://kyivstar.ua/volte#more
Як користуватися VoLTE
  • Оператор має підключити технологію для вашого номера.
  • Ваша SIM-карта має підтримувати 4G (перевірити можна за запитом *245*4#), а ви маєте бути користувачем 4G і під час дзвінку перебувати у зоні покриття 4G.
  • У смартфоні має бути активована технологія VoLTE та встановлені останні оновлення програмного забезпечення.
  • Ваш смартфон має бути у списку моделей, для яких технологія доступна у мережі Київстар.
з оператором зв'язуєтесь, наприклад, через чат

Місто
Луцьк
На днях помітив, що при дзвінках через VoLTE перестало писати "HD виклик", хоча раніше писало. Тобто зараз значок VoLTE у строці статусу є, а про HD на екрані нічого. Телефон Samsung A55. Ще хтось, можливо, таке помітив?

Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
На днях помітив, що при дзвінках через VoLTE перестало писати "HD виклик", хоча раніше писало. Тобто зараз значок VoLTE у строці статусу є, а про HD на екрані нічого. Телефон Samsung A55. Ще хтось, можливо, таке помітив?
На смартфонах Samsung, якщо вихідний виклик здійснюється через VOLTE, то коли починають йти виклики, на екрані буде або нічого не відображатися, або писати HD, або писати HD+. Що саме воно пише, залежить від абонента, до якого ви телефонуєте. Якщо в того абонента, наприклад, 2G, то буде відсутній запис щодо HD, тобто пусто. Якщо ж у приймаючої сторони буде мережа 3G, то буде писати HD. А от якщо у приймаючої сторони буде VOLTE, тоді буде писати HD+. Принаймні так в мене відображається, якщо дзвінки здійснюються з Samsung на Samsung серії A та S або на айфони.

Останнє редагування:
Місто
Дніпро
Взагалі нічого не розумію:
Активую Vowifi, в статус барі відображається Kyivstar Vowifi. Можу робити вихідні дзвінки (відчувається якість звʼязку) - все чудово. Але вхідні дзвінки взагалі не проходять… Сходив в Київстар - працівник нічим не допоміг (сказав звернутися до підтримки apple, якщо направлять до оператора - тоді буде розбиратись 😳). Пробував на іншому WiFi (інший провайдер) - те саме. Це може якось бути повʼязано з роутером?

Місто
Луцьк
ITnet, Звучить цілком логічно. Щоправда спробував щойно для теста набрати зі свого Samsung A55 (Київстар) на інший A55 (Водафон), на обох одночасно активний VoLTE і світиться відповідний значок, значить обидва в мережі 4G. Результат - у мене на КС азагалі ніякого HD, а от на Водафон пише "HD виклик". Коли вхідний дзвінок, те саме.
А, і в мене на КС при дзвінку на 466 теж нема останнім часом тої позначки HD чи HD+. В принципі байдуже, але цікаво, що змінилося. Можливо, це щось суто локальне тут з Київстаром.

Місто
Луцьк
Morino, Та в моєму випадку з додзвоном через VoLTE якраз все норм. Хоча при поганому сигналі 4G розмова випадає в 2G зразу після з'єднання. З плюсів - розмова не переривається, і цей перехід VoLTE > 2G майже безшовний.
А от без вольти бувають недодзвони, вже десь рік як.

Місто
Лозовая
Когда на телефоне включен ВПН, то WoWiFi работать не будет.Значек показывать будет,а дозвониться будет нельзя.
На телефоне постоянно активен VPN с немецким IPv4/6, в котором настроена блокировка рекламы, и входящие звонки успешно проходят как на Киевстар, так и Vodafone.
Не знаю.Мне пришлось звонить по Вайберу и спрашивать,не внесен ли я в черный список.После отключения ВПН, звоноки начали проходить.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
После отключения ВПН, звоноки начали проходить.
Если не работает на том VPN, который ты используешь, то это не означает, что проблема на всех VPN.

Я поднимал используемый мной VPN самостоятельно, только систему разворачивал с готового образа.

Місто
Харьков
Pixel 7.
После включения VoLTE и VoWiFi переодически ко мне не может никто дозвониться. Профиля проверял и перенастраивал.
Грешил на VoWiFi, выключил его. Но не помогло.
На днях поймал это момент. Жена, сын пробовали - у них просто звонилка висит, пишет дозвон, а потом просто закрывается и говорит нет возможности дозвонится. (все это без подключения по WiFi)
Я им при этом - звоню, все норм. Они мне тут же в обратную сторону - ноль, не могут дозвонится. А вот интернет звонок через мессенджеры - нет пробем. Т.е. мобильный интернет есть, а входная голосовая связь "пропала".
Только перегрузка телефона помогла. (Надо было попробовать перевести в режим самолета и обратно, но на тот момент не допетрил)
Думаю пойти поменять симку. Может поможет.
До включения VoLTE и VoWiFi на телефоне, таких поблем не было.

Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
ITnet, Звучить цілком логічно. Щоправда спробував щойно для теста набрати зі свого Samsung A55 (Київстар) на інший A55 (Водафон), на обох одночасно активний VoLTE і світиться відповідний значок, значить обидва в мережі 4G. Результат - у мене на КС азагалі ніякого HD, а от на Водафон пише "HD виклик". Коли вхідний дзвінок, те саме.
А, і в мене на КС при дзвінку на 466 теж нема останнім часом тої позначки HD чи HD+. В принципі байдуже, але цікаво, що змінилося. Можливо, це щось суто локальне тут з Київстаром.
В мене при дзвінку на 466 теж нічого не пише.
Все що я писав писав про HD/HD+ стосувалося дзвінків в мережі Київстар. Між операторами там може бути зовсім інша історія.

Місто
Буча
Pixel 7.
После включения VoLTE и VoWiFi переодически ко мне не может никто дозвониться. Профиля проверял и перенастраивал.
На днях поймал это момент. Жена, сын пробовали - у них просто звонилка висит, пишет дозвон, а потом просто закрывается и говорит нет возможности дозвонится. (все это без подключения по WiFi)
Я им при этом - звоню, все норм. Они мне тут же в обратную сторону - ноль, не могут дозвонится. А вот интернет звонок через мессенджеры - нет пробем. Т.е. мобильный интернет есть, а входная голосовая связь "пропала".
Только перегрузка телефона помогла. (Надо было попробовать перевести в режим самолета и обратно, но на тот момент не допетрил)
Поставте LTE only через *#*#4636#*#* і все буде ок. У мене така ситуація була на Pixel 8

Місто
Луцьк
Хто користується VoWiFi від КС, підкажіть - чи приходять СМС від послуги "На зв'язку" у випадку невдалих вхідних у такому режимі? Якщо, звісно, ця послуга підключена.

Місто
Львів
Хто користується VoWiFi від КС, підкажіть - чи приходять СМС від послуги "На зв'язку" у випадку невдалих вхідних у такому режимі? Якщо, звісно, ця послуга підключена.
Приходить. Але за весь час було тільки 2 смс коли я був не в мережі. Запис на голосову пошту я вимкнув

Місто
Київ
Pixel 7.
Поставте LTE only через *#*#4636#*#* і все буде ок. У мене така ситуація була на Pixel 8
Підтверджую, 8 pro та сама пісня, ввімкнув lte only працює і волта і по вафаю, всі дозвонюються, і якість звуку при розмовах значно вища

Останнє редагування:
Зверху