Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Киев
Смартфон Poco F2 Pro, вдалось запустити VoLTE, VoWiFi через PDC (довелось підбирати профіль), а от на Xiaomi Mi 9T VoLTE, VoWiFi запрацювали самі по собі, навіть не довелось щось налаштовувати.
Також намагався активувати VoWiFi на Samsung M33 5G, але нічого не вийшло, на ньому VoWiFi запрацював лише з сімкартою від Lifecell.
Цікаво що на сайті написано що VoWiFi підтримується тільки у Apple, але сьогодні намагався увімкнути технологію на iPhone 12 Pro Max, і вона чомусь починає працювати лише після того як переведу телефон у режим польоту, а от на iPhone 14 Pro VoWiFi не вмикається взагалі.
Київстар якась дивна компанія.. в лайф навіть відео дзвінки працюють.. і самсунг с20 ультра підтримує...а тут мутні дядьки їм тільки тести проводити до кінця життя)))

Місто
Киев
Київстар якась дивна компанія.. в лайф навіть відео дзвінки працюють..
Коли запустив Київстар, а коли lifecell? )
я спорити не буду що київстар трохи раніше. але просто суть що 20 року телефон.. лайф працює і во лтє і во вайфай.. без проблем.. і відеодзвінки. а тут довго тестують.. хоча в лайф самі знаєте не так і багато абонентів. навідміну від київстар і водафон..

Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
Чому не можна просто в додатку додати можливість підключити волте? Треба телефонувати, щось підключили але не працює.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Мені підключили автоматом. Пройшло багато часу, але підключили й телефон запрацював на цій технології.
А так, оператор обрав такий шлях розповсюдження технології.

Місто
Луцьк
S25, і мабуть інші, отримають перемикач VoWiFi вже з наступним оновленням. Це не припущення, а запевнення знаючих. Планувалося до кінця березня додати це. А так як оновлення сьогодні вийшло з патчем безпеки станом на 1 березня, то і перемикача там відповідно немає.
Сьогодні завезли патч за квітень на Samsung A55. Перемикача VoWiFi як не було, так і поки нема.

Місто
Луцьк
MotoR4ikk, А оновлення модемної частини як відбувається? У Samsung-ів окремо точно не приходить. Виходить, що тільки з новою версією або під-версією фірмової оболочки (на кшталт One UI 6 > One UI 6.1, чи 6.1 > 7.0)?

Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G
На Samsung s24 ultra прийшло оновлення one ui 7 (android 15) вмикач VoWiFi KS з'явився та запрацював
Тільки не зрозуміло, чому іконки послуги різні!?
І видно іконки наразі вже тільки при опущеній шторці!

Вкладення

• Screenshot_20250410_095353_Chrome.jpg
    Screenshot_20250410_095353_Chrome.jpg
    106.1 КБ · Перегляди: 97
Останнє редагування:
Місто
Irpin, Ukraine
Телефон
Samsung S25 Ultra
"
На Samsung s24 ultra пришло оновлення one ui 7 (android 15) вмикач VoWiFi KS з'явився та запрацював
Дивно, у мене в Samsung s25 ultra вимикача на КС немає

Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G
"
На Samsung s24 ultra пришло оновлення one ui 7 (android 15) вмикач VoWiFi KS з'явився та запрацював
Можливо спробуйте оновити, чи зачекайте на оновлення

Вкладення

• Screenshot_20250410_100447_Wi-Fi Calling.jpg
    Screenshot_20250410_100447_Wi-Fi Calling.jpg
    83.4 КБ · Перегляди: 87
Місто
Irpin, Ukraine
Телефон
Samsung S25 Ultra
"
Можливо спробуйте оновити, чи зачекайте на оновлення
Будемо чекати оновлення, але у мене вже one ui7 (android15)

Місто
Харьков
На Samsung s24 ultra прийшло оновлення one ui 7 (android 15) вмикач VoWiFi KS з'явився та запрацював
дивлячись на картинку, послуги VoWiFi правцюють в "авіа режимі" ? Чи то тимчасово "авіа режим" включений?

Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G
дивлячись на картинку, послуги VoWiFi правцюють в "авіа режимі" ? Чи то тимчасово "авіа режим" включений?
Зараз тимчасово я без мобільної мережи (трошки ловить 2g для реєстрації в мережі)- на wifi через starlink
Зміг перевірити виходящі дзвінки - все норм, якість звуку також в нормі

Зверху